Jozee 0 Napisano April 22, 2010 U prolazu, 0 postova Lokacija: Maribor, Slovenija Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima bajkerima na forumu. Ja sam Jože iz Slovenije tačnije iz Maribora, star sam 55 godina oženjen. Do 2009 godine sam vozio Honda Shadow VT 750, lani nabavio Honda ST 1300 Pan European. Sa Shadowke sem išao zbog problema sa kičmom, volim da se vozim na dužim relacijama pa sam prije imao problema da posle 1 dnevne vožnje (u jednom dnevu sam prešo 730 km) od bola kičme nisam mogao ni zaspat, sa Pankom ovih problema nemam. Evo i slike Honda Shadow VT 750 Honda ST 1300 Pan European Pozdrav Jože Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxMark 2 Napisano April 22, 2010 U prolazu, 35 postova Lokacija: NEGOTIN Motocikl: Kawasaki 636 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zo_lee 64 Napisano April 22, 2010 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: KULA Motocikl: Kinroad 250 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodoshao ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 228 Napisano April 22, 2010 Drug član, 1025 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav Joze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano April 22, 2010 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan Hmmm, znaci ST 1300 Pan European i kicma vise ne boli A meni ovde neki preporucuju Kosmodisk za moje bolove u ledjima Sala, naravno. Dobro ti nama dosao Joze. Dovde imas manje od 750km pa vidimo se onda na nekom pivcetu u Bgd Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
majstor Pera 54 Napisano April 22, 2010 U prolazu, 94 postova Lokacija: Subotica Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Joza, brate po bolu u ledjima. ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jozee 0 Napisano April 22, 2010 U prolazu, 0 postova Lokacija: Maribor, Slovenija Prijavi odgovor kao problematičan Hmmm, znaci ST 1300 Pan European i kicma vise ne boli A meni ovde neki preporucuju Kosmodisk za moje bolove u ledjima Sala, naravno. Dobro ti nama dosao Joze. Dovde imas manje od 750km pa vidimo se onda na nekom pivcetu u Bgd Sve je moguče... vidim da si iz Beograda Mirijevo, dali poznaješ Gorana Rovčanina ili njegovog sina Raleta... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jozee 0 Napisano April 22, 2010 U prolazu, 0 postova Lokacija: Maribor, Slovenija Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Joza, brate po bolu u ledjima. ;D ;D Kod nas kažu da je to problem EMŠOja... neznam ako znaš šta je to... to su lični podatki o sebi sa još nekimi brojevima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nadalina 883 Napisano April 22, 2010 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobro nam dosao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano April 22, 2010 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan Hmmm, znaci ST 1300 Pan European i kicma vise ne boli A meni ovde neki preporucuju Kosmodisk za moje bolove u ledjima Sala, naravno. Dobro ti nama dosao Joze. Dovde imas manje od 750km pa vidimo se onda na nekom pivcetu u Bgd Sve je moguče... vidim da si iz Beograda Mirijevo, dali poznaješ Gorana Rovčanina ili njegovog sina Raleta... Ne bih rekao da znam te ljude mada mi je to prezime poznato (Crnogorci iz Rovaca) jer znam u Beogradu jednog drugog coveka sa tim prezimenom. Ja sam u stvari od skoro Mirijevac a Mirijevo se burno razvija svih ovih godina. Kazu da se blizi cifri od 100.000 stanovnika i ako se jos uvek vodi kao mesna zajednica. :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mare015 12 Napisano April 22, 2010 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KIZA73 80 Napisano April 22, 2010 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: N.Beograd blok 45 Motocikl: Honda CBR 600 f3 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pantelija 192 Napisano April 23, 2010 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Keeway Speed Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Joze i dobro nam dosao, motor ti je prelep ali bi bilo zanimljivo da nam napises kolika je registracija za njega sa 1300ccm. Cisto poredjenja radi sa nasim cenama, posto je koliko mi se cini kod nas registracija za takav motor oko 400 eura. U zdravlje da se vozimo i da se druzimo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
k_u_m 1 Napisano April 23, 2010 Pamet u glavu!, 49 postova Lokacija: Beograd - Bezanijska kosa Motocikl: Suzuki k1 600 , Yamaha yp 125 majesty Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1399 Napisano April 23, 2010 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Joze,dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kembi 1 Napisano April 23, 2010 U prolazu, 4 postova Lokacija: Slovenija Prijavi odgovor kao problematičan Lep pozdrav še od mene Jože ajmo se dogovoriti in greva skupaj na pivo v Beograd )))) Lp Kembi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeterPan 357 Napisano April 23, 2010 ,, 1032 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jozee 0 Napisano April 23, 2010 U prolazu, 0 postova Lokacija: Maribor, Slovenija Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Joze i dobro nam dosao, motor ti je prelep ali bi bilo zanimljivo da nam napises kolika je registracija za njega sa 1300ccm. Cisto poredjenja radi sa nasim cenama, posto je koliko mi se cini kod nas registracija za takav motor oko 400 eura. U zdravlje da se vozimo i da se druzimo. Evo 19.03.2010 registrovah motor SPECIFIKACIJA OSIGURANJA AO - znači osiguranje putnika AO plus - znači osiguranje vozača AO = 592,29 € to je 100% bez popusta popusti: PR03 (to je 3 premijska klasa-najviši popust) -55% = -325,76€ P-AO član moto kluba (premija je nepovratna) -50% = -133,26 kupovina 1. škodnog primera = 21,31€ uključena AXA-AO-MK assistenca (pomoč na putu) = 5,50€ AO plus =357,15€ to je 100% bez popusta popusti: PRO3 -55% = -186,61€ P-AO -50% = -76,34€ kupovina 1. škodnog primera = 12,851€ Ukupni popust ZM bez AO = 19,55€ UKUPNA LETNA PREMIJA 247,58 € DDV 16,09€ UKUPNA PREMIJA ZA PLATIT = 263,67 € Posle se još plati: usluga podalšanja registracije = 6,05€ Godišnja naknada za korištenje vozila = 21,53€ Tako sam platio za sve 291,25 € ovo so moji ukupni troškovi registracije motora Nadam se da razumijete sve, ako ne samo pitajte lp Jože Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jozee 0 Napisano April 23, 2010 U prolazu, 0 postova Lokacija: Maribor, Slovenija Prijavi odgovor kao problematičan Lep pozdrav še od mene Jože ajmo se dogovoriti in greva skupaj na pivo v Beograd )))) Lp Kembi Midva pa lahko grema bližje na pijačo, če pa planiraš kako pot dol ni problema saj veš mojo telefonsko fajn mi bodi Jože Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duh koji hoda 964 Napisano April 23, 2010 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Pecinci Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ledu77 46 Napisano April 23, 2010 Svrati ponekad, 199 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Africa RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Hello & Dobrodosao !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pantelija 192 Napisano April 24, 2010 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Keeway Speed Prijavi odgovor kao problematičan Joze covece, ala sam te namucio. Pa mislio sam da mi napises samo konacnu cifru registracije a ti si sastavio ceo roman sa 8 poglavlja. Svaka cast za trud, tako nesto nece da ti ucine ni nadlezni organi kojima je to posao. Hvala, siguran sam da ce nekome na forumu ovo uporedjenje dobro doci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada GS 190 Napisano April 24, 2010 Zainteresovan, 709 postova Lokacija: Banovo Brdo - Beograd Motocikl: BMW 1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Joze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano April 24, 2010 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jozee 0 Napisano April 24, 2010 U prolazu, 0 postova Lokacija: Maribor, Slovenija Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima na dobrodošlici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...