vladimirTA 26 Napisano April 23, 2010 U prolazu, 69 postova Lokacija: Kovačica Motocikl: Honda Transalp 1997 crna Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima. E ovako, nikada nisam baš bio zagrejan za motore i prošle godine sam odlučio da polažem za A kategoriju zbog promene zakona o saobraćaju i polaganju normalno čisto onako bezveze. Takođe sam kupio i moj prvi ozbiljniji motor MZ etz250. Do tada sam vozio samo automatik tomos. U oktobru sam menjao MZ-a za Apriliu Classic 125. koju bih prodao da bih konačno "stigao do cilja" i kupio Hondu Transalp. zbog toga je i ime profila vladimirTA Nemam baš mnogo vremena za vožnju ali mogu da priznam da sam se baš zagejao za motore. To bi bilo ukratko o mojoj "bajkerskoj karijeri". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velja 8 Napisano April 23, 2010 Svrati ponekad, 201 postova Lokacija: Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao komsija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladimirTA 26 Napisano April 23, 2010 U prolazu, 69 postova Lokacija: Kovačica Motocikl: Honda Transalp 1997 crna Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxMark 2 Napisano April 23, 2010 U prolazu, 35 postova Lokacija: NEGOTIN Motocikl: Kawasaki 636 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KIZA73 80 Napisano April 23, 2010 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: N.Beograd blok 45 Motocikl: Honda CBR 600 f3 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
knezmoto 642 Napisano April 24, 2010 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Skupljen(Vladimirci) Motocikl: Sachs Mad Ass 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav. Dobrodosao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vacr0 293 Napisano April 24, 2010 Svrati ponekad, 358 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i uzivaj na forumu! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladimirTA 26 Napisano April 24, 2010 U prolazu, 69 postova Lokacija: Kovačica Motocikl: Honda Transalp 1997 crna Prijavi odgovor kao problematičan Već pola godine skoro svaki dan na ovom sajtu ili gledam oglasnik ili čitam putopise a evo odlučio sam končno da se i prijavim. pozdrav za sve bajkere Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada GS 190 Napisano April 24, 2010 Zainteresovan, 709 postova Lokacija: Banovo Brdo - Beograd Motocikl: BMW 1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jozee 0 Napisano April 24, 2010 U prolazu, 0 postova Lokacija: Maribor, Slovenija Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mare015 12 Napisano April 25, 2010 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_zr 0 Napisano Maj 4, 2010 U prolazu, 0 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljkodj 0 Napisano Maj 19, 2010 U prolazu, 12 postova Motocikl: Africa twin 650 & Suzuki ts 125r Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Maj 20, 2010 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao Vladimire, i ja sam vozila tomosa po Kovačici, tamo mi je rodbina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4466 Napisano Maj 22, 2010 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
honda silver wing 148 Napisano Maj 22, 2010 MOTO ADVENTURE PRIJEDOR, 89 postova Lokacija: PRIJEDOR Motocikl: MOTO ADVENTURE PRIJEDOR Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav i od mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladimirTA 26 Napisano Maj 25, 2010 U prolazu, 69 postova Lokacija: Kovačica Motocikl: Honda Transalp 1997 crna Prijavi odgovor kao problematičan hvala na dobrodošlici svima. E ovako imam neke novosti. Za par dana ću saznati dal ću biti ponosan vlasnik Transalpa ili Tenere. Imam neke trampe da odradim pa šta ispadne. Javiću vam ako vas interesuje Onda je na redu neka ozbiljnija kaciga i jakna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladimirTA 26 Napisano Maj 25, 2010 U prolazu, 69 postova Lokacija: Kovačica Motocikl: Honda Transalp 1997 crna Prijavi odgovor kao problematičan Pitanje za sve bajkere: da li je mnogo para 2200€ za Hondu transalp 1998god sa blago puknutom plastikom sa strane? Ista cena je i Yamaha Tenere ale odlična 1997god. Šta kžeto na to ? Šta je pametnije uzeti? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Maj 26, 2010 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Zavisi šta želiš Pogledaj po forumu, dosta je već pisano o tome, pa čak i direktno o ta dva motora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4466 Napisano Maj 26, 2010 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladimirTA 26 Napisano Maj 26, 2010 U prolazu, 69 postova Lokacija: Kovačica Motocikl: Honda Transalp 1997 crna Prijavi odgovor kao problematičan Više me interesuje da li je to OK cena za to godište. Znam kakvi su motori. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladimirTA 26 Napisano Jun 29, 2010 U prolazu, 69 postova Lokacija: Kovačica Motocikl: Honda Transalp 1997 crna Prijavi odgovor kao problematičan Ona trampa koju sam pominjao nije uspela :'( Ali toliko sam odlučio da kupim Transalpa da sutra idem da vidim jednog 1997g. a ako je dobar onda ću lepo da iskeširam dogovorenu sumu i biću vlasnik gore pomenutog motocikla. Javiću vam kako je sve prošlo i nadam se najboljem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladimirTA 26 Napisano Jul 2, 2010 U prolazu, 69 postova Lokacija: Kovačica Motocikl: Honda Transalp 1997 crna Prijavi odgovor kao problematičan Juče sam kupio Transalpa. ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D 1997 godište (sa dva diska napred). odlično očuvan, uvoz na ime. slike ću postaviti sutra. ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladimirtika 65 Napisano Jul 2, 2010 Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Neka je sa srecom imenjace, vidimo se u avgustu u Kovacici! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladimirTA 26 Napisano Jul 4, 2010 U prolazu, 69 postova Lokacija: Kovačica Motocikl: Honda Transalp 1997 crna Prijavi odgovor kao problematičan Evo i silke. Juče sam se vozao samo po lokalu a danas pre podne prvo u NS u Pegaz po kacigu i jaknu a posle podne u B.crkvu a kad smo već bili tamo produžili sme i u vršac na kafu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...