ugac 1150 Napisano Jun 3, 2010 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan @ Spave Svaki dan sam ja u glibu. To mi je vishe zhivotni splet okolnosti, nego moto opredeljenje. ;D Shalu na stranu. Teram ja po Gochu stalno. Tamo blata nikad ne manjka. Ali ovog puta su mi gume bile ochaj za tu avanturu. Da je bilo suvo, josh bi bio po onim livadama. ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Jun 3, 2010 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Dadadaa.... kad malo bolje razmislim, uopšte nije valjalo, mora to da se ponovi što pre Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Jun 3, 2010 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Чех, ти се не јављај у овој теми без видео записа! ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Jun 3, 2010 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Nemam one fensere u kadru, pa im nije u interesu da montiraju.. moraću nešto sam da nabacam Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Jun 3, 2010 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko imash te sirovine. Mozhda mogu neshto da zbrdzim. ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Jun 3, 2010 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Evo nalepio sam sve jedno na drugo, ima oko sat vremena... pustiću noćas render pa da vidimo koliko će mu trebati.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Jun 3, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan čekamo ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Jun 4, 2010 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Jun 4, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Sama rec kaze MILO Gosce.. Domacini su mladi sjajni ljudi..Svakome topla preporuka za odmor..par dana i vishe.. 1300 din ful domaca klopa..Plus rakija i pivo...u neogranicenim kolicinama.. Sto mi i nije bas najjasnije ali ajde do OO Ima cak i net po sobama uz telke..I luksuznije je nego dole u fenci bungalovima.. Pozdrav ljudi i nadam se da necemo cekati 2011 za ponovni susret! ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxxa 303 Napisano Jun 5, 2010 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan maxxo jesi li ti onaj sa africom 650 sa anakee gumama koga nisam mogao da stignem po Zlatiboru ( u ekipi sa komom, danetom itd ?) Nisam ja sam onaj što je bio šator pored tebe (da da, ja sam kopao rov oko šatora...) Време је било идеално! Пустио једну ствар да се врти у ушима и уживао што нема прашинчине! Ово је пунило кацигу! http://www.youtube.com/watch?v=g18SvEHIRYE&feature=related Kralju! Zato si ti zapalio toliko ispred nas... da je imao još neko od nas i mi bismo prešli Goliju Jes' vala, i meni nešto gume nisu bile dobre, pa bi valjalo ponoviti... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 355 Napisano Jun 5, 2010 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Jes' vala, i meni nešto gume nisu bile dobre, pa bi valjalo ponoviti... Sledeci put cu da te vezem gurtnom iza sebe po Zlatiboru da ne zaostajesh .. ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7948 Napisano Jun 6, 2010 Drug član, 2474 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam ja sam onaj što je bio šator pored tebe (da da, ja sam kopao rov oko šatora...) a ti li si taj sto gubi oprugice iz lampica ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxxa 303 Napisano Jun 7, 2010 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Jes' vala, i meni nešto gume nisu bile dobre, pa bi valjalo ponoviti... Sledeci put cu da te vezem gurtnom iza sebe po Zlatiboru da ne zaostajesh .. ;D Hahahaha, dogovoreno ;D mada, kada zamenim gume očekujem poboljšanje, jer mi ovako podrhtava viljuška između 60 i 90km/h - da sam bio pametan pa da u krivinama ne spuštam ispod 130-140 ne bih imao problema a ti li si taj sto gubi oprugice iz lampica ;D Taj sam Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Jun 14, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Jun 14, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Jun 15, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Jun 17, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Jun 17, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Mulj glib i blato Kepane, oce li bitu ove godine II deo, ili si se smorio dogodine bar? ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Jun 17, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Za voznju uvek, a tanderbal nek saceka malo ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 9263 Napisano Jun 17, 2010 4_tocka_i_karoserija, 1984 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Danima gledam ovu temu i ne mogu da se nadivim. Možda ne toliko samom dešavanju, koliko svemu onome što je moralo da se uradi pre... Kepo, svaka ti čast. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Jun 17, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Jun 17, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan vala stvarno ova Kepijada je lek ps. Zex me ubeđuje da moramo da prođemo putem kud je on odveo svoju grupu a i po slikama mi se čini super ;D ;D ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 355 Napisano Jun 17, 2010 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan vala stvarno ova Kepijada je lek ps. Zex me ubeđuje da moramo da prođemo putem kud je on odveo svoju grupu a i po slikama mi se čini super ;D ;D ;D ;D ;D Nije poenta da vozimo asfaltom ali vi sa tenerama ako bash zelite, slobodno se otisnite .. ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Jun 17, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan mislio sam na offroad sekciju :P Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Jun 18, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan ...Zex me ubeđuje da moramo da prođemo putem kud je on odveo svoju grupu... Popsy, za tebe imam dva pitanjai: - Da li će Zex znati da ponovo nadje taj put, pošto smo mi MALO MORGEN našli put do Uvca - Da li si siguran da želiš da ideš baš tim putem? Zexu pre treba pas, nego motor... ;D ;D ;D ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...