Debeli_Zmaj 0 Napisano April 22, 2010 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Beograd, Vračar, Vračar Prijavi odgovor kao problematičan he he.... u tom slucaju je tvoja zadnja ;D ;D ;D ;D a mislim da je to veciti problem u odnosu deca/roditelji i obrnuto. naravno da je moja zadnja ... zamisli koliko boli nekoga kad ga jednostanvo otkachish ... tako i ovi sto se svadjaju ili ne-daj-boze biju sa zenama .. bre.. strashno sve neuputjeni ljudi kad ti digne zivac a ti napustish prostoriju ... i milina .. ona svoj bes nek isklajuje na tati i mami koji su je takvu vaspitali ''da je najpametnija i najlepsha i da sve zna i da je neponovljiva i njihova princeza'' a zapravo je ista i obichna i ima ih koliko hotjesh ps . zena ima 30% vishe u srbiji .. da nije tako oloshi i gmazovