aca-pn 6430 Napisano April 26, 2010 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Pozeljan je i kompresor 12V. Prosli put nam je mnogo pomogao Kad pomenu unutrasnje gume, ide li neko od vas mozda do buvljaka ili gde vec da pazari unutrasnje gume, a da hoce i meni da ispazari ? Preuzimanje guma i isplata u kotlini Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Daki 302 Napisano April 26, 2010 Zainteresovan, 923 postova Lokacija: Beograd Motocikl: st 1300 i r1200gsa i 250 madison3 Prijavi odgovor kao problematičan Sto rece vld UPIS. Upis da propratim temu, a i u kalendar. Da se ne omasi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano April 26, 2010 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Pozeljan je i kompresor 12V. Prosli put nam je mnogo pomogao Kad pomenu unutrasnje gume, ide li neko od vas mozda do buvljaka ili gde vec da pazari unutrasnje gume, a da hoce i meni da ispazari ? Preuzimanje guma i isplata u kotlini Bice po koji kompresor ... ali "od viska glava ne boli". Icicu ja na buvljak bas zbog unutrasnjih. Pretpostavljam da je za XL-a ista dimenzija kao za Afriku, bar sto se tice unutrasnjih... Front Tyre 3.00-21... Rear Tyre 5.10-17 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano April 26, 2010 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja zadnju 17-ticu u rezervi unutrasnju a nosim i kompresor, jebiga sudija je sudija. A ti Rade bolje poteraj bus da potovaris te Afrike posle relija i pravo u Zeleznik kod nadvoznjaka ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano April 26, 2010 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan I jos nesto, ko ostane zadni najeboje ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jimmy 327 Napisano April 26, 2010 Balkan Hard Enduro, 600 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sherco SER 300 Factory, Beta 300RR, Husqvarna Te300i Prijavi odgovor kao problematičan A ti Rade bolje poteraj bus da potovaris te Afrike posle relija i pravo u Zeleznik kod nadvoznjaka ;D Junaci,videcemo vas 28og...samo nemojte da vadite tad izgovore iz kofera ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano April 26, 2010 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan A ti Rade bolje poteraj bus da potovaris te Afrike posle relija i pravo u Zeleznik kod nadvoznjaka ;D Junaci,videcemo vas 28og...samo nemojte da vadite tad izgovore iz kofera ;D Pa zbog vas i nosimo kofere Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 98 Napisano April 26, 2010 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan Pozeljan je i kompresor 12V. Prosli put nam je mnogo pomogao Kad pomenu unutrasnje gume, ide li neko od vas mozda do buvljaka ili gde vec da pazari unutrasnje gume, a da hoce i meni da ispazari ? Preuzimanje guma i isplata u kotlini Da ne poverujes ali u celom BGu nema guma za enduro motore, moze Popsy da potvrdi. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jimmy 327 Napisano April 26, 2010 Balkan Hard Enduro, 600 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sherco SER 300 Factory, Beta 300RR, Husqvarna Te300i Prijavi odgovor kao problematičan A ti Rade bolje poteraj bus da potovaris te Afrike posle relija i pravo u Zeleznik kod nadvoznjaka ;D Junaci,videcemo vas 28og...samo nemojte da vadite tad izgovore iz kofera ;D Pa zbog vas i nosimo kofere Samo da napomenem,u nedelju 30.5 je "okrsaj",da ne bude posle moram kuci imam obaveze i sl.,sto i prilici tenerasima jel ;D a subota je relax voznja ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano April 26, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan i kompresor i flekice i lepak... samo još male pajserčiće da nabavim Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 355 Napisano April 26, 2010 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Samo da napomenem,u nedelju 30.5 je "okrsaj",da ne bude posle moram kuci imam obaveze i sl.,sto i prilici tenerasima jel ;D a subota je relax voznja ;D Znachi da dodjem u Nedelju ?? Relax me ne zanima .. ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano April 27, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, ima li ko slobodan da odvozamo jednu deonicu 02.05.? Mnogo bi mi znacilo, inace ce da se pogubimo i ubacimo u program "prezivjlavanje u prirodi". ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6430 Napisano April 27, 2010 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Pozeljan je i kompresor 12V. Prosli put nam je mnogo pomogao Kad pomenu unutrasnje gume, ide li neko od vas mozda do buvljaka ili gde vec da pazari unutrasnje gume, a da hoce i meni da ispazari ? Preuzimanje guma i isplata u kotlini Bice po koji kompresor ... ali "od viska glava ne boli". Icicu ja na buvljak bas zbog unutrasnjih. Pretpostavljam da je za XL-a ista dimenzija kao za Afriku, bar sto se tice unutrasnjih... Front Tyre 3.00-21... Rear Tyre 5.10-17 Jeste Rade, ista je dimenzija. Treba mi i prednja i zadnja, za svaki slucaj. Prosli put je TA96 izbusio ganc novu gumu T63 i to kroz krampon na neku zicu. Sreca da smo mili DVE rezervne unutrasnje posto nam jedna nije bila dovoljna ;D Evo tenerasi, Kepo vam je dao priliku da vezbate kad vas je malo i kad niko nece da se smeje vasim padovima, izvol'te Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano April 27, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Evo tenerasi, Kepo vam je dao priliku da vezbate kad vas je malo i kad niko nece da se smeje vasim padovima, izvol'te kako to misliš neće niko da se smeje, znači ni na pripremu nećete da dođete ;D ;D ;D ;D ;D ccccc , elem u kompletu za afriku trenutno između ostalog je i kompresor od 12v, set za krpljenje guma (biciklistički) al može da završi, WD40, žičice, alat ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6430 Napisano April 27, 2010 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Znam ja da ste vi navikli da nosite celu radionicu sa sobom, drago mi je da ste mali deo alata odvojili i za nas za ne daj Boze Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano April 27, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, ima li ko slobodan da odvozamo jednu deonicu 02.05.? Mnogo bi mi znacilo, inace ce da se pogubimo i ubacimo u program "prezivjlavanje u prirodi". ;D Eeeeeee, jbg, ja sam obećao klincima da ću da ih vodim u Luna-Park... :( A baš bih išao... grgr... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano April 27, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Znam ja da ste vi navikli da nosite celu radionicu sa sobom, drago mi je da ste mali deo alata odvojili i za nas za ne daj Boze pa šta ćemo kad ste nam dragi i stalno se vozite s nama... a i ako se ne vozite imate naše brojeve na speed dial ;D ;D ;D ;D ;D Ljudi, ima li ko slobodan da odvozamo jednu deonicu 02.05.? Mnogo bi mi znacilo, inace ce da se pogubimo i ubacimo u program "prezivjlavanje u prirodi". ;D Eeeeeee, jbg, ja sam obećao klincima da ću da ih vodim u Luna-Park... :( A baš bih išao... grgr... ajde lepo ti decu u subotu na Luna park i šta već a u nedelju sa nama Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano April 27, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan ko kaze da nije medjunarodni ;D http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=6339 Anteka i ekipu iz HR koji su se najavili ne racunam, oni su domaci ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Janko.BG 5 Napisano April 27, 2010 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Znam gde ima prednja unutrasnja 21 da se uzme ali za pozadi 17 je bas problem za naci ovih dana. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano April 27, 2010 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan ko kaze da nije medjunarodni ;D http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=6339 Anteka i ekipu iz HR koji su se najavili ne racunam, oni su domaci ;D ;D Svaka cast, PARIS je Zmaj !! Drago mi je sto dolazi Antek sa drugarim !! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano April 27, 2010 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Pozeljan je i kompresor 12V. Prosli put nam je mnogo pomogao Kad pomenu unutrasnje gume, ide li neko od vas mozda do buvljaka ili gde vec da pazari unutrasnje gume, a da hoce i meni da ispazari ? Preuzimanje guma i isplata u kotlini Evo i ja trazim 17icu ako nadjem zvacu te da ti uzmem (sutra prekosutra idem na buvljak kod Joshke da proverim), ali od firmiranih specijalizovanih izgleda nema mnogo vajde . U jednoj radnji su mi rekli "bice kad pochne sezona" !!!!??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6430 Napisano April 27, 2010 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan A kad za njih pocinje sezona, avgusta? ;D Ma ne trebaju meni firmirane i specijalizovane, veeruber mi zavrsavaju posao. Idealno bi bilo uzeti michelin 5mm debljine gume, ali ovo je ionako rezerva za ne daj Boze. A nosim i flekice i Tip Top lepak Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7926 Napisano April 29, 2010 Drug član, 2472 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Aco boli tebe uvo, kad ides sa XL-om Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6430 Napisano April 29, 2010 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan A ti znas cime ja idem Daj tenerku i 1000e, pa vozi ti XL-a Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano April 29, 2010 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Pa to je dzabe za XLku Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...