Popsy 2907 Napisano Maj 21, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan za držanje koraka sa afrikama nosim padobran... radi usporenja ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Maj 21, 2010 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan za držanje koraka sa afrikama nosim padobran... radi usporenja ;D ;D ;D Ne, ne...nisam pricao o kocenju. To je tek tema ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Electric 0 Napisano Maj 21, 2010 U prolazu, 21 postova Prijavi odgovor kao problematičan Imate optimistične prognoze, kod nas su totalno pesimistične vse do 4.6., imamo grand enduro 5-6.6. nadam se da če barem ta taj termin biti bolje. Pravi sta fajteri at vs st, ja ne bi u borbu sa vama jer bi moj ktm prvi crknuo, ili barem ostane bez goriva Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Janko.BG 5 Napisano Maj 21, 2010 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ma jok upalicemo neku afriku da radi, da viš što greje V agregat ;D ;D ;D ;D ;D Ma ako upalimo tvoju Kofu ima da nas poprskas sa vrucim uljem iz auspuha ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Maj 21, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pravi sta fajteri at vs st, ja ne bi u borbu sa vama jer bi moj ktm prvi crknuo, ili barem ostane bez goriva Samo ti dodji, spremili smo mi jedni za druge rezervno ulje, gorivo gurtne za šlepovanje ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Maj 21, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Imate optimistične prognoze, kod nas su totalno pesimistične vse do 4.6., imamo grand enduro 5-6.6. nadam se da če barem ta taj termin biti bolje. Pravi sta fajteri at vs st, ja ne bi u borbu sa vama jer bi moj ktm prvi crknuo, ili barem ostane bez goriva Bas steta sto ne dolazis, taman se Afrikaneri ponadali da dolazi bar malo ozbiljan protivnik. ;D Malo smo izgustirali tenerase, treba nam ozbiljniji rival. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Electric 0 Napisano Maj 21, 2010 U prolazu, 21 postova Prijavi odgovor kao problematičan Još neznam tačno zavidi od vremena, nije mi do kupanja avtocestom beograd-zagreb-maribor. Protivnik? Još razmišljam da li če biti litar ulja dosta za taj izlet. Imao je prijatelj afriku i njegova rd03 je dobro služila, pila manje od moje kravice i bencina i ulja. Na kakvim če te gumama biti, ja bi na karooT, no za jednem zanm da čete biti na T63 Kako je sa pumpama, ja znam biti suh na 200km? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Maj 21, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Protivnik? Da, da, protivnik. Ovo je ozbiljan okršaj, a ne zajebancija. http://www.youtube.com/watch?v=Zva7cVrB8ps Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Maj 21, 2010 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Na kakvim če te gumama biti, ja bi na karooT, no za jednem zanm da čete biti na T63 Kako je sa pumpama, ja znam biti suh na 200km? Ja dolazim na Metzeler Tourence. Klizaju se u off-u u 3pm, ali nemam nameru da trosim T63 na tenerase. Ti ces sa KarooT da prodjes gde pozelis. Benzina ima gde da dolijes. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Electric 0 Napisano Maj 21, 2010 U prolazu, 21 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kazna za moje uši če biti oko put do vas i nazad A takvu bi mjuzu mogao da strpam u uši izpod kagice. Nisam znao da je zajebana situacija, nisem ni trenirao ništa ove godine, mislim da je najbolje da obojim kacigu plavom bojom i da samo promatram situaciju Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Maj 21, 2010 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan no za jednem zanm da čete biti na T63 T63 ide napred a nazad Mitas E09, napred da drzi a nazad da traje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Maj 21, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Samo ti dođi da se zajedno smejemo Afrikancima ;D ;D ;D a i biće extra druženje... biće dosta i goriva i ulja tako da samo dođi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7947 Napisano Maj 22, 2010 Drug član, 2474 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Je li a koj je tacan model majce, nisam video.. ??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Maj 22, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Je li a koj je tacan model majce, nisam video.. ??? strpi se jos dan dva, pa ces videti uzivo... inace Gile ovo je Kozomor, mesto okrsaja drugi dan. vidis onu isprekidanu belu liniju na prvom brdu sa leve strane? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PARYS 1 Napisano Maj 22, 2010 U prolazu, 58 postova Lokacija: Tu i tamo Prijavi odgovor kao problematičan Ovo nije lose. Uopste nije lose. Kolko vidim bice zajebancije. Kepo daj bre reci mi koji brate ono bend je na onom snimku! Brate moram da se hipnotizujem do sledeceg vikenda. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7947 Napisano Maj 22, 2010 Drug član, 2474 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Kepo, sa zatvorenim ocima.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IrwinF 6 Napisano Maj 22, 2010 U prolazu, 88 postova Lokacija: Rodom i srcem u Brčkom-BiH, a na privremenom radu u Zagrebu-CRO Prijavi odgovor kao problematičan Pomoz Bog, rajaaaaaa Hvala bratu Kanarincu76 pa imadem interNET. Ja sam isto u šatoru...a ti komšija slovenac-ELECTRIC...ja sam do petka u Sarajevu pa ako ćeš i sa te strane javi se na PM pa ćemo da ukontamo pa zajedno Lako je za ove šta gledaju u nebo...boje su u nama....idemooooo +PAX Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Maj 22, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Kepo, sa zatvorenim ocima.. Kad god bi čobani tuda proterali koze i ovce sa ispaše, uvek se po neka oklizne i otkotrlja niz stranu pa je po tome dobilo ime Kozomor ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
turbopedja 282 Napisano Maj 22, 2010 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 1100 XX Blackbird SUZUKI DR 800 BIG, Yamaha DT125MX, Yamaha TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Kepo, Jel moze mali "update" ;D Da li su potvrdjene rezervacije onih koji su rezervisali? Jel postoji spisak svih koji dolaze ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Maj 22, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Kepo, Jel moze mali "update" ;D Da li su potvrdjene rezervacije onih koji su rezervisali? Jel postoji spisak svih koji dolaze ? Ko je rezervisao, neka se ne brine za smestaj. Spisak nek pričeka, ima još dana do megdana. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6760 Napisano Maj 22, 2010 Drug član, 3053 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan I ja samo da pitam... Dok vi jurite koze po Kozomoru /nedelja/, ima li neka kobinacija za nas sa "obicnim" motorima i gde se vracate, u kamp i nastavljamo druzenje ili idete dalje svojim putevima, pa kuci? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6438 Napisano Maj 22, 2010 Enduraš, 6399 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Kombinacija je da spremate kotlic za umorne endurase ;D Ja sam danas shebao koleno na tenisu, ne mogu ni da stojim na toj nozi, a kamoli nesto vise. Nadam se da ce proci do petka, ako ne moracu da propustim okupljanje na moju ogromnu zalost :( Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1288 Napisano Maj 22, 2010 UruK Hai, 2088 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan SHIT!!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 98 Napisano Maj 22, 2010 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan Kombinacija je da spremate kotlic za umorne endurase ;D Ja sam danas shebao koleno na tenisu, ne mogu ni da stojim na toj nozi, a kamoli nesto vise. Nadam se da ce proci do petka, ako ne moracu da propustim okupljanje na moju ogromnu zalost :( Znaci dolazis da nam kuvas kotlic?? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6438 Napisano Maj 22, 2010 Enduraš, 6399 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Jok, saljem City express-om Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...