Jump to content

Moto Zajednica

Na Dylana u Ljubljanu

Recommended Posts

• U prolazu, 12 postova

Kao sto sam naslov kaze, nas trojica planiramo da u junu odemo do Ljubljane na koncert Bob Dylana. U stvari Dylan nam je samo izgovor da nam d..e vidi put, jer doticni ima koncert i u Beogradu pa ne moramo bas zbog njega u Sloveniju.

Elem okvirni plan puta je sledeci: krecemo u subotu 12.juna rano ujutru auto putem Bratstva i Jedinstva za SLO, krstareca brzina 80-90kmh, usput ne planiramo duza zadrzavanja osim za klopu i sipanje goriva. Dolazak u Ljubljanu u kasnim popodnevnim casovima. Subota vece izlazak u LJ. Nedelja tokom dana izlet na Bled a uvece na koncert. Prespavamo jos jednu noc i u ponedeljak  nazad za Bg ali preko Maribora do Varazdina pa zatim Slavonskom magistralom do Osijeka i nocenje u Knezevim Vinogradima (Baranja). Sutradan nastavak puta , ulazak u Srbiju na Bezdan pa preko Sombora i Novog Sada do Beograda.

Inace ovo nam je prvo ozbiljnije putovanje motorima pa je svaki savet, predlog ili sugestija dobro dosla (pogotovu preporuke za usputne kafane)

Takodje bi nam dobro dosao telefon nekog clana foruma iz CRO ili SLO kome bi se mogli da se obratimo ako nam zatreba neka pomoc na putu. Hvala u napred.

A vozimo: Kolja-Yamaha Dragstar 650

Nesa- HD Dyna 1450

Nenad- BMW k 100

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 221 postova
  • Motocikl: bio FJR

80-90kmh na onako pravom autoputu kroz hrvatsku... bice potrebna jaka volja  :-\ Ja uvek krenem cvrsto resen da ne prelazim 130kmh pa... ;D

• Ne silazi, 5555 postova
  • Motocikl: XT1200Z Super Tenere

80-90kmh na onako pravom autoputu kroz hrvatsku... bice potrebna jaka volja  :-\ Ja uvek krenem cvrsto resen da ne prelazim 130kmh pa... ;D

Razmisljam nesto...80-90 na putu BG-ZG, ma nemoguce...kad Ivke me pretekao! ;D

• Ne silazi, 5555 postova
  • Motocikl: XT1200Z Super Tenere

dogovor je 80-90 al nikako preko stotke, videcemo kako ce ispasti na kraju  :)

Tesko... ;D

Svi imate normalne motore, ogranicenje kroz Hrvatsku 130km/h, predeli vaze za jedne od najdosadnijih...

• U prolazu, 2 postova

Ja iscekujem da Ti neko oprica o tom putu kakav je i itd...???mene je suprug {mozda nagovorio da idemo u LJubljanu motorom}ali ja se jos mislim?ako si nesto saznao pisi mi putujemo 04/06. pozdraz

• U prolazu, 68 postova

Takodje bi nam dobro dosao telefon nekog clana foruma iz CRO ili SLO kome bi se mogli da se obratimo ako nam zatreba neka pomoc na putu. Hvala u napred.

A vozimo: Kolja-Yamaha Dragstar 650

Nesa- HD Dyna 1450

Nenad- BMW k 100

E šteta. Ja sam tada na Turi po Srbiji. Drugi put.

• Skilled Rider, 1613 postova
  • Motocikl: Pijađo Ćao

Ne znam koliko znaš o deželi, ako si na Bledu, idi i do Bohinja, tu je odmah. Na Bledu poznate su krempite. Ručajte u Žirovnici (7 km prema Jesenicama), imaš par gostiona sa dobrom hranom, solidnim porcijama i cenama. Jedna stara zove se TREBUŠNIK.

http://www.viamichelin.com/web/Cartes/14.135862361446266*46.403808693111536?zoomLevel=12&strLocid=31NTEwcGFzMTBjTkRZdU5EQXpPUT09Y01UUXVNVE0xTnpNPQ==

U Ljubljani idite na piće u stari grad uz Ljubljanicu "Kod mačka".

• U prolazu, 2 postova

Bili videli i divno se proveli,na Bledu je stvarno lepo a u termama Catez smo se banjali.Po povratku nismo imali sitno 4kune za putarinu ali smo uz smesak simpaticnog momka prosli,kada sam mu rekla da zajedno sa motorom imamo 120 g.Za preporuciti svima,pozdrav

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja