andjelo 246 Napisano Avgust 16, 2009 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan evo jedne prinove na mom motoru kawasaki zmaj gril za hladnjak od prohroma Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano Avgust 16, 2009 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan i jos jedna slika a uskoro i crni zmigavci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Avgust 16, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan e zekan ovih dana nije bio dobar jer je poceo sam da cepa djonove na 14630 kilometru pa sam morao da ga ponovim novom obucom ;D Da se ne "hvalim" ja sam svoju zadnju gumu dotjerao na ovo stanje sa 6500km. :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano Septembar 6, 2009 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan i napokon Branko stigli migavci iz germanije i to ne beli nego crni..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Septembar 6, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan i napokon Branko stigli migavci iz germanije i to ne beli nego crni..... Ma znao sam ja da ce pasti crni,cool su. ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1099 Napisano Septembar 15, 2009 Drug član, 2598 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan lol prednji izgleda kao zadnji sa er6-n samo okrenut napred easy Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Septembar 20, 2009 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan e kroz kakve nedodjije ovaj zekan prolazi neznam ni sam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Septembar 20, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan e kroz kakve nedodjije ovaj zekan prolazi neznam ni sam "Crni Zlatko" kuda si ti ovo lutao. :o Meni lici na novu dionicu puta za Chemerno. ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boka92 17 Napisano Septembar 21, 2009 Svrati ponekad, 180 postova Lokacija: Jagodina Prijavi odgovor kao problematičan ovaj motor je po meni nesto najlepse sto je kawasaki ikad izbacio na trziste........vrh motor..............sa svojih 106hp.........po meni ima sve sto treba da ima jedan naked bike............ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Septembar 23, 2009 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan ovako bi trebao da izgleda popularni zekan za 2010 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Septembar 23, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan ovako bi trebao da izgleda popularni zekan za 2010 Dobre stvari ostaju iste, a mjenjaju samo garderobu - BOJU. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OgArD 0 Napisano Septembar 24, 2009 U prolazu, 70 postova Lokacija: Kotor Motocikl: 2006 DL650 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam na jednom francuskom sajtu vidjeo drugacije. Male ali primjetne razlike! http://www.moto-station.com/article6405-news-moto-2010-la-z-750-se-refait-une-tenue-de-route.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Septembar 24, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam na jednom francuskom sajtu vidjeo drugacije. Male ali primjetne razlike! http://www.moto-station.com/article6405-news-moto-2010-la-z-750-se-refait-une-tenue-de-route.html Ovo je nechija kreacija u Photoshop-u. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1099 Napisano Septembar 25, 2009 Drug član, 2598 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan hehe, i ja sam se malo igrao sa zekanom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Septembar 25, 2009 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Easy naked stavi tu sliku na neki sajt i nalozi ljude da je to Z750 za 2010! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1099 Napisano Septembar 25, 2009 Drug član, 2598 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan ma ima da ga stavim u oglase ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Septembar 25, 2009 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan ovako ja zamisljam mog zekana u 2010 +jos neki dodaci ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Septembar 25, 2009 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan ovako ja zamisljam mog zekana u 2010 +jos neki dodaci ;D Evo brat i ja smo u fazi kupovine tih Handbarova ali za Husqvarnu. Mozemo da se konsultujemo oko toga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Septembar 27, 2009 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan ovako ja zamisljam mog zekana u 2010 +jos neki dodaci ;D Evo brat i ja smo u fazi kupovine tih Handbarova ali za Husqvarnu. Mozemo da se konsultujemo oko toga. ovu sliku je u fotoshopu napravio robi,nisam nista to jos kupio jer trazim koje cu moci bez problema da montiram ,a da sam na tvom mestu uzeo bih ove jeste da su skupe ali stite ruku i rucicu od lomljenja,a nisi se hfalio da si pazario jos jedno motorce ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Septembar 27, 2009 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Brat je uzeo taj motor. Gledali smo i Polisport i Ufo i nisulose. Isto sa tim sipkama su. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enco 52 Napisano Septembar 27, 2009 Svrati ponekad, 327 postova Prijavi odgovor kao problematičan ovako ja zamisljam mog zekana u 2010 +jos neki dodaci ;D Evo brat i ja smo u fazi kupovine tih Handbarova ali za Husqvarnu. Mozemo da se konsultujemo oko toga. ovu sliku je u fotoshopu napravio robi,nisam nista to jos kupio jer trazim koje cu moci bez problema da montiram ,a da sam na tvom mestu uzeo bih ove jeste da su skupe ali stite ruku i rucicu od lomljenja,a nisi se hfalio da si pazario jos jedno motorce ;D joj dobrih slika joj dobrog motora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Septembar 28, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan ovako ja zamisljam mog zekana u 2010 +jos neki dodaci ;D Aj sad lijepo "prevrni" sliku po horizontali da bude kako treba. ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Octobar 5, 2009 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan i evo konacno boje u kojima ce se Z750 pojaviti u 2010godini Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Octobar 5, 2009 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan A sta mu je ono pored nozice na ovim manjim slikama dole? A ovaj beli ima i ralicu. Lepo mu stoji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1099 Napisano Octobar 6, 2009 Drug član, 2598 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan opruga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...