svetac 527 Napisano Maj 30, 2010 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan ne videh nigde Jagera na slikama,pa cu poceti da sumnjam u njegove utiske koje mi je ineo preko tel! bio li je uopste on tamo?? :D :D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1293 Napisano Maj 30, 2010 UruK Hai, 2089 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Bio Jager, oprala nas kisa samo tako.... sve je bilo mokro pa i foto aparati, zato i nema mnogo fotki! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6466 Napisano Maj 30, 2010 Enduraš, 6415 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Sad stigoh iz Kotline. Predeli su mi poznati od ranije, pa necu mnogo da ih hvalim, ali organizacija je 10+. Onako nesto organizovati u sred nicega je pravi podvig. Video sam se sa mnogim dragim ljudima, zajedno jeli, pili, slusali koncert i vozili se prelepim terenima, sve je to i vise nego dovoljno za odlican provod I jos jedna bitna stvar, uzeo sam konacno knjigu Putevima i dzadama male Azije i Bliskog Istoka kolege Matijak-a sa sve posvetom Slika nemam puno jer na voznju nisam nosio foto aparat, jednom se napio vode i preziveo, pa nisam hteo da mu se to ponovo desi, ne verujem da bi dva puta bio iste srece. A kisa nas je prala skoro celu subotu, kad su mi gace bile mokre ne verujem da bi aparat preziveo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Maj 30, 2010 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je odlicno, ma sta odlicno, fenomenalno! Prvo da se zahvalim domacinima, Kepi, Dasetu i ostalim ljudima koji su se potrudili da sve organizuju. Iskoristio sam priliku da se upoznam sa dosta ljudi koje sam znao po samo nicku. Svi ljudi bez izuzetka su doprinjeli sjajnoj atmosferi. Cak je i kisa dodala pozitivnu dimenziju ;D. Zao mi je sto nemam slika ali bilo je dosta fotografa pa cekamo slicice Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Maj 30, 2010 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Evo josh par fotkica. Akteri istih ce se prepoznati. Zhurka u toku... Noc je poodmakla za shankom pa su portreti nekako chudno iskadrirani. ;D Uvac. Razvijanje kora... ovaj, logistike. Drug Dzimi rushi snajpersko gnezdo i seli se u novi shtek. ;D Mene treba grashak! (ovu foru sam snimio davno na forumu ) Branko sa suprugom. Crna trojka. ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Maj 30, 2010 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Josh par rechi i odjavljujem se. Imao sam "dobar" pad posle Zlatibora. Ispravio sam krivinu i zaustavio se u bedemu pored puta. Povrede minorne - vrat, rame, rebarce i koleno. Koleno je mashala oshteceno jer sam izvadio protektore iz pantalona s' namerom da stavim spoljne koje sam zaboravio u shatoru. Jbg. Protektor na ramenu je odradio svoj posao za medalju. Od siline udara se donja textura preslikala na kozhu. Vrat me boli od zaustavljanja glavom o bedem. Interesantna stvar je da sam dan zavrshio takoreci bez bolova (sem kolena koje je konstantno tinjalo), ali s dolaskom u Kraljevo nisam mogao da sidjem sa motora. Sve se oladilo i krenulo da shkripi. Sve u svemu super sam proshao. Shok je trajao nekih 2-3 sata i hvala svima koji su bili uz mene i koji su mi pomogli da to preguram i fizichki i psihichki. Pre i posle. (Sa shtitnika ruku je otpala farba, ogrebano zadnje krilo i blatobran. To je bukvalno sve. Za nevericu ) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PARYS 1 Napisano Maj 30, 2010 U prolazu, 58 postova Lokacija: Tu i tamo Prijavi odgovor kao problematičan Da se javim i ja da stigoh do kuce (tako zvane). Sta reci? Drugari ovo je bilo extra. Do jaja brate! (mojima se extra svidela ta izreka btw). Kishe bilo - ne kazem momentima i kao po ledu ali stvarno ko nije dosao taj se zajebo. Evo sacu ja za uzvrat jednu slicicu da postavim. Ajde mozda dve... E ovo je extra rupa kroz koju smo svi prosli Taj rov... Felkowski rekao da mu se nije svidela prethodna slika pa je morao opet. E - ova sad valja I eto nasih bajkova Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Maj 30, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Uf... evo dođoh... još se oporavljam od utisaka... mnogo dobrih ljudi ma jednom mestu... nego da okačim par slika... ovako je počelo ... nedaleko odatle ... "lagani" elektro defekt i razvaljen auspuh... sva sreća da su tu prijatelji Jimmy & Spave . Takođe VELIIIIIIIIIKI pozdrav Gizdi koji mi je velikodušno ustupio na korišćenje svoj TCI ;D nekako se stiglo... otpakivanje malog "survival packa" da raspalimo roštilj... gde ćemo? pa na sred puta ;D ;D ;D termalna obrada kobasica... kreativan napad... rezultat Vremen je došlo da se prođe teren još jednom i izmarkira ps. nastavice se .... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6466 Napisano Maj 30, 2010 Enduraš, 6415 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Idi bre Popsy, kad sam video kamen sa poslednje slike, mislio sam da je to neka strelica, jos se cudim sto nije uperena ka pravcu puta, nego u zemlju, 5 minuta smo razglabali na koji pravac pokazuje ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Maj 30, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan idemo dalje... kod Acove česme... prelaz preko brane... "Evo me, tu sam za 10 min" (mi smo u Užicu prim aut) ;D ;D ;D a onda.... termalna obrada 2 jutro... nastavice se .... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Maj 30, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Gile šampion izraziti favorit (dok ostali nisu smeli da promole nos po kiši i gromovima, čovek je seo na motor i otišao da kupi kobasica i hleba za gladne motoriste i vrati o se suv ;D ;D ;D ;D ;D ) poljoprivredna sekcija onda je crkla baterija... ima još... nastavice se ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PARYS 1 Napisano Maj 30, 2010 U prolazu, 58 postova Lokacija: Tu i tamo Prijavi odgovor kao problematičan Gledalismo mi taj auspuh kako je "popravljen" u rejli tehnologiji. E to - bas je REJLI. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Maj 30, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan vratili smo se mokrii i smrznuti ... ideja osušiti odeću i spremiti hranu... double fail dan posle.... mal AT ST momenata... "Pilana" Buđenje... pakovanje... Kolko snage ima jedan Super Teneraš... (tako pomera i garažu kad se iznervira ;D ;D ;D ) Spremanje kotlića mala pokazna vežba kako se menja unutrašnja guma ;D genijalni gadžet ;D ;D ;D pljuga za rastanak Još jednom hvala svima ... a ne znam kako da ti kažem Kepo, ovo ima potencijal za ozbiljnu tradiciju... ps. moraće da padne neka after kafa da saberemo utiske još jednom ;D ;D ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Maj 30, 2010 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan Puni smo utisaka,vratili se zivi i zdravi,veseli... ;DPuno pozitivne energije zbijene u 3 dana,ekstra.Drago mi je sto sam video neke ljude koje dugo nisam video,neke i godinama,upoznali smo nove face...Hvala Kepi na gostoprimstvu,bolje te nasli opet i nadam se uskoro. ;D P.S.Sto rece Smith,od sada uvek nosim alat i vodim majstora sa sobom ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaR 70 Napisano Maj 30, 2010 Mangulica, 627 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan ima li zvanicnih rezultata broja ucesnika? AT vs ST - XX vs XXX Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Maj 30, 2010 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan cuo sam da se neke afrike na gajbama popravljale :P :P i dajte jos slikica za nas koji nismo bili Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PARYS 1 Napisano Maj 30, 2010 U prolazu, 58 postova Lokacija: Tu i tamo Prijavi odgovor kao problematičan pljuga za rastanak E tu sam vas video! Ja mislio da se opet ona ST pokvari ;D Nego bio u levoj u preticanju pa nisam mogao ali pljusnuo bih ja! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PARYS 1 Napisano Maj 30, 2010 U prolazu, 58 postova Lokacija: Tu i tamo Prijavi odgovor kao problematičan cuo sam da se neke afrike na gajbama popravljale :P :P i dajte jos slikica za nas koji nismo bili Ne gledaj ti vise onaj TV covece! Nije bila afrika u pitanju Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
