jobefett 92 Napisano April 21, 2010 Svrati ponekad, 123 postova Motocikl: Yamaha TDM 900 - Tamno Siva :) Prijavi odgovor kao problematičan Dexy i ja idemo na moto skup na Umagu koji je od 07.05. - 09.05. Krecemo u subotu 01.05. idemo preko Banja Luke, gde cemo spavati 1 ili 2 noci, pa nastavak do skupa. Gledamo razne stvari usput, i stizemo na umag u ponedeljak 03.05. od kada se mogu zakupiti apartmani, koji su 36e po danu bez obzira koliko osoba ide. Nas je za sada dvoje, i hocemo sa jos nekim da podelimo sobu da ispadne jeftinije, jos dvoje bi bilo savrseno, da dan ispadne 9 evra. Idemo toliko dana pred skup da bi obilazili Trst, Veneciju i Ravenu (gde cemo obici zabavni park sa raznim toboganima), pored Istre, Slovenije i ostalih stvari. Da li je neko zainteresovan da podeli smestaj sa nama, makar i da nam se pridruzi od srede ili cetvrtka, i to bi pomoglo. Vracamo se u Beograd 10.05. ili mozda 11.05. jer je ponedeljak 10.05. neradni dan, ali niko nema obavezu da ostaje ako ne moze, osim ako ne zeli da vozi sa nama unazad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zema 214 Napisano April 21, 2010 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha FZS 1000 , Beverly 250 ie Prijavi odgovor kao problematičan Nas trojca krecemo u nedelju 2. maja ali je jedan drugar pod znakom pitanja. Rezervisao sam cetvorokrevetni apartman tako da bi eventualna kombinacija sa vama bila dobra samo da sacekam da vidim da li nas ide dvoje ili troje. Inace i mi idemo preko Bosne i spavamo u Bihacu. P.S. Sanduce ti je puno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-ns 96 Napisano April 21, 2010 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: NOVI SAD Motocikl: trenutno bez Prijavi odgovor kao problematičan Za Mirabilandiu odvoji jedan ceo dan, toliko treba da se obidje....Srecan put! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jobefett 92 Napisano April 22, 2010 Svrati ponekad, 123 postova Motocikl: Yamaha TDM 900 - Tamno Siva :) Prijavi odgovor kao problematičan Nas trojca krecemo u nedelju 2. maja ali je jedan drugar pod znakom pitanja. Rezervisao sam cetvorokrevetni apartman tako da bi eventualna kombinacija sa vama bila dobra samo da sacekam da vidim da li nas ide dvoje ili troje. Inace i mi idemo preko Bosne i spavamo u Bihacu. P.S. Sanduce ti je puno Bilo bi fenomenalno kada bi uspeli da spojimo dve ekipe. Mozemo cak i odmah da popricamo ozbiljnije o tome jer to sto su cetvorokrevetni apartmani ne znaci da ne mozemo nas 5 da budemo u istom, ispasce joooos jeftinije, a imamo i dodatni dusek veliki za spavanje (jedino ako mislite da cemo oko kupatila da se svadjamo Jos cemo nas dvojica 2 dana biti odsutni jer idemo do Italije (a pritom cemo placati smestaj na umagu kao da smo tamo), tako da cete imati vise prostora, osim ako ne zelite sa nama u Veneciju i Ravenu Mi krecemo iz Beograda, a odakle vi? Mogli bi telefone da razmenimo pa i da se cujemo i vidimo 064/196 93 27 Boban 064/377 2776 Dejan PS. oslobodio sam sanduce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
G A G A 3 Napisano April 22, 2010 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda XL1000V Varadero Prijavi odgovor kao problematičan Zar to nije nedelju dana kasnije t.j. 14.05 ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano April 22, 2010 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Nas trojca krecemo u nedelju 2. maja ali je jedan drugar pod znakom pitanja. Rezervisao sam cetvorokrevetni apartman tako da bi eventualna kombinacija sa vama bila dobra samo da sacekam da vidim da li nas ide dvoje ili troje. Inace i mi idemo preko Bosne i spavamo u Bihacu. P.S. Sanduce ti je puno Imate neko odredjeno mesto za spavanje u Bihacu??? Mi krecemo u sredu i nalazim se prijateljima iz Zagreba na Plitvicama a ako oni ne idu za plitvice onda bi spavali i mi u Bihacu.... I nas je sigurnih dvojica u bungalovu a mozda i vise, kako god bilo bungalovi su OK. i moze u njima da spava i 10 ljudi ako imaju vrece.... Inace ja sam zainteresovan za odlazak u Italiju ali ovaj moj gari nema novi pasos....kako god bilo mislim da ce se stvari trenutno resavati u zavisnosti od raspolozenja Vazna napomena: ja cim udjem u HR. ja ubacujem njihovu Tele 2 karticu za mobilni jer su me prosle godine ovi nasi odrali ko konja za telefon.....ali nece me vise pljackati, em su me opljackali em su me na kraju ugasili zbog predjenog limita, zato pamet u glavu:)))) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
G A G A 3 Napisano April 22, 2010 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda XL1000V Varadero Prijavi odgovor kao problematičan Jaoj, nije. Pogresih, sorry Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...