TANE 3 Napisano April 20, 2010 U prolazu, 10 postova Lokacija: NOVI SAD Prijavi odgovor kao problematičan Narode molio bi za malo pomoci zanima me koje jacine ide akomulator u Suzuki GSX600F 1996 god.na ovom sto je bio u njemu nista nepise pa bi molio za pomoc!!! Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano April 21, 2010 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan uzmi taj skomolator :D :D :Di otidni u prodavnicu gde ima akumulatora i trazi isti takav od 9 ah sa gelom ili bez,bez ti je jeftiniji i nista mu nefali,ili ako hos da ti posaljem "citijem" za njega akumulator,pozz!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
suzuki gsx600f 2 Napisano Januar 13, 2016 U prolazu, 17 postova Lokacija: petrovac na mlavi Motocikl: suzuki gsx 600f 1989 Prijavi odgovor kao problematičan za njega ide 11 ah ja sam kupio prosle godine YB10L-B2 JE OZNAKA koji je za katanu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
onyxia 137 Napisano Januar 20, 2016 Svrati ponekad, 185 postova Lokacija: Beograd - Borca Motocikl: Liberty 125 ; Honda VFR 800 fi Prijavi odgovor kao problematičan Ako je uljara, ni ne mozes gelski, samo obican, posto gelski ni jedan ne moze da stane u kuciste, take su im dimenzije. Bar ja nisam uspeo da nadjem kod nas model, a trazio sam, svi su par cm siri ili duzi nego sto odgovara kucistu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano April 20, 2016 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan ElectricalIgnition type: TransistorizedIgnition timing: 13° B.T.D.C. below 1500 rpmBattery: 12V 39.6 kC (10Ah)/10HRGenerator: Three phase A.C. generatorHeadlight: 12V 60/55W Yuasa je uglavnom isla u prvu ugradnju YB10L koja jeste 11Ah, kvalitetna i trajna. Kod mene je jos na motoru iz prve ugradnje, 2005 godiste. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kizavuka 8 Napisano Maj 15, 2016 U prolazu, 19 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Versys 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Jel neko obratio paznju da je tema iz 2010 godine???? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Maj 15, 2016 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Kakve veze ima, pitanje je tu, odgovori, kad bude neko pretrazivao sa istim pitanjem sve OK! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...