andjelo 246 Napisano April 28, 2010 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, molim vas da pogledate ovu temu i da mi kažete nešto na tu temu... Ako sve bude kako treba - jel' me primate u klub? ;D ;D ;D Hvala. Pozdrav. Djole ma kupuj odmah Z pa da te primimo u klan nemoj da se dvoumis mozes jos i odustati na kraju............................ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gasa 3 Napisano April 28, 2010 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: Vrsac/Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Auuuuu bruka, pa ja nisam ni video da postoji "klan" zecova ;D ;D ;D ;D Jel me primate??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano April 28, 2010 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan Auuuuu bruka, pa ja nisam ni video da postoji "klan" zecova ;D ;D ;D ;D Jel me primate??? ma ovde u klan su svi oko 40 i preko, ti si jos mlad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano April 29, 2010 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo danas napokon poceh da razmisljam ( previse obaveza u firmi ) o stavljanju zadnjeg blatobrana iznad tocaka moje Kawe. Smislio sam najjednostavniji nacin za desni nosac blatobrana i to bih trebao da realizijem u narednim danima,jer je moto skup u Mitrovici blizu i ne bih se sad bakcao sa tim,vec poslije skupa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Maj 23, 2010 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan Cuo sam uzivo zvuk od Brankovog topa i mogu vam reci da je zvuk do oo ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano Maj 23, 2010 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan evo ga dok je bio na probi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HornY 57 Napisano Maj 24, 2010 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan A sta mu dodje ovaj sKraf ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Maj 24, 2010 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan A sta mu dodje ovaj sKraf ;D Da djeca ne guraju ruku u auspuh. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano Maj 24, 2010 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan A sta mu dodje ovaj sKraf ;D a sto pitas da li ti smeta za oci ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HornY 57 Napisano Maj 24, 2010 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan A sta mu dodje ovaj sKraf ;D a sto pitas da li ti smeta za oci ;D ;D ;D Radoznao A i smeta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano Maj 24, 2010 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan A sta mu dodje ovaj sKraf ;D a sto pitas da li ti smeta za oci ;D ;D ;D Radoznao A i smeta znas kako se kaze ko je radoznao ....................................... :D :D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Maj 26, 2010 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Danas oko 19h vas je napustio jedan sektash,tj. JA predavsi kljuceve svoga Z-eca novom vlasniku koji ga je odvezao za Sarajevo. Odmah da vam kazem i to da je Z-ec otisao u dobre ruke i da mi po tom pitanju nije zao sto sam ga prodao. Nadam se da cemo se i dalje nalaziti i druziti u ovoj Temi i obecavam da cu doci na okupljanje Z-eceva,ako ga uspijete organizovati,a sto sam ja pokusao u par navrata,ali bez uspjeha. ;D Tebe Zlatko (motoras) zamoljavam da se malo vise angazujes po tom pitanju,a nadam se da cemo se vidjeti u subotu na Moto skupu u N.Sadu i razgovarati o tome. Sve vas puno pozdravljam i nemojte mi sta zamjeriti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Maj 26, 2010 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan Dajem casnu rec da cu ove godine napraviti druzenje zeceva pa makar na tom druzenju bio sam i druzio se sa mojim pomorandzastim zekonjom,a tebi Branko neka je sa srecom sa novim motorom i drago mi je sto su nam zecevi dali priliku da se upoznamo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 383 Napisano Maj 26, 2010 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Jedan otišao :'( :'( :'(, drugi došao ;) ... Primate li me? : : Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Maj 26, 2010 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan A slike? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 383 Napisano Maj 26, 2010 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Biće, polako. Otvaram novu temu, pa ću linkovati ovdje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1379 Napisano Maj 26, 2010 I N S T R U K T O R, 1204 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Auuuu, pa nadje li ga striko ? Ajde otvaraj temu da se malo nahvalis. Gde ? Kako ? kakav je ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 383 Napisano Maj 26, 2010 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Evo za sada samo jedne slikice... Ostatak ujutro kad se razbudim. Džasmine, svraćam ujutro oko punog sata, kad ste mi svi tu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 383 Napisano Maj 27, 2010 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Obzirom da su svi nestrpljivi, evo slika, a tekst ostaje za neku drugu priliku... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 383 Napisano Maj 27, 2010 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 383 Napisano Maj 27, 2010 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 383 Napisano Maj 27, 2010 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 383 Napisano Maj 27, 2010 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan I na kraju, trenutni wallpaper... :P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzz 189 Napisano Maj 27, 2010 Zainteresovan, 573 postova Lokacija: bgd Motocikl: SKUTERAŠ :) Prijavi odgovor kao problematičan Nije sto je tvoj komso, ali prelep zekonja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...