Nadalina 883 Napisano Septembar 19, 2010 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan ugac, ne javljaj se... ;D Nisi hteo da se druzis sa nama... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mojsa 226 Napisano Septembar 19, 2010 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: bgd Motocikl: Vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan evo i mojih slika ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Septembar 19, 2010 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan ugac, ne javljaj se... ;D Nisi hteo da se druzis sa nama... Neodlozhna svadba (nije moja - ne sekiraj se ;D). Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6465 Napisano Septembar 19, 2010 Enduraš, 6411 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ufff Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Septembar 19, 2010 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Ufff, uFFF, UFFF... Uhhhhhhhhhh ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 865 Napisano Septembar 19, 2010 Cuore Sportivo, 1340 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan da se i ja pridružim kukanju..... AAAAAAAAAAAAAhhhhhhh. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Septembar 19, 2010 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Hocu da se preselim u Kosjeric :'( Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mojsa 226 Napisano Septembar 19, 2010 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: bgd Motocikl: Vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan jos slika... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7948 Napisano Septembar 19, 2010 Drug član, 2479 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Bas mi je drago sto ste se lepo proveli.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Septembar 19, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ufff, uFFF, UFFF... Uhhhhhhhhhh ! Ufff da se i ja pridružim kukanju..... AAAAAAAAAAAAAhhhhhhh. I treba da kukate! Nemate pojma ŠTA STE PROPUSTILI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bio sam na svakakvim vožnjama, po svakakvim terenima, sa svakakvim ljudima..... Ovo je bila NAJ vožnja u svakom smislu! Grupa mala (ali odabrana), tereni za poželeti ... I svakako, moj najbolji i najludji off do sada. Bopk, nisi trebao da se okreneš Iako si vozio ST, mogla je ona da prodje ;D Kud mi, tuda si mogao i ti Jedini bedak u celom doživljaju je bio povratak. Tukla me je kiša ali onako muški sve do Novog Sada. Tu sam stao na piš/puš pauzu i dok sam ispušio cigaretu, kiša stade.... Mokro mi je SVE do gaća. Noge mi se upravo greju u suvim čarapama :) Idem pod VREO TUŠ i onda ću da vam tutnem koju sličicu Čekamo Vlajka da se vrati iz Kotline da postavi video materijal. Daaaaaaa, on je ostao... eh, blago njemu Mislim da on ima dobrih snimaka same vožnje i to tamo gde su nam blato i glib priredili najviše zanimacije ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano Septembar 19, 2010 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan ovo vodite kad se zaglavite da ima ko da vas izvuce ??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Septembar 19, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan ovo vodite kad se zaglavite da ima ko da vas izvuce ??? ma pas ko pas, pomešao je Afriku sa kućicom za pse ;D ;D ;D ;D ;D mislim gde ste videli kućicu za pse u tim bojama Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Septembar 19, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Uh, napokon sam se zgrejao Evo obećanih slika: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 355 Napisano Septembar 20, 2010 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Jednostavno nisam do sada vozio neki malo ozbiljniji off Cekaj, ti onaj asfalt tamo nazivash offom ? ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Septembar 20, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Kakv danak neiskustvu.. Sledeci put slusajte Vlajka.. Sunce tako sija da moram naocare da stavim Nikom juce nije bila sekira zavrat, pa da je morao za BG..Razlika izmedju voziti po suncu i danu, i kishi, bljuzgi i mraku..je kao razlika izmedju dupeta i glave Sve vas volim, dupeglavci moji ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Septembar 20, 2010 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Ovi susreti polako odose u istoriju ;D. Opet sam se sjajno proveo. Hvala vam svima na tome :-* Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Septembar 20, 2010 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan evo sunce i kod nas,ali ako posao zove onda nema noc-dan!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Septembar 20, 2010 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pitanje za Jager-a Da li si u nedelju sa suvozačicom prošao kroz Lipovačku šumu oko 16h u pratnji jedne Tenere? Pomislio sam da je to bio Vlajko iza tebe ali sam video da je pametnjaković ostao, a vi po onoj kiši nazad. Svaka čast. Inače, ja sam Vam svirao sa belim kombijem koji Vam je išao u susret. Susreti su Vam sve bolji, samo napred. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Septembar 20, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pitanje za Jager-a Da li si u nedelju sa suvozačicom prošao kroz Lipovačku šumu oko 16h u pratnji jedne Tenere? Pomislio sam da je to bio Vlajko iza tebe ali sam video da je pametnjaković ostao, a vi po onoj kiši nazad. Svaka čast. Inače, ja sam Vam svirao sa belim kombijem koji Vam je išao u susret. Susreti su Vam sve bolji, samo napred. U povratku je suvozačica bila na STu i vraćali smo se malo kasnije sa tri motora XLka, Aprilija Pegazo i moja ST Jager je isao preko Šabca za SU Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Septembar 20, 2010 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Misterija, od one kiše i brzine se stvarno ništa nije moglo videti. Ko god da je u pitanju, respect. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1293 Napisano Septembar 20, 2010 UruK Hai, 2089 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Nije misterija nego ST !!!! ;D ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Septembar 20, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam bogami preko Šapca išao, bliže mi Ali i ovako sam iskisao, kao i Popsy i društvo sa njim. UŽAŠ! 200km me tuklo ko nenormalno, a ono mrak, vizir se magli, ništa se ne vidi pod milim Bogom, klizavoooooo... kreteni obilaze, jurcaju i sviraju što ja sad vozim samo 70 km/h, a NE VIDIM već vozim napamet... Kako god, preživesmo. A nije mi žao, naprotiv! Za onakav provod, onakvu vožnju, onakve domaćine, onakve drugare.... ma na kraj sveta po snežnoj vejavici ako treba!! @Kepo Teraj ovog Vlajka kući, kako je počelo, pustiće korenje tamo u Skakavcima ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nadalina 883 Napisano Septembar 20, 2010 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan @ Vlajko Uzivaj i za nas! Ma, jesmo pokisli u povratku, ali i tako pokisnuti nismo skidali osmehe sa lica! ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Septembar 20, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Ostao je da podgreje pasulj, malo iskulira na sunc,u pa pravac Zlatibor. ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7948 Napisano Septembar 20, 2010 Drug član, 2479 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, a da vi pocnete da pravite te skupove po lepom vremenu, aman pobogu ja mlad pa se sve ukoci od one kise na Majskoj kepijadi a kamoli vi u godinama... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...