debeljan 822 Napisano Maj 30, 2010 Zainteresovan, 859 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Honda XL1000 2004. Prijavi odgovor kao problematičan Negotinci stigli kući. Kiše nije bilo. Pozdrav svima!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alera 96 Napisano Maj 30, 2010 Svrati ponekad, 455 postova Lokacija: Vinkovci, Hrvatska Motocikl: KTM 640 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Nisam jos vidio toliko Afrika na jednom mijestu. ST-a jedva da ime susreta ne propadne. ;D ...hm, htjedoh napisati par utisaka, ali tesko mi je utiske srociti u recenice. Iskreno sam odusevljen prirodom, cestama, voznjom, ali najvise ljudima koje sam upoznao, kao i domacinima koji su nam pruzili gostoprimstvo. Hvala svima koji su se potrudili da se ovaj dogadjaj odrzi, a pogotovo ljudima koji su ucinili sve da se osjecamo kao kod kuce. Ako se tradicija odrzi vidimo se nagodinu. ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 355 Napisano Maj 30, 2010 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan ima li zvanicnih rezultata broja ucesnika? AT vs ST - XX vs XXX Mnogo vs. Malo ;D Ljudi, shta reci, genijalno okupljanje i josh kvalitetnija voznja preko 7 mora i 7 gora .. ;D Drago nam je bilo biti deo celog cirkusa Kepo, care, kralju, hvala ti na svemu ! ;D Tenerashi, Popsija za predsednika !! Moram teshka srca priznati da je bio izuzetno vredan i dostojan provtivnik i treba da se ugledate na njega (iako je ipak Afrika suvereno dominirala) ;D ;D Nadam se da se uskoro opet vidimo EDIT => chim sakupim odgovarajuci propratni materijal u vidu fotografija, sastavicu moje vidjenje ovog spektakla i Tenere debakla ;D EDIT 2 => Subota, 29.05.2010, Negde oko Zlatibora na nekom makadamu, Jimmijev citat: "Stani! .. Pusti babu da uzme kravu" ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1293 Napisano Maj 30, 2010 UruK Hai, 2089 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan nedaleko odatle ... "lagani" elektro defekt i razvaljen auspuh... sva sreća da su tu prijatelji Jimmy & Spave . Takođe VELIIIIIIIIIKI pozdrav Gizdi koji mi je velikodušno ustupio na korišćenje svoj TCI ;D ....ne videh svoje ime ovde!? Jel to sa namerom?? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Maj 30, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan nedaleko odatle ... "lagani" elektro defekt i razvaljen auspuh... sva sreća da su tu prijatelji Jimmy & Spave . Takođe VELIIIIIIIIIKI pozdrav Gizdi koji mi je velikodušno ustupio na korišćenje svoj TCI ;D ....ne videh svoje ime ovde!? Jel to sa namerom?? Za tebe spremam poseban post al si me preteko ;D ;D ;D ;D ;D VELKO FALAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA bratu Zexu koga sam zvao (kao stenica) koji mi je organizovao TCI i koji mi je verovatno spasio glavu tako što je doneo set novih paknova zadnje kočnice (potrošile se na pola offa dok smo označavali šumu) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1293 Napisano Maj 30, 2010 UruK Hai, 2089 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan nedaleko odatle ... "lagani" elektro defekt i razvaljen auspuh... sva sreća da su tu prijatelji Jimmy & Spave . Takođe VELIIIIIIIIIKI pozdrav Gizdi koji mi je velikodušno ustupio na korišćenje svoj TCI ;D ....ne videh svoje ime ovde!? Jel to sa namerom?? Za tebe spremam poseban post al si me preteko ;D ;D ;D ;D ;D VELKO FALAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA bratu Zexu koga sam zvao (kao stenica) koji mi je organizovao TCI i koji mi je verovatno spasio glavu tako što je doneo set novih paknova zadnje kočnice (potrošile se na pola offa dok smo označavali šumu) ..te D.O.O. ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano Maj 30, 2010 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan gledam i citam ali nikako ne vidim ko je breee pobedio....Gile mi se ne javlja verovatno tuguje kuci zbog neuspeha ST. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...