DR BIG 0 Napisano April 21, 2010 U prolazu, 7 postova Lokacija: Brcko Prijavi odgovor kao problematičan Tri dana kvalitetnog druzenja uz obilje muzickog i ostalog vec tradicionalno dobrog provoda.Pozdrav i poziv svima,dobrodosli! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevica 1 Napisano April 24, 2010 U prolazu, 70 postova Lokacija: Bijeljina Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav komsije! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasic 0 Napisano April 24, 2010 U prolazu, 3 postova Lokacija: BRCKO Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav komso nadam se da dolazite Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yubilly 43 Napisano April 24, 2010 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: Honda CB600F Hornet PC36 Prijavi odgovor kao problematičan Komsije iz godine u godinu ste sve bolji i imate lijepu progresiju sto se tice bendova, ako ovako nastavite za par godina ocekujemo metallicu ili rammstein u brckom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasic 0 Napisano April 25, 2010 U prolazu, 3 postova Lokacija: BRCKO Prijavi odgovor kao problematičan trudimo se a ako nastavimo ovim tempom onda obavezno dolazi jedna mocna grupa koja ce da vas sve iznenadi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano April 25, 2010 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ko doso,doso...Ko ne dodje i ne mora... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veljabandit 1077 Napisano April 25, 2010 Zainteresovan, 748 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R nine T Rural GS Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drustvo i vidimo se uskoro... jel moze na licnu kartu da se predje iz Srbije posto suvozac ima problem sa pasosem ???? Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DR BIG 0 Napisano April 25, 2010 U prolazu, 7 postova Lokacija: Brcko Prijavi odgovor kao problematičan Moze bez problema ako je srbijanska ili bosanska licna u pitanju.Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
virago 750 0 Napisano April 30, 2010 U prolazu, 12 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Yamaha V MAX Prijavi odgovor kao problematičan dolazimo, pozzz iz smedereva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veljabandit 1077 Napisano April 30, 2010 Zainteresovan, 748 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R nine T Rural GS Prijavi odgovor kao problematičan Jeste li se odvazili i pogledali neku prognozu ja vec isplanirao dolazak u petak... moram da proverim licno da li je povecana koncentracija zena u Brckom kao sto mi neko rece :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pile 1008 Napisano Maj 4, 2010 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: reci dje si i eto me tu sam Motocikl: s1000xr Prijavi odgovor kao problematičan gromovi dolaze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasic 0 Napisano Maj 4, 2010 U prolazu, 3 postova Lokacija: BRCKO Prijavi odgovor kao problematičan ajmo ajmo da vidimo prijave ili vam je brcko mozda daleko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2841 Napisano Maj 4, 2010 Drug član, 2754 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan MC Srem , naravno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
profa 9 Napisano Maj 8, 2010 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: BMW R1100RS Prijavi odgovor kao problematičan "Srebrna krila" Vidimo se! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Maj 9, 2010 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan MK COPER-SRBIJA je bio u Brckom,lepo smo se proveli. Evo malo slicica. Nezaobilazna destinacija,kafe Driver naseg druga Cole u Bijeljini. (Powered by frubar.net) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veljabandit 1077 Napisano Maj 9, 2010 Zainteresovan, 748 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R nine T Rural GS Prijavi odgovor kao problematičan Skup je bio extra, gomila ljudi kojoj ni kisa nije uspela da pokvari dobar provod... odlicna fora sa vise sankova tako da uvek imas gde da se nalaktis e jedino kad su poceli u 6 ujutru da ruse binu bilo je malo gundjanja iz obliznjih satora... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Maj 9, 2010 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan Zao mi je sto se se opet poklopili sa mojim gradom pa mi je dolazak bio nemoguca misija. To naravno ne znaci da se ne vidimo negdje na sanku a tko zna,mozda druge godine ako se opet ne poklope datumi Nece me Brcko,pa to je strasno :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SIKI 45 Napisano Maj 10, 2010 U prolazu, 32 postova Lokacija: OBRENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Bili i extra se proveli, domacini su se potrudili da ugodjaj bude odlican i dokazali da im kisa ne moze nista. Veliki pozdrav za SILVER WINGS-e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasic 0 Napisano Maj 10, 2010 U prolazu, 3 postova Lokacija: BRCKO Prijavi odgovor kao problematičan hvala svima na posjeti tek sada sam dosao sebi od skupa nadam se da ste se dobro proveli kisa nam je pokvarila dosta toga ali ne i dobar provod zbog kojeg ste svi koji ste bili zasluzni veliki pozdrav od MK SILVER WINGS i vidimo se na nekom od sledecih skupova PS hvala jos jednom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠinaGF 22 Napisano Maj 12, 2010 U prolazu, 0 postova Motocikl: Yamaha 1300 FJR i 1300 XJR Prijavi odgovor kao problematičan Ni kiša nam nije pokvarila dobar provod. Zahvale domaćinima na gostoljubivosti. Pozdrav Urošu i Slaviši. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Maj 14, 2010 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan MK COPER-SRBIJA je bio u Brckom,lepo smo se proveli. Evo malo slicica. Nezaobilazna destinacija,kafe Driver naseg druga Cole u Bijeljini. (Powered by frubar.net) Pero i ja izacosmo iz kampa trezni, ali bez kaciga Doduse i peske. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...