ivanf 11 Napisano April 19, 2010 U prolazu, 39 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV650n Prijavi odgovor kao problematičan Juče izađem da operem motor i kad sam stigao do lanca skontam da mi na zadnjem lančaniku fali dva šrafa od 5 ?! Tj. nije da fale nego su im otpale glave, a ostala tri se klimaju. Radi se o Sachs X-Road-u. Izvadim ja jedan ceo šraf i krenem po gvožđarama ali mi svi kažu da je to specifičan navoj koji oni nemaju. Meni se doima kao najobičniji šraf... Tako da, zna li neko gde se kupuju šrafovi za motor? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojanboka 3 Napisano April 19, 2010 Svrati ponekad, 177 postova Prijavi odgovor kao problematičan posto si vec skinuo, odes kod nekog strugara i da ti napravi isti takav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano April 19, 2010 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan a gde si inace? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 21565 Napisano April 19, 2010 Integrisan, 8823 postova Prijavi odgovor kao problematičan Probaj u Merkuru - imaju dosta dobar izbor srafova. Ponesi original i pitaj... PS: Ja sam pre 2 nedelje nasao bas u Merkuru dosta specifican sraf-nosac tega na kormanu (dosta specifican navoj). Sraf je skoro 100% klon originalnog Suzuki dela , a kostao me oko 10din Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivanf 11 Napisano April 19, 2010 U prolazu, 39 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV650n Prijavi odgovor kao problematičan Probao sam u Merkuru i nemaju. To mi je prvo palo napamet... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano April 19, 2010 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan pito ja nešto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivanf 11 Napisano April 19, 2010 U prolazu, 39 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV650n Prijavi odgovor kao problematičan a gde si inace? pito ja nešto. Pa nisam baš razumeo pitanje - gde sam inače nalazio šrafove? ili gde živim or what? pa zato nisam odgovorio... p.s. ako je ovo drugo - ja sam kod Arene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano April 19, 2010 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan onda ti zemun nije daleko. ukoliko mozes da dobacis u vremenu 08.00-15.30 javi se na pp. strugar u pitanju, naravno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano April 19, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan imas na buvljaku prohramske sa imbus glavom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoe 131 Napisano April 19, 2010 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM SMR 690 Prijavi odgovor kao problematičan a de ima crni ? nigde nisam video crne sa imbus glavama ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano April 19, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan a de ima crni ? nigde nisam video crne sa imbus glavama ? pa kako da ga vidis kad je crn? tj stealth Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoe 131 Napisano April 19, 2010 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM SMR 690 Prijavi odgovor kao problematičan senzori za matal Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srdjan73 26 Napisano April 19, 2010 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Beograd - Šumice Motocikl: Yamaha XJ900 Prijavi odgovor kao problematičan a de ima crni ? nigde nisam video crne sa imbus glavama ? http://www.acroni.co.rs/ Imaju sve i svašta + imbuse razne veličine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano April 20, 2010 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ma bre treba mu nestandardni navoj, skraceni tesko da ces naci, napravi kod strugara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Debeli_Zmaj 0 Napisano April 20, 2010 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Beograd, Vračar, Vračar Prijavi odgovor kao problematičan specifichne srafove za jeep recimo sam nalazio u hobi shopu preko puta zlochinachke ambasade, to jest americhke ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzambo 86 Napisano April 20, 2010 Architect, 341 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Tracer 7GT Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj u ulici iza Narodnog pozorista u Zemunu, srafko se zove radnja, ja sam tamo nalazio sa nestandardnim navojem za motor (sa kineza otpadaju srafovi ko blesavi, pa sam vecinu promenio). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doctore 342 Napisano April 20, 2010 Svrati ponekad, 322 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa twin CRF 1000L Prijavi odgovor kao problematičan Ako si u prolazu kroz Vracar svrati do prodavnice u Njegosevoj ulici, prekoputa opstine Vracar koja ne znam kako se zove ili u Sarajevskoj mislim da je ferum preko puta Americke ambasade ispod arkada. Ako nista drugo ne pomogne, samo strugar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoe 131 Napisano April 20, 2010 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM SMR 690 Prijavi odgovor kao problematičan 10x @ srdjan73 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srdjan73 26 Napisano April 20, 2010 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Beograd - Šumice Motocikl: Yamaha XJ900 Prijavi odgovor kao problematičan 10x @ srdjan73 ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoe 131 Napisano April 20, 2010 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM SMR 690 Prijavi odgovor kao problematičan ten ks Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivanf 11 Napisano April 21, 2010 U prolazu, 39 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV650n Prijavi odgovor kao problematičan Obišao sam 5-6 radnji sa šrafovima i niko nema - kažu da je navoj sitniji od standardnog za taj promer. Između ostalih i tu na vračaru, ali nisam tu u zemunu - tamo bi mogao da pogledam. I na kraju pretruam po magacinu u firmi i skontam da su šrafovi od nekih magneta za zaključavanje vrata identični, samo što imaju kosu glavu. Tako da sam namontirao te kao privremeno rešenje da mogu da se kotrljam. Idem još do te radnje u zemuni pa ako ni tamo ne bude, cimam guju011 da sastružemo odgovarajuće! Hvala svima na pomoći! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Debeli_Zmaj 0 Napisano April 21, 2010 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Beograd, Vračar, Vračar Prijavi odgovor kao problematičan bio si preko puta usa ambasade? možda nisam naveo, a verovatno nisam, donji ulaz, iz sarajevske, hobi šop tako nešto ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano April 21, 2010 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ne mora da bude navoj "sitniji od standardnog", dovoljno je da je colovnjak tj americanski (UNF). ajd ti lepo ufotkaj komad pa okaci ovde da vidimo nasta lici, mozda ce se naci bas takvi u mojoj furdi pa da se krate na meru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Debeli_Zmaj 0 Napisano April 21, 2010 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Beograd, Vračar, Vračar Prijavi odgovor kao problematičan tih colovih imaš brdo tamo kod donjeg ulaza u USA ambasadu .. prekoputa tu negde imaš neki hobi store .. tako nešto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar67 82 Napisano April 22, 2010 Svrati ponekad, 383 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Vstrom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Uzmi taj sraf sto si skinuo i odnesi ga kod BOBANA SAJLE. On ti pravi sve vrste srafova. Vazno je da bude iste cvrstoce kao originalni. To ti pise na celu srafa (na primer 5.6 ili 8.8 ili 12.7 itd.....) http://www.bobansajle.co.rs/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...