Djoder 0 Napisano April 24, 2010 U prolazu, 74 postova Lokacija: Banjica Prijavi odgovor kao problematičan E drugari moji zapoceo sam i ja neku preradu na mom banditu 600 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djoder 0 Napisano April 24, 2010 U prolazu, 74 postova Lokacija: Banjica Prijavi odgovor kao problematičan Bice jos slika zezame me ovo za postavljanje. Motor ide u totaln o farbanje poliranje felni i tako tih stvarcica sitnica ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jodi 94 Napisano April 25, 2010 Svrati ponekad, 126 postova Lokacija: Grac, Austrija Motocikl: Z650RS Prijavi odgovor kao problematičan Sad ti je totalni "naked"! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mg011 5 Napisano April 25, 2010 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pa da, ostavi tako! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano April 26, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Jes pa da bude ko moj ;D Svaka cas majstore, nego sta ces da mu radis?Nemoj samo brusilicom A mozda te zeza upload slika jer ih nisi dovoljno smanjio..Ja iz TC ga dvaput prepolovim ako je slikano na 3 megapiksela i prolazi bez problema.. Pozz i srecno sa radom ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 498 Napisano April 26, 2010 Zainteresovan, 455 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Čestitke, ova akcija zahteva dosta volje i živaca! P.S. Dobro je što si odabrao pravo vreme za te radove, taman ćeš do prvog snega da imaš spreman motor za vožnju! :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djoder 0 Napisano April 26, 2010 U prolazu, 74 postova Lokacija: Banjica Prijavi odgovor kao problematičan Motor se farba u mat crno kao i sve sotalo sto ima da se ofarba na motoru ,kavez oko motora itd. Taman da driftujem kad padne sneg hahaha nego trebalo bi po prognozi da bude gotovo do crede-cetvrtka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djoder 0 Napisano April 27, 2010 U prolazu, 74 postova Lokacija: Banjica Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano April 27, 2010 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan hehehe ide brzo kad se rastavlja...samo napred:)))) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano April 27, 2010 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan majstore pa ti ga celog pojeba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano April 27, 2010 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan majstore pa ti ga celog pojeba A sve je radilo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
k_u_m 1 Napisano April 27, 2010 Pamet u glavu!, 49 postova Lokacija: Beograd - Bezanijska kosa Motocikl: Suzuki k1 600 , Yamaha yp 125 majesty Prijavi odgovor kao problematičan Treba sve to sada sklopiti ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
filipkid 41 Napisano April 27, 2010 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Ténéré XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan samo napred matori!! i pozuri vidis da krece lepo vreme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djoder 0 Napisano April 27, 2010 U prolazu, 74 postova Lokacija: Banjica Prijavi odgovor kao problematičan hvala ljudi na podrsci trebace mi ,nego sve plastike su spremne za farbanje jos juce nego nestizem slike ,a sad imam jedan problem kod zadnjeg tocka kad se skine onaj poklopas sa zupcanikom ispod njega imaju kao one ajmo reci gume e pa jedna mi je pukla ima li neko mozda jednu za bandita? HVALA!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djoder 0 Napisano April 27, 2010 U prolazu, 74 postova Lokacija: Banjica Prijavi odgovor kao problematičan Evo jos koja slika radova Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KIZA73 80 Napisano April 27, 2010 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: N.Beograd blok 45 Motocikl: Honda CBR 600 f3 Prijavi odgovor kao problematičan Frka da mu ne prebrojis rebra ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
winger 15 Napisano April 27, 2010 Svrati ponekad, 184 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Gold Wing 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kompresor ti je jako dobar, rucni rad? I aparat za zavarivanje je prva liga! Lici mi na moj rucne izrade. Znas li kakva mu je regulacija struje (na kom principu)? Treba ovaj moj da premotavam (probio primar) pa razmisljam da mu malo promenim koncept.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djoder 0 Napisano April 28, 2010 U prolazu, 74 postova Lokacija: Banjica Prijavi odgovor kao problematičan Kompresor ti je jako dobar, rucni rad? I aparat za zavarivanje je prva liga! Lici mi na moj rucne izrade. Znas li kakva mu je regulacija struje (na kom principu)? Treba ovaj moj da premotavam (probio primar) pa razmisljam da mu malo promenim koncept.... Ne znam detalje ali pitaci majstora sve Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djoder 0 Napisano April 28, 2010 U prolazu, 74 postova Lokacija: Banjica Prijavi odgovor kao problematičan Frka da mu ne prebrojis rebra ;D Da da i onako je vec bivsi vlasnik (smirglao) stranice xD Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djoder 0 Napisano April 28, 2010 U prolazu, 74 postova Lokacija: Banjica Prijavi odgovor kao problematičan E ljudi o ovome sam pricao treba mi jedan ovakav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano April 28, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Zovi Bosketa wazda ima svasta.. ;D Ako nemas da trazim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shandor 0 Napisano April 28, 2010 U prolazu, 51 postova Lokacija: subotica Prijavi odgovor kao problematičan ewo malo nekih mojih simpatija prema preradama bandita...savrsena kombinacija... rep od diode i crna boja...i ju ako bi ikada kupio bandita ovamo bi ga odradio....poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djoder 0 Napisano April 28, 2010 U prolazu, 74 postova Lokacija: Banjica Prijavi odgovor kao problematičan ewo malo nekih mojih simpatija prema preradama bandita...savrsena kombinacija... rep od diode i crna boja...i ju ako bi ikada kupio bandita ovamo bi ga odradio....poz E druze i ja bi ga tako nacicko al posto ga radim sa minimalno kesa bice dobar nadam se ,is da mi je neka veca para ihiiiiii islo bi svasta al posto nema ide ovako pozzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pirate 0 Napisano April 29, 2010 U prolazu, 87 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Smo napred,trud ce ti se VEROVATNO isplatiti, a sto se tice prerade motora...kakav je takav je, tvoj je i najbolji koga imas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djoder 0 Napisano April 29, 2010 U prolazu, 74 postova Lokacija: Banjica Prijavi odgovor kao problematičan Prefarban ram .plastike .ostale jos samo par stvarcica i moze poceti sklapanje dace bog da ga sklopim ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...