Drivee 7 Napisano April 20, 2010 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: NS Motocikl: BMW F650ST Prijavi odgovor kao problematičan Kukao sam za anlaserom i kako to sve treba da namestim, sad kontam da mi to netreba jer sam se toliko uvzbao da palim sa kurblom(posle sredjivanje sajle dekompresora) da je to uvek iz prve, sem kad je jutro, tada dva puta, tri sa saugom.. problem je posle recimo sat vremena off voznje, u prvoj, drugoj trecoj..zeznem se nekada na kvacilu i ugasimi se..posle toga na kurblu nece da upali dok se ne oladi malo, 30 min...i to jedva sastavi... Kontam da kada je ugrejan da izgubi kompresiju i da me to zeza..mozda klip i karike?? Hvala unapred za svaki savet ili odgovor.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mickomm 0 Napisano April 20, 2010 U prolazu, 48 postova Lokacija: NS Motocikl: R6 2005 Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam imao slicnih problema sa 150ccm (ako se to da porediti) iako je motor bio nov. mislim da svaka masina kad je vrela teze pali na kurblu, pa nebi trebalo ga se sekiras ;D ... Ispravite me ako grjesim.. pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TT600 175 Napisano April 21, 2010 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: VRSAC Motocikl: Yamaha TT 600 S , Yamaha YZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je obrnuto - kad je vruc svaki ima bolju kompresiju Pre ce biti problem u karburatoru, presisa pa dok ne ispari visak goriva, nece Meni se to isto desavalo dok nisam sredio karb. ( mada je cekanje bilo samo 10 - 15 min ) Posle sredjivanja iglice karb. kad je vruc upali na pola kurble Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mickomm 0 Napisano April 21, 2010 U prolazu, 48 postova Lokacija: NS Motocikl: R6 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Eto nisam bio u pravu... hvala na odgovoru ...........................covjek uci dok je ziv....................... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari vujadin 12 Napisano April 21, 2010 Zainteresovan, 738 postova Lokacija: Severni pol Motocikl: MZ ETZ 250, Yamaha XT600, DL650 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan TT600 je u pravu. Ja bih za pocetak podesio smeshu vazduh-gorivo na leru. Sraf se nalazi okrenut ka zemlji na prednjem kraju karburatora, prema usisnoj grani. Ideja je da se dobije maksimalni RPM na najnizem mogucem leru. Posle dignes ler na 1400-1500. Verovatno je bogatija smesa nego sto treba pa tesko pali kad je vruc. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Drivee 7 Napisano April 22, 2010 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: NS Motocikl: BMW F650ST Prijavi odgovor kao problematičan hm, probacu, ali kada ga skinem i sve lepo ocistim...ma on je 100%....probam kroz par dana pa javim.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
japanac 0 Napisano Jun 25, 2011 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan jeli se otkrio kvar ovdje )) jer ja sad imam takav problem na Yamahu ttr 600 isti slucaj ladan pali kao mina iz prve eventulano druge '' a kad je vruc nema sanse da uppali sto se nece oladit nekih pola sata ''' ako ste ista rijesili ili sanzali odg pls ) Hvala ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...