Gargi 1229 Napisano Jul 13, 2010 Svrati ponekad, 343 postova Lokacija: Sankt Kanzian Motocikl: Ktm 990 Superduke R Prijavi odgovor kao problematičan eto vidis bas zato sam i kupio i dobio ;D Sta si ti dobio ??? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 470 Napisano Jul 13, 2010 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan eto vidis bas zato sam i kupio i dobio ;D Sta si ti dobio ??? ??? moped Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tibor_ns 17 Napisano Jul 13, 2010 U prolazu, 63 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSXR 750 2003 , Yamaha Virago 535 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Stvarno dobre svirke i one dve tete polu gole,ali za promoterke prosto da ih ne pogledas a kamoli da kupis tombulu Sve u svemu dobro smo se proveli, vidimo se dogodine ako nesto ne iskrsne Sta si ti ocekivao za promotorke ??? To su bila deca od 15 god ? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gargi 1229 Napisano Jul 13, 2010 Svrati ponekad, 343 postova Lokacija: Sankt Kanzian Motocikl: Ktm 990 Superduke R Prijavi odgovor kao problematičan eto vidis bas zato sam i kupio i dobio ;D Sta si ti dobio ??? ??? moped E sad mi nista nije jasno ??? ??? Neko drugi je u prethodnim postovima isto napisao da je dobio skuter ??? ??? Jel bilo dva, ili sta. ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yubilly 43 Napisano Jul 13, 2010 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: Honda CB600F Hornet PC36 Prijavi odgovor kao problematičan Sve pohvale !!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 470 Napisano Jul 13, 2010 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan eto vidis bas zato sam i kupio i dobio ;D Sta si ti dobio ??? ??? moped E sad mi nista nije jasno ??? ??? Neko drugi je u prethodnim postovima isto napisao da je dobio skuter ??? ??? Jel bilo dva, ili sta. ??? ne ne ne gargi drugar i ja zajedno kupili tombolu, zajedno pratili brojeve i na kraju podelismo dobit! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobang 23 Napisano Jul 13, 2010 Svrati ponekad, 235 postova Lokacija: Kula Motocikl: VFR 800 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja da vas pohvalim, svaka cast za skup, odlicno je bilo!!! A posebno domacinu Tiboru koji nas je fantasticno ugostio, hvala Tibore!!! A i taj skuter sto smo brojeve pratili pa se morali dotuci za sankom ccccc... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackcat 8 Napisano Jul 14, 2010 U prolazu, 74 postova Lokacija: somewere from nowere Motocikl: atv 100cc,dvotakni zloca Prijavi odgovor kao problematičan chestitke organizatorima i sa moje strane.mislim da je ovo zaista bila jedna od najboljih letnjih moto zurki od pochetka sezone.vidimo se i dogodine ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arpad 66 Napisano Jul 14, 2010 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: Bicske Hungary Motocikl: BMW K1200 LT Prijavi odgovor kao problematičan Evo malo statistike: (petak,subota) Prisustvovala 1261 motora od toga 968 A kategorije,ukupno 3653 posetilaca + organizacija,popijeno 2950 litara piva,podeljeno u petak oko 450 porcija paprikasa,subota i malo u nedelju noc 3100 porcija pasulja i u nedelju ujutru ispeceno 350 moca Ziveli braco i hvala na tako dobroj poseti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Jul 14, 2010 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo malo statistike: (petak,subota) Prisustvovala 1261 motora od toga 968 A kategorije,ukupno 3653 posetilaca + organizacija,popijeno 2950 litara piva,podeljeno u petak oko 450 porcija paprikasa,subota i malo u nedelju noc 3100 porcija pasulja i u nedelju ujutru ispeceno 350 moca Ziveli braco i hvala na tako dobroj poseti Hvala i vama na gostoprimstvu,vidimo se dogodine opet u Temerinu. :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
simon l 0 Napisano Jul 14, 2010 U prolazu, 0 postova Lokacija: temerin Motocikl: vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Čitam vaše komentare i jako mi je drago što je sve pozitivno.Srce nam je pun radošću što ste se odazvali u tolikom broju,i lepo se proveli.Hvala vam u ime Mc.Patriots. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
simon l 0 Napisano Jul 15, 2010 U prolazu, 0 postova Lokacija: temerin Motocikl: vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav za ekipu iz kluba Danguba Bg!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Jul 16, 2010 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan Komšo paprikaš može biti gust od mesa a može i od krompira, brašna... ali ne zakeram ja, i na fotki se vidi da je bilo okolo mesa (farbatog) ihaj! ;D ( samo šala i nebitno je jer nadam se da niko nije došao što kod kuće nema šta da jede već zbog druženja pa...) u pravu si bitno je ODLICNO drustvo i dobra zeza... a ove dve slike su samo za tebe da vidis u cemu su kuvali klopu i jedan pogled iznutra (moze se slika i za wallpaper koristiti) ;D ;D ;D neko je rekao da nema kobasica? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...