kepo 4527 Napisano Maj 12, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam za vikend 21-og.U pravu ste, treba to iskoristiti. možda bi bilo zgodno napraviti Finalnu izvidnicu ;D ;D ;D pošto se staza donekle menja pa da se napravi pristojan GPS track log bez onih "kvačica i kukica" ;D ;D ;D ;D ;D Aha, sad bi 100% bilo bolje nego prosli put ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Maj 12, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan sad bi bilo "MI SMO, KAKO ONO BEŠE, JEL DRUGO LEVO..." ;D ;D ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IrwinF 6 Napisano Maj 12, 2010 U prolazu, 88 postova Lokacija: Rodom i srcem u Brčkom-BiH, a na privremenom radu u Zagrebu-CRO Prijavi odgovor kao problematičan A da vi to malo previše ne izviđate, pa da vam ne dojadi . Taj vikend 21. smo mi okolo ChaChka s Kanarincem76 pa bi mogli i mi da bacimo oko. Nego bolan, što se tiče ovije trekglogova (š'o bi reko Šojić ) da vi pobacate delove neke afrike (kao nekad u bajkama kruh-Bože me sačuvaj), pa onda ko je najbrži skupi SVE i ima na cilju Afriku pod miškom? ha? A što se muzike tiče, meni dosta da jednom ja otpevam Yamahahahai: http://www.youtube.com/watch?v=a2H1MaG2NMo, a posle možemo i u kolo. jupiiii Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Maj 12, 2010 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan pratim temu i uvrstio je u zeljene voznje,ali knjige,racuni,sve se nakupilo,bila zima duuuuuga! a jaaaaaaaaaako bih voleooooooo......... :'( :'( :'( :'( :'( Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Maj 12, 2010 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Svetac, ovo bi bila prava tura za tvoje magare. Da vidish jesi li uzeo pedigrirano ili dzambaricu. Bitno je leglo jbg. ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Maj 12, 2010 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan A majce? :'( Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Maj 12, 2010 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan Svetac, ovo bi bila prava tura za tvoje magare. Da vidish jesi li uzeo pedigrirano ili dzambaricu. Bitno je leglo jbg. ;D imam dva magareta 2gi i 7mi razred,a sam u celoj prici! tako da su prioriteti...............poznati!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Maj 13, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan pratim temu i uvrstio je u zeljene voznje,ali knjige,racuni,sve se nakupilo,bila zima duuuuuga! a jaaaaaaaaaako bih voleooooooo......... :'( :'( :'( :'( :'( Nemoj plakati svetac, ići ces na reli i tamo će ti dupe videti puta. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Maj 13, 2010 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Баш бих волео да пада киша! Обожавам осећај кад се возим и осећам менталну моћ комплетне будале! ;D Једино бринем због музичара "јер може да дође до електролизу на бини, да се запалимо и изгоримо сви ки шаш!" Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Maj 13, 2010 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Баш бих волео да пада киша! Обожавам осећај кад се возим и осећам менталну моћ комплетне будале! ;D Једино бринем због музичара "јер може да дође до електролизу на бини, да се запалимо и изгоримо сви ки шаш!" ;D ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Daki 302 Napisano Maj 13, 2010 Zainteresovan, 923 postova Lokacija: Beograd Motocikl: st 1300 i r1200gsa i 250 madison3 Prijavi odgovor kao problematičan Баш бих волео да пада киша! Обожавам осећај кад се возим и осећам менталну моћ комплетне будале! ;D Једино бринем због музичара "јер може да дође до електролизу на бини, да се запалимо и изгоримо сви ки шаш!" ;D ;D ;D ;D ...zamoljavamo goste da se ne prscu sa spivo, jel ce poprskamo ko licne... ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Maj 13, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Potvrdjeno: 29.05. http://www.myspace.com/kaznazausi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Maj 13, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Ako ima zainteresovanih za majice, neka se uteftere radi porudjbine. Boje: crna i bela Velicine: L, XL, XXL Cena 300 din. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Maj 13, 2010 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan XXL, bijela pliz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Maj 13, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan XL crna i bela Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 98 Napisano Maj 13, 2010 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan Crna L Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Maj 13, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan 1.Boban - Bela XXL 2.Jager - Bela XL, Crna XL 3.Thelord - Crna L 4.Kepo - Crna XL Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Maj 13, 2010 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan 1.Boban - Bela XXL 2.Jager - Bela XL, Crna XL 3.Thelord - Crna L 4.Kepo - Crna XL 5.markodjurovic- Bela XL, Crna XL Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Maj 13, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Otjem i ja. XL ili bolje XXL 1 kom.crna. Majce se skupljaju a stomaci rastu. Samo da ne lije kisha ondaK ne bih mogao S Vama. Oce i prijatelj Pei da ide, pa evo mi mozemo cuvati Vase viskove opreme na prvoj ozbiljnoj visinskoj prepreci iliti najblizoj kafani.. Dok vi jurite divokoze mi ispijati s rouzi i cuvati ostatke od trafika i ostalih tandrkala. Ustvari Misa voli Lava, no svejedno ponecemo tablu:jeftino oprema Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Branko-ST 33 Napisano Maj 13, 2010 U prolazu, 99 postova Lokacija: Split Prijavi odgovor kao problematičan kakve majce,nisam u toku Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Maj 13, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan kakve majce,nisam u toku Ma zar je bitno... samo narucuj i cekaju te kad dodjes Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Branko-ST 33 Napisano Maj 13, 2010 U prolazu, 99 postova Lokacija: Split Prijavi odgovor kao problematičan 1.Boban - Bela XXL 2.Jager - Bela XL, Crna XL 3.Thelord - Crna L 4.Kepo - Crna XL 5.markodjurovic- Bela XL, Crna XL 6.Branko-ST crna XL ako je manji model onda XXL Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jimmy 327 Napisano Maj 13, 2010 Balkan Hard Enduro, 600 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sherco SER 300 Factory, Beta 300RR, Husqvarna Te300i Prijavi odgovor kao problematičan 1.Boban - Bela XXL 2.Jager - Bela XL, Crna XL 3.Thelord - Crna L 4.Kepo - Crna XL 5.markodjurovic- Bela XL, Crna XL 6.Branko-ST Crna XL ako je manji model onda XXL 7.Vlajko- Crna XXL 8.Jimmy- Crna L Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Maj 13, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Fala Jimmy nisam pri tastaturi.. A Branko znas za carape fala ti bako...? E ovo ce biti: fala ti Kepo majice Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Maj 13, 2010 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan 1.Boban - Bela XXL 2.Jager - Bela XL, Crna XL 3.Thelord - Crna L 4.Kepo - Crna XL 5.markodjurovic- Bela XL, Crna XL 6.Branko-ST Crna XL ako je manji model onda XXL 7.Vlajko- Crna XXL 8.Jimmy- Crna L 9.B@ne - Crna XL Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...