Jump to content

Moto Zajednica

Drustvo za UMAG i okolinu!

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 123 postova
  • Motocikl: Yamaha TDM 900 - Tamno Siva :)

Dexy i ja idemo na moto skup na Umagu koji je od 07.05. - 09.05.

Krecemo u subotu 01.05. idemo preko Banja Luke, gde cemo spavati 1 ili 2 noci, pa nastavak do skupa.

Gledamo razne stvari usput, i stizemo na umag u ponedeljak 03.05. od kada se mogu zakupiti apartmani, koji su 36e po danu bez obzira koliko osoba ide.

Nas je za sada dvoje, i hocemo sa jos nekim da podelimo sobu da ispadne jeftinije, jos dvoje bi bilo savrseno, da dan ispadne 9 evra.

Idemo toliko dana pred skup da bi obilazili Trst, Veneciju i Ravenu (gde cemo obici zabavni park sa raznim toboganima), pored Istre, Slovenije i ostalih stvari.

Da li je neko zainteresovan da podeli smestaj sa nama, makar i da nam se pridruzi od srede ili cetvrtka, i to bi pomoglo.

Vracamo se u Beograd 10.05. ili mozda 11.05. jer je ponedeljak 10.05. neradni dan, ali niko nema obavezu da ostaje ako ne moze, osim ako ne zeli da vozi sa nama unazad :)

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 423 postova
  • Motocikl: Yamaha FZS 1000 , Beverly 250 ie

Nas trojca krecemo u nedelju 2. maja ali je jedan drugar pod znakom pitanja. Rezervisao sam cetvorokrevetni apartman tako da bi eventualna kombinacija sa vama bila dobra samo da sacekam da vidim da li nas ide dvoje ili troje. Inace i mi idemo preko Bosne i spavamo u Bihacu.

P.S. Sanduce ti je puno

• Svrati ponekad, 123 postova
  • Motocikl: Yamaha TDM 900 - Tamno Siva :)

Nas trojca krecemo u nedelju 2. maja ali je jedan drugar pod znakom pitanja. Rezervisao sam cetvorokrevetni apartman tako da bi eventualna kombinacija sa vama bila dobra samo da sacekam da vidim da li nas ide dvoje ili troje. Inace i mi idemo preko Bosne i spavamo u Bihacu.

P.S. Sanduce ti je puno

Bilo bi fenomenalno kada bi uspeli da spojimo dve ekipe.

Mozemo cak i odmah da popricamo ozbiljnije o tome jer to sto su cetvorokrevetni apartmani ne znaci da ne mozemo nas 5 da budemo u istom, ispasce joooos jeftinije, a imamo i dodatni dusek veliki za spavanje (jedino ako mislite da cemo oko kupatila da se svadjamo :)

Jos cemo nas dvojica 2 dana biti odsutni jer idemo do Italije (a pritom cemo placati smestaj na umagu kao da smo tamo), tako da cete imati vise prostora, osim ako ne zelite sa nama u Veneciju i Ravenu :)

Mi krecemo iz Beograda, a odakle vi?

Mogli bi telefone da razmenimo pa i da se cujemo i vidimo

064/196 93 27 Boban

064/377 2776 Dejan

PS. oslobodio sam sanduce :)

• Drug član, 1537 postova
  • Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa

P.S. Sanduce ti je puno

Imate neko odredjeno mesto za spavanje u Bihacu???

Mi krecemo u sredu i nalazim se prijateljima iz Zagreba na Plitvicama a ako oni ne idu za plitvice onda bi spavali i mi u Bihacu....

I nas je sigurnih dvojica u bungalovu a mozda i vise, kako god bilo bungalovi su OK. i moze u njima da spava i 10 ljudi ako imaju vrece....

Inace ja sam zainteresovan za odlazak u Italiju ali ovaj moj gari nema novi pasos....kako god bilo mislim da ce se stvari trenutno resavati u zavisnosti od raspolozenja

Vazna napomena: ja cim udjem u HR. ja ubacujem njihovu Tele 2 karticu za mobilni jer su me prosle godine ovi nasi odrali ko konja za telefon.....ali nece me vise pljackati, em su me opljackali em su me na kraju ugasili zbog predjenog limita, zato pamet u glavu:))))

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja