SpaVe 813 Napisano Maj 31, 2010 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Da i predsednik prozbori koju ;D Bilo je luuudooo! Ekipa koja se skupila je fenomenalna!!! Steta sto nam vreme nije dozvolilo da obidjemo ceo planirani put, al ima dana. Najbitnije da se niko nije povredio, iako smo imali dobre uslove za tako nesto. Zahvaljujem se mojim drugarima iz Kosjere koji su me podrzali u ovoj ideji i pomogli organizovati kamp i gomilu pratecih stvari, drugarima sa foruma koji su ucestvovali oko organizacije voznje, i svim koji su dosli i podrzali ovo druzenje. Da nije vas, nebi bilo ni ovog druzenja. Kolega iz Poljske je ostvio gomilu slika, i cim ih se dokopam postavicu ih. Сад би Педрић рекао: "Кепу за Далај Ламу!" ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Maj 31, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Za doživotnog predsednika, takoreći za maršala ;D ;D ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Maj 31, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Za doživotnog predsednika, takoreći za maršala ;D ;D ;D ;D ;D Ako postanem marsal, obecavam da cu prekopati sve asfaltirane puteve i od Srbije napraviti enduro poligon, da ce svaka kuca umesto golfa dvojke imati polovnog transalpa, a djeca umesto rolera voziti atx. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cure011 0 Napisano Maj 31, 2010 U prolazu, 58 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan @SpaVe Jel'slika 100 din kao i uvek Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doesen1 13 Napisano Maj 31, 2010 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Y-A-M-A-H-A TDM 850 4tx Fazer fz6s Prijavi odgovor kao problematičan provod na zavidnom nivou .. jbg..........Enduro je zakon , neko rece..:) pozdrav svima Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Maj 31, 2010 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan @SpaVe Jel'slika 100 din kao i uvek Еврић! ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 619 Napisano Maj 31, 2010 Drug član, 1376 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Ja mogu samo da kažem da jedva čekam Kotlinu 2011 ! Toliko o utiscima i pozdrav svima! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Maj 31, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan A mogla bi i neka Kotlina 2010/2 ? Tamo negde u avgustu? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PARYS 1 Napisano Maj 31, 2010 U prolazu, 58 postova Lokacija: Tu i tamo Prijavi odgovor kao problematičan Kolega iz Poljske je ostavio gomilu slika, i cim ih se dokopam postavicu ih. Da - Felkowski ili te Felek kako vec lakse. Ima slika kod Matketa na laptopu. Daj molim te Daliboru nek prekopira 5 puta me molio covek a ja nisam ni znao gde se one tamo nalaze. Ja cu Raci poslati na adresu cd sa slikama koje su mi tamo prekopirali ali su samo one s puta. A ima nekih jos hiljadu verovatno iz zurke i ostalo. Inace cu jos jednom da se pozdravim sa svima koristeci tu priliku. Videcemo se jos sigurno. Ovo je bio za mene najbolji posledni vikend! Boljeg nacina za provod nisam mogao da osmislim. Pozdrav svima. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Maj 31, 2010 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan A mogla bi i neka Kotlina 2010/2 ? Tamo negde u avgustu? hmmmmmmmm,ovo se mota i meni po glavi ali posto sam video kako je sve bilo organizovano kontam da je brdo zivaca otislo! verujem da vam nije do jos jedne akcije ove vrste u skorasnje vreme! mada dajem svoj glas za reprizu u augustu negde pocetkom da stignemo sakupiti pare za skolarce! :-[ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KK 4 Napisano Maj 31, 2010 U prolazu, 4 postova Lokacija: Split, HR Prijavi odgovor kao problematičan Evo da dodam moje impresije. Kepo, svaka cast, ako nista drugo onda koliko mozes dugo provesti bez spavanja Nista bolje od ove organizacije ne treba jer se onda gubi draz dual sporta. Mozda jedino podjeliti trackove (na papiru) jer su samo pojedinci skinuli track za navigaciju 320km nije puno al kad je kisa onda spojne trase (liason) po asfaltu postaju problem jer se nemogu brzo provesti zbog opasnosti od proklizavanja i sl. Sve u svemu ;D KK Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Jun 1, 2010 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan opet, i shto pre ;D ;D ;D kepo, odmori malo, zasluzhio si... pa idemo opeeeet jbg, slikao telefonom.. nije moglo bolje... vece verzije ovde: http://www.flickr.com/photos/rusic/sets/72157624176201076/ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Jun 1, 2010 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan @Rusica Pa ja nisam ni znao da je vozac naked Africe cuveni unistitelj Transalpa, inace bih se drzao podalje ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Jun 1, 2010 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan ;D ;D ;D ;D ;D na ovoj vozhnji kuci ja sam bio malo uplasheno dete.... teraju ga nandzharasti kao da ne postoji sutra :) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Jun 1, 2010 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Јеси видео шта раде и на Бога не мисле! ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Jun 1, 2010 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan a curetov 150 krampon baca kamenje kao tenk )) vozim i izbegavam kamenje.. kao neka igrica Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Jun 1, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan e.... teraju ga nandzharasti kao da ne postoji sutra :) A stvarno ga teraju! U jednom momentu su zaobišli Jošku i mene. Pošto smo imali radio vezu, kaže mi Joška "eeeee, ovo su naši, idemo za njima!" I počeli mi da vas pratimo, ali smo vrlo brzo odustali Pičite vala samo tako! Alal vera Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Jun 1, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Fenseri su za desetku! Vozili smo zajedno jednu manju deonicu preko Zlatara,i sto rece SpaVe "na Boga ne misle" ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Jun 1, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan http://www.motori.hr/forum/index.php/topic,109794.675.html http://www.motori.hr/forum/index.php/topic,179063.msg2700956.html#msg2700956 http://www.motoasocijacijasrbije.com/forumm/index.php?topic=5447.0 http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=6339&page=5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Jun 1, 2010 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan <---- Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Jun 1, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan vaistinu, hvala ti kepo još jednom (mada sam ja pokupio neku prehladu pa se sada oporavljam) @Čeh - davaj neki vidoje klip ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Jun 1, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan snimio sam TA96 da snima, pa bi mogao nesto da ubaci ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iksel 191 Napisano Jun 1, 2010 XL, 460 postova Lokacija: Београд, југ Motocikl: BMW F800GS, HONDA SH125i Prijavi odgovor kao problematičan Jos neka slicica... SpaVe je proslavio 33-ci Rodjendan... Е овако се слави рођендан... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Jun 1, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Da da, snimke izjedanja sadrzaja kotleta.. i zemljanih posuda.. Zato se i Popsy nahladio.. nije nahranjen kako treba.. Lepo smo krenuli oko 5, i vrlo malo kisnuli..punih stomaka..i bez kihavice stigli u sumrak.. Pa do svitanja.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxxa 303 Napisano Jun 1, 2010 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Evo da i ja overim temu... Za organizaciju i gos'n Kepu, sve pohvale! Petak u kampu je bio vrhunski, ekipa, atmosfera, svirka, pivo... Matijak nam je potpisivao knjige Onda smo odlučili da raspalimo roštilj. Gile ljuti teneraš je otišao po kobaje, a onda se sručilo neko jezero na nas, a on se vratio potpuno suv... Da je veče bilo "ludo i brzo" dokazuje i ova viljuška (sa flekama od kobaje) koja se nekako našla na mestu baterijske lampe u mome šatoru.. Pripreme za pokret Ja sam prvo krenuo sa asfaltnom ekipom, ali sam se negde oko Mokre Gore priključio off-erima Pauza na teritoriji nekog Zeke (Jimmy zna kako se zove mesto), naiđosmo na starog mudraca GPS Razmatramo gde je SpaVe a gde smo mi Nedelja jutro, Tenera doživljava vrhunac svjoje karijere Tokom jučerašnjeg dana nisam mogao da prestanem da mislim o vožnji, o prirodi, o atmosferi! Pomislio sam da sam odlepio, onda sam se sreo sa Hitmanom i kada mi je prišao rekao je "Brate ja bih još!" - huh dobro je, nisam jedini... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...