Jump to content

Moto Zajednica

Potrebna sema elektroinstalacije zxr750l?

Recommended Posts

• Zainteresovan, 573 postova
  • Motocikl: SKUTERAŠ :)

Ja imam neku shemu instalacije, nemam konkretnu sliku, ovo je neki parts list izgleda, pa ako treba, salji email adresu da ti posaljem

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 102 postova

Jbm majku uradio sam generalku motor je normalno upalio ali u toku voznje cim dodje na 4 do 5ipo hiljada obrtaja gusi se i ugasio mi se upali stoji na 1000obtajaa drzim ful gas  i izbacuje crni dim a radio sam mu kutiju od osiguraca spajao kao sto je sema na internetu a karburatore kao tobos mi je majstor sredio itd imate li koje resenje?

Zaboravio sam da kazem kad se ugasio vrtio sam onu kao sajlu za stelovanje ler gasa i potpuno sam nje odvio u ruke mi je ostala i mozeli mi ko reci dje i kako da je vratim neko sliku da mi posalje ako ima ko  unapred hvala?

Hvala mnogo sad idem kuci da probam a reko mi je majstor da je problem sto nije vukao i ugasio se i kasnije ne primao gas do Goriva sve a proso sam mu sve iz rezervoara sad cu probat sa drugim gorivom Hvala.

Postavio sam sajlu ok ali mi se desava opet sa primanjem gasa preko 4,5hiljada gusi se i posle nekoliko minuta voznje ugasi se upalim ga stoji na 1000 i ne mrda pitao sam sve zive i imam par istih odgovora VAKUMIRAJ KARBURATORE sve je do toga sto vi mislite i imali ko da mi kaze kako se vakumiraju karburatori ili sliku da imam prestavu unapred mnogo Hvala?

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja