Debeli_Zmaj 0 Napisano April 22, 2010 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Beograd, Vračar, Vračar Prijavi odgovor kao problematičan Vidjam ovde po forumu da se koriste 6V i 12V ali mi nije jasno po chemu su oni specifichni ? Kapiram da osim tekutjine imaju gel neki ili tako neshto, nego ne kapiram sto moraju da se ''formiraju'' ? Jel to ono prvo inicijalno punjenje ? Da li je moguce da te baterije nedodju vec formirane od strane fabrike? Imaju memoriski efekat, zar to nije prevazidjena tehnologije ? Da li se desilo nekom da mu se zapali akumulator na motoru ? Ono toplina motora u radu, auspuh blizu ovo ono .. ( Nemoj te da se smejete pitanjima ... ne znam pa pitam ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano April 25, 2010 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan aaaa Zmajuuu!!! :D ,nedodju,moras ih ti malo potkrepiti,pogotovo sa kiselinom akumulatore Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Debeli_Zmaj 0 Napisano April 25, 2010 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Beograd, Vračar, Vračar Prijavi odgovor kao problematičan aaaa Zmajuuu!!! :D ,nedodju,moras ih ti malo potkrepiti,pogotovo sa kiselinom akumulatore pa gde su sad chili, mudri i agilni administratori da kazu kakav je ovo nedozvoljeni offtopic na jedno ozbiljno pitanje ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano April 25, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Samo ti diraj admine, pa kad popijes ban..anu videces gde ces sate da provodish ;D Ovaj forum je tezak otrov, kad se jednom navuces... posle kriziras..kao neki..al i dalje citaju pod drugim nickom.. a ako se opet raspisu, bidu provaljeni pa cao.Ovo je privatan sajt,, pa je i normalno da izbacis gosta koji ti sere po kuci..Nema vredjanja i ostalih zlih stvari..Moze zajebancija al u granicama normale, dvaput procitaj svoj post i svrhu otvaranja teme i sve ce biti u redu..Ono sto napises ostaje godinama i predstavlja tebe, sa tvojim nickom i buducim motorom. Mocices i s nama na voznje kad kupish pampuracu. ;D hebo kuckanje treba voziti i druziti se sa ljudima.Tu spada i izedanje svega sto mrda, a to mozes videti na slikama sa bjb vikend i ostalih voznji.. A Kumulator kad kupis, odma ga i stavis i teras..Nece da eksplodira naravno, a dali gela ili kiseline zavisi od motora, tj u starije ide kiselina u novije-novije kao kod automobila..Pogledas manuala i sve tamo pishe..Naprimer varta dugo traje a sad imas foru kao iz upsa suve baterije..Jedino su kretenske dimenzije pa mora nesto da se budzi+kleme, al zato nema nikakvog odrzavanja i traju do 8 god.. Da, i garancija akumulatora za motocikle mora da se overi na 6 meseci. E ako si nesto naucio drago nas je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Debeli_Zmaj 0 Napisano April 25, 2010 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Beograd, Vračar, Vračar Prijavi odgovor kao problematičan pa josh kad bi i autor prethodne poruke .. prochitao ono sto ej napisao a pre toga ono sta sam ja pitao ... .. formiranje .. zashto se formiraju baterije )) zar ne dolaze vec formirane .. sta dobijesh bateriju i bochicu kiseline !? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano April 25, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Ako hoces da podjebavas, vishe ti necu odgovarati a ovo je poslednje moje gubljenje vremena... Za pocetak koristi pretragu, kupi motor pa ces lako za akumulator.. Rekao sam "stavis i teras" a to znaci nikave kiseline, sve je vec formatirano i napunjeno..Takve trazis da kupis, a ako nije formatiran odes u servis za akumulatore da ti sipaju kiselinu i napune..,Imas u Dimitrija Tucovica ka bolnici a posle Trpkovica(njega sigurno znas) jedno otprilike km radnju gde sve to mozes da zavrsis.Nekoliko proizvodjaca pa biraj.. Potrazio bih i telefon ali si me iznervirao pa me mrzi dok ne vidim sta ces da ogovoris.. Budi onaj dobar zmaj nemoj zli, takve ubijaju vitezovi..u crtacima.. Pokusavam nesto da ti kazem za tvoje dobro,imam i pametnijih stvari da radim a ti ko plavusa kad otvori haubu.. Jurenje za zvezdicama je idiotski, to rade shiparice. a mi mnogo volimo one sto su na 4 tocka a mudruju mnogo, al ajd sto mudruju nego i podjebavaju..pa jos admine onako volis da oshijes.. samo da im pravis muku dok te citaju i gledaju dokle je granica..Ne primaju oni platu i nisu salterski sluzbenici pa da tako po njima. Hajde, sad reci sta imas, pa da zavrsimo s tim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Debeli_Zmaj 0 Napisano April 26, 2010 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Beograd, Vračar, Vračar Prijavi odgovor kao problematičan pitanje je bilo jednostavno oko tog formiranja akumulatora hvala ti na toj info ali ako moze bez dobronamernih ... saveta nevezanih za pitanje .. znachi gledaj da ne offtopicujesh a admini ... pa ja nisam nijednu ruznu rec im napisao niti ih opsovao ili slichno ... vrlo sam bio u skladu sa pravilnikom samo nevolim dobronamerne ... ono .. pitam neshto .. ako znash odgovori .. ako ne ok ... ali savete, kako i sta cu pishem itd.. to mogu zadrze za sebe .. ako poremetim liniju nekog posta pa se ogresim o pravilnik .. ok primam sugestiju ali sve dok toga nema ... a pogotovo kad ljudi koji su duuugo ovde generishu na ozbiljnom temam offtopic... djubre ih .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano April 26, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Vidis ja bas volem dobronamerne ;D Kao i vecina ovde.. Skoro si dosao sa djipom u potpisu, a jedan takav je bas nedavno usmrtio kolegu Skoro si i prestao da pises i tj umesto,c ali to me ne dotice toliko kao tvoj tonalitet. Nema veze samo ti udri Ja ne volim hejt i nemam vishe nameru da se prepucavam Inace, ovo je moto forum sa ovim pravilima, ako si prevideo: http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=3002.0 Sutra ces da otvoris temu koje gace da obuces, bilo je i takvih..Fala bogu, bilo. Lock Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Debeli_Zmaj 0 Napisano April 26, 2010 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Beograd, Vračar, Vračar Prijavi odgovor kao problematičan Vidis ja bas volem dobronamerne ;D Kao i vecina ovde.. Skoro si dosao sa djipom u potpisu, a jedan takav je bas nedavno usmrtio kolegu Skoro si i prestao da pises i tj umesto,c ali to me ne dotice toliko kao tvoj tonalitet. Nema veze samo ti udri Ja ne volim hejt i nemam vishe nameru da se prepucavam Inace, ovo je moto forum sa ovim pravilima, ako si prevideo: http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=3002.0 Sutra ces da otvoris temu koje gace da obuces, bilo je i takvih..Fala bogu, bilo. Lock i to sto volish dobronamerne znachi treba da radish offtopic ? nisma bas shvatio sta zapravo hotjesh da kazesh to vezano za dzip i kolegu ? kakve to veze ima samnom ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...