Jump to content

Moto Zajednica

Aprilija dobila i rikverc :)

Recommended Posts

• Drug član, 1318 postova
  • Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm

Evo malo pre se vozam(aprilija af-1 125 cvaja) i pocnem iz zajebancije da zaletim,zakocim i dignem na predni,i tako 20-ak puta i zadnji put kad sam digao i motor krene da se spusta i vraca unazad spade mi ruka sa kvacila(odlomio sam deo rucice i sad je malo kraca,nikako da je da se nakanim da je zavarim)i na brzinu je opet raskvacim ali osetim motor lupa kao djavo i slabo prima gas.

Ja prvo pomislim sigurno od trzaja okrenuo magnet i pomerio ugao palenja,ali sam se zaj..... jer kad sam pustio kvacilo motor krete u rikverc :D.

Ja mislim da mu nista preterano skodilo(jeste malo jer nije bio pravi ugao paljenja i skoz kontra je vrtela),jer je vrlo kratko tako radila,i sad isto radi i ide kao sto je i isla.Pa bi molio kolege bajkere da mi potvrde da li ili nisam u pravu.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 148 postova
  • Motocikl: BMW R1150GS

Evo malo pre se vozam(aprilija af-1 125 cvaja) i pocnem iz zajebancije da zaletim,zakocim i dignem na predni,i tako 20-ak puta i zadnji put kad sam digao i motor krene da se spusta i vraca unazad spade mi ruka sa kvacila(odlomio sam deo rucice i sad je malo kraca,nikako da je da se nakanim da je zavarim)i na brzinu je opet raskvacim ali osetim motor lupa kao djavo i slabo prima gas.

Ja prvo pomislim sigurno od trzaja okrenuo magnet i pomerio ugao palenja,ali sam se zaj..... jer kad sam pustio kvacilo motor krete u rikverc :D.

Ja mislim da mu nista preterano skodilo(jeste malo jer nije bio pravi ugao paljenja i skoz kontra je vrtela),jer je vrlo kratko tako radila,i sad isto radi i ide kao sto je i isla.Pa bi molio kolege bajkere da mi potvrde da li ili nisam u pravu.

Ako je dvotaktna mašina - ništa mu nije škodilo, ali ako je četverotaktna, onda mu je škodili, jer pumpa za ulje se vrtila u kontra smijeru i nije podmazivala!!!  :-\ :-\ :-\

Ako je dvotaktna mašina - ništa mu nije škodilo, ali ako je četverotaktna, onda mu je škodili, jer pumpa za ulje se vrtila u kontra smijeru i nije podmazivala!!!  :-\ :-\ :-\

Dvotaktna je. ;)

Ma nisam ga pregrejo,nego samo zavrteo  kontra i pogodio mu se ugao na paljenju da i tako moze da baci varnicu i da radi.Kad sam ga ugasio i ponovo upalio radi lepo.

• Drug član, 1537 postova
  • Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa

Kad sam bio klinac sastavio sam E90 i upalio ga na gurku i stisno kvacilo..pustio ga da radi ubacio u prvu i da krenem a ono rikverc........radio je jos par gasova i ugasio se jer je magnet okrenuo

• Drug član, 2110 postova
  • Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N

I meni se to desavalo na Apriliji 125!  :D

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja