hitman 355 Napisano April 2, 2007 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan .. dakle .. mi smo to wideli owako: Krenuli smo swi zajedno iz Bg-a .. neshto kasnije od dogoworenog.. Wojwodina smor .. dakle peglanje pun gas po onim prawcima .. Neposredno posle Deliblata .. ekipa na "terencima" leti okolo - naokolo po trawi,kroz neka sela i dworishta :shock: U jednom trenutku nestaju u oblaku prashine i dima .. Shwatamo da je asfaltu kraj .. U ekipi ostajemo Perun,Miki i ja sa Natashom i kapiramo da se odwezemo do Banatske Palanke na reku da popijemo kafu i sachekamo ostatak da se izdiwlja .. Pozdraw Dirrty-u i njegowoj ekipi koje smo sreli tamo .. Kafa u Palanci se pretworila u Riblju Chorbu,a opushtanje pored reke se pretworilo u opushtanje na reci .. Taman kad smo zawrshili klopu,nacrtala se skela i samo smo se swi pogledali medjusobno Sa druge strane Ram pa Srebrno Jezero..Tamo pada dogowor da malo "pruzimo" bajkowe do Lepenskog Wira pa taman i na kaficu da swratimo .. Lep Cruiseing do dole,kafica u Milanowcu,pa polako preko Majdanpeka,Kuchewa,Pozarewca za Beograd .. Zao mi je jedino shto nisam imao priliku da pozdrawim ostatak ekipe u peschari a posebno Avangarda team Na kraju danashnji bilans ispade cca 500 km,puuno lepih kriwina i wremena .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zozon 6 Napisano April 2, 2007 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je bila voznja!!! Zao mi je sto su Mikka i njegovi drugari odustali, trebalo je videti Patka, Rbobana,Robija i Gorana sta rade po brdima u Grebencu...extreme 1000%!!! Sa nama u ekipi je bio i Marko Robijev desetogodisnji sin koji pegla yamahin veliki quad ko'o veliki! Zao mi je sto nemamo slika jer smo bili zauzeti jurcanjem po pesku a treba videti kako izgleda pescara " on the wild side" usponi koji lice na planine,pesak u koji tonu noge do clanka, padanja, blato, Marko koji je u zurbi prevrnuo quad i ustao "nije mi nista al' ne mogu da ga vratim na tockove..." (deset godina decko), e da sa nama je bio momak iz Bgd. koji je prekjuce kupio KTM lc4 supermoto "Prestige", on je sve vreme peglao sa nama bez reci i kad smo mi mokri prljavi i prasnjavi seli u kafanu on je mahnuo i raspalio za Bgd. akcija je zavrsena i ode on dalje Na kraju su dan ulepsali Vrscani koji su dosli do Pescare da se vide sa "blatnjavima" tako da je to do kraja licilo na osrednji moto susret!!! Utisak je pokvarilo osoblje restorana Plava dama (u kom mi redovno ostavljamo pare i dosad smo ih toplo preporucivali), pice smo cekali sat vremena klopa ajde-de i konobar koji na opasku da smo sat vremena bez pica rece "ne znam, vidite sa kolegom" ... Sve u svemu lep dan! Mnogo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano April 2, 2007 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Uh ! Vidim da ste se super proveli ! Next time ima i ja da podjem ! Bedak shto nemate slika... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 961 Napisano April 2, 2007 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mog skromnog doprinosa.... skupljanje ekipe pred polazak: Prvi peh negde na pola puta, otpao šraf sa Honde 750CB F , auspuh se olabavio od rama, pa smo malo zastali, ljubazni vatrogasci iz Vatrogasnog doma s druge strane druma nam dadoše maticu, i nakon puš pauze i malo majstorisanja, sreæni i zadovoljni nastavljamo dalje: A MISLILI STE DA NISAM SLIKAOOOOAAAAA; DA CETE DA SE PROVUÈETE A DA NE VIDE OSTALIIII :twisted: :twisted: U jako simpatiènom restoranu ‚‚Srbija‚‚ u Beloj Crkvi, SpaVe nas je nakon tehnike bravurozne vožnje po pešèanim dinama, oduševio i tehnikom istovremenog pijenja espressa i èaèkanja nosa kašièicom, a prethodno je kafu bukvalno oteo iz ruku zaèudjenog kelnera....šta ti je pesak, pustinja i žedj :twisted: ....... Andrej ga naravno gledao zblanuto Ova dvojica :twisted: su najviše popili Malo se Èepim na Mikkinom šarcu Jabuèilu :oops: Bilo je zaista prelepo, u tom kraju sam puno puta bio, ali u samu pešèaru nikad nisam ušao, pa je ovo bilo predivno iskustvo. Hvala ekipi, bilo je loodo!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano April 2, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan HM, ima li slika tih bravura??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
patak 108 Napisano April 2, 2007 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan Imamo slika iz pešèare, ali ja ne umem da ih pošaljem. Pomoæ stiže posle podne ( boban r ) pa stižu i slike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano April 2, 2007 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Deluje mi kao jebeno dobra voznja! Mene ubi basket koji igram nedeljom vec 5,6 godina od 10-12 Popusim za sve ranoranilacke voznje.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano April 2, 2007 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Mene ubi basket koji igram nedeljom vec 5' date='6 godina od 10-12 Popusim za sve ranoranilacke voznje....[/quote'] kako si samo bio crven i zajapuren kad si se vratio s basketa ! :shock: :shock: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano April 2, 2007 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Mene ubi basket koji igram nedeljom vec 5' date='6 godina od 10-12 Popusim za sve ranoranilacke voznje....[/quote'] kako si samo bio crven i zajapuren kad si se vratio s basketa ! :shock: :shock: Ne mogu da sakrijem to seljacko poreklo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RoaD GunneR 13 Napisano April 2, 2007 Zainteresovan, 528 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Uff ja se uvek plasim da mi motor(xf) stoji nekako visoko tj. bojim se da ce pasti al na kontra stranu mada koliko vidim ume da poleti i preko nozice Nadam se da nije bilo nista sa motorom, Endurac da li si razmisljao da radis sa casopis 'Svet' malo da iznosis prljav ves kao paparaco :twisted: Ja se izvinjavam da li nam se golden American bajk povredio prilikom ove nezgode :shock: PS Vidim da ste se super proveli uz sitna 'neslaganja' mada je to normalno za veliku grupu ljudi ukoliko se ne utanaci sve na samom pocetku nego se stvari resavaju u hod :!: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrejp 24 Napisano April 2, 2007 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan da li nam se golden American bajk povredio prilikom ovenezgode Nije. Jedna ogrebotina na donjem delu bocne plastike, neprimetna svakom normalnom oku. Necu nista da diram, zbog malera :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 961 Napisano April 2, 2007 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Nema povreda na Golden Oscaru, male brazgotine i to na farbi ne na plastici, a sto se tice ~neslaganja~, nije ih bilo, jedino se nismo slozili da`l da uzmemo po pola dimljene vešalice il celu porciju, ili glavu u škembetu uz kiseli kupus, ili èvarke i kavurmu, ili beæu vešalicu, ili æevape i kajmak ili luk i ... t...... i...... bla bla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano April 2, 2007 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Problem padanja motora nije ugao nožice veæ mala površina koja uslovljana potanjanje u mekanu površinu (zemlja, pesak i sl.) Na mojoj Hondi je zavarena metalna ploèica upravo iz tog razloga. Rešenje je i plastika okruglog oblika koji može da se kupi u Louis -i i da se nosi u džepu ili "poturanje" komada drveta i sl... I motori de se postavljaju raštrkano, a ne jedan do drugog. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1039 Napisano April 2, 2007 Drug član, 3002 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan http://cdn.bjbikers.com/images/imported/oj/soC5F_cobaniad0.jpg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 961 Napisano April 2, 2007 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan http://cdn.bjbikers.com/images/imported/U0/dAiSQ_cobaniad0.jpg jesu ova dvojica Koma i Dane.../ Al su se promeNULIiiiii :twisted: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1039 Napisano April 2, 2007 Drug član, 3002 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedriic 1 Napisano April 2, 2007 Svrati ponekad, 436 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan http://cdn.bjbikers.com/images/imported/3P/TlWUK_cobaniad0.jpg Kave cudne ovce! :shock: :shock: :shock: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1039 Napisano April 2, 2007 Drug član, 3002 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano April 2, 2007 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Hahahaha EXTRA slika !!! hahaha Al ste izgladneli ! :partyman: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goran_Bgd 0 Napisano April 2, 2007 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki ER 6F Prijavi odgovor kao problematičan http://cdn.bjbikers.com/images/imported/Os/fO96g_cobaniad0.jpg jesu ova dvojica Koma i Dane.../ Al su se promeNULIiiiii :twisted: Gresis ti to puno...to su bili oni sto ih je ubogi starac otpustio zbog ovaca koje su su odlutale duboko u pešèaru, a jedan clan naseg tima ih skupio i vratio. Seti se kako je bilo I sad su ovi likovi sa slike nezaposleni.. Jos da ukazem na jedan sitni detalj koji je propusten, a mislim da je veoma znacajan. Culi smo za novu modnu i funkcionalnu kolekciju pravi HIT za voznju sezona prolece leto 2007, posebno po pesku. Ne znam tacno koja TRADE MARK je, samo znam da je neka svetski poznata firma i da ce imati jako dobru ventilaciju i PROTEKTORE u kombinaciji sa odredjenim delovima ODECE, pa ako zna neko nesto vise neka napise Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scapolo 117 Napisano April 2, 2007 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Trazili ste slike akcija, po pescari! Nazalost posto smo bili zbunjeni i odusevljeni bravurama doticne osobe, nemamo bas bas akciju (to se dogodilo munjevitom brzinom) nego samo plodove minulog rada! Uz umesnost u voznji motora pokazao se kao i vrsni tekstilni dizajner odsek vuneni dzemper i postavio osnove novog trade marka Deliblatski dzemperi sa prepoznatljivim dezenom (sirogojno je aut) Bravo decko ponosimo se sto smo se vozili kraj tebe! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...