vukus 0 Napisano April 19, 2010 U prolazu, 50 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Prodaje se Cagiva Elefant 125cc, dvotaktna masina sa cross gumama. Koje su u odlicnom stanju,presle minimalnu kilometrazu. Motor je generalno u super stanju,ima par sitnica koje treba srediti,ali kao sto rekoh,kozmetika. Lanac i lancanici odlicni,ima elektricno paljenje ali moze i na kurblu,sam pravi mesavinu,vodeno hladjenje,ugradjen dodatno ventilator za nasa tropska leta. Sve u svemu extra voznja za pocetnike ili za nekoga ko voli da ga tera van asfalta. Vozi se bukvalno kao bicikl, a ujedno je dosta solidnih dimenzija,tako da vise deluje kao nesto od 600cc. Registracija je istekla u oktobru,pa je samim tim i cena niza: 700eur uz mogucnost neke korekcije ili dogovora oko registracije. Zainteresovan sam i za zamenu, za neki veci enduro ili neki road motor uz moju razumnu doplatu. Ali sam takodje i za zamenu za neku klasicnu vespu: Lml 150,px 200...da se vrtim ovog leta malo po gradu sa tim. Telefon: 064/2115020 ili pp ovde,redovno sam online. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zakarus 18 Napisano April 19, 2010 Svrati ponekad, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 '99 Prijavi odgovor kao problematičan Vozio motor, super ide, a tek kako koci!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano April 19, 2010 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan Znam istoriju ovog motorai mogu reci da nema crnih tacaka Pre Vukusa, vlasnik je bio nas drugar sa foruma Jocke. On je mazio i pazio motorce, sredio je par stvari (da ne nabrajam sad)... Motor sam imao prilike da provozam .. zaista se vozi kao bicikla. Ima sasvim dovoljno snage i prilicno je velik motor.. Ko god da ga kupi nema da se pokaje, slatko ce se voziti srecno sa prodajom! poz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jocke 170 Napisano April 22, 2010 Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: БГД Motocikl: Варадеро Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Moje motorče. Ko hoće da se lepo vozika za male pare odličan motor. Recimo u odnosu na YBR motorčina. Ko kupi neće da omaši. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zozon 6 Napisano April 22, 2010 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Ne rece godinu proizvodnje ... i koji je agregat na njemu? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vukus 0 Napisano April 23, 2010 U prolazu, 50 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan 1988 godiste je...mada po njemu nikad ne bi rekao. A pise za agregat. Dvotaktna masina 125cc Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savage 2 Napisano April 23, 2010 U prolazu, 51 postova Prijavi odgovor kao problematičan Cekaj, jel to njemu nedostaje plastika preko akumulatora ili je samo skinuta privremeno? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vukus 0 Napisano April 23, 2010 U prolazu, 50 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Da,fali mu ta zadnja desna plastika. Ali neko sa foruma ima isti ovaj motoric,pa moze da se iskopira,ili nabavi. Ja se nisam nesto preterano trudio,posto ne smeta nicemu to sto fali,sem nekoj estetici. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vukus 0 Napisano April 26, 2010 U prolazu, 50 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno i dalje..cena nije fixna... Mada bih najradije zamenio za klasicnu Vespu (lml,px...) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...