mixa 1036 Napisano April 26, 2010 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan ...ali ne nije kao sto smo navikli da sa trocifrenih prelaze na makar dvocifrene!? Imao sam divno vece sa Zeljeznicama Srbije. Voz je kasnio nekih 4 sata, ja sam eto na trenutak zakucao i Canoncic, sa sve dvije kartice, kablicem i Lowepro torbicom je odleprsao u nepoznatom pravcu. Nadam se da ce novog vlasnika sluziti kao i mene, posto cisto sumnjam da cemo se ikada vise sresti. Druze trocifreni, bila mi je cast i zadovoljstvo druziti se s Vama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolanixy 174 Napisano April 26, 2010 Zainteresovan, 550 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: Nemam ništa :( Prijavi odgovor kao problematičan a dokumenta ??? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1036 Napisano April 26, 2010 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan a dokumenta ??? ??? E pa to bi mu bilo previse, 2xSandisc CF, 1xCanon 350D,1x Lowepro 160 edit,1x punjac i 1x kabal. Jos samo da sam mu ponio instalacioni CD. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1740 Napisano April 26, 2010 Drug član, 893 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan :'( A govedo verovatno i ne zna sta je drpilo!!! Pametni su Arapi sto seku ruke za kradju, kao da si ti to nasao negde na ulici, a ne mucio se i ko zna od cega sve stedeo da ga kupis! :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1036 Napisano April 26, 2010 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan U prednjem dzepu imam svezanj razglednica koje mi je poklonio Iguman manastira Zavala Vasilije, pa eto nek` mi se nekad javi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade R-ash 0 Napisano April 26, 2010 U prolazu, 26 postova Prijavi odgovor kao problematičan :'( A govedo verovatno i ne zna sta je drpilo!!! Pametni su Arapi sto seku ruke za kradju, kao da si ti to nasao negde na ulici, a ne mucio se i ko zna od cega sve stedeo da ga kupis! :-\ Uhhhhh...pa kod nas bi imao na hiljade sakatih na svakom ćošku... Baš mi je žao da ti se to desilo, šanse da se nadje jesu minimalne, ali ipak prati oglase po novinama i spec. sajtove ya fotografiju i oglasnike. Možda se osreći pa nađes stoku koja ga je ukrala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1036 Napisano April 26, 2010 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Ma sanse su toliko male, da se sto bi se reklo u nasem tehnickom rijecniku zanemaruju. Sad mi pade na pamet, dobro sam prosao. Sada nisam imao nego dvadesetak fotografija i to nekih neobaveznih, ne mogu da zamislim sta bi bilo da mi je ovo mlatnuo posto sam odradio jedno vjencanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2087 Napisano Maj 6, 2010 Skuteras, 3705 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Zao mi je sto se to desilo, ali mi je drago sto cu u skorijoj buducnosti imati jos jednog kolegu Nikondziju. Moze ki sta preko "broja sasije" da se pokusa. Stavis neki oglas pa ako naidje naidje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1036 Napisano Maj 6, 2010 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Pa tako pogledam u oglase u okruzenju, ali do sada se niko nije zajebucnuo. A ne, ne. Ostajem vjeran Kenondzija. Docice nova masina, kad, tad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2087 Napisano Maj 6, 2010 Skuteras, 3705 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Jel i staklo bio na njemu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1036 Napisano Maj 6, 2010 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Yap. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...