zarko1983 79 Napisano April 19, 2010 Svrati ponekad, 321 postova Lokacija: Žagubica Motocikl: XT Prijavi odgovor kao problematičan Spustio bih malo prednji deo mog Srada, znaci tocak uvukao vise u oklop..... da li je moguce to uraditi i kako? Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1906 Napisano April 19, 2010 Drug član, 2874 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=46894.msg711770#msg711770 Evo malo slicne polemike pa ako pomogne dobro je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
donmarkoni 23 Napisano April 19, 2010 Svrati ponekad, 299 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan pri agresivnom kocenju mozes imati problema i cak i po krivinama ako to uradis na sradu...to je sportski motor koji je fabrika vec maksimalno spustila (hod viljuske,tezeiste samog motora,prenos mase prilikom kocenja...) nije pametno to raditi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano April 21, 2010 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan MOze da se spusti max 2 cm , e sad da li ce to da ti bolje lezi nego sad ili ne zavisi od stila voznje , visine i tezine vozacha itd itd , samo znam da cesh vishe biti na rukama .... a priche ne diraj nishta fabrika je to ... machku o rep , fabrika je postavila najuniverzalniji setup za put i ulicu , a za svakog vozacha ponaosob u servis pa posle svakog shtelovanja proba da vidish de je najbolje , koshta i zajebancija je al majstori takvi postoje zovi ako ti treba broj ja lichno sam i na K7 i na CBR-u spushto prednji kraj za 1cm ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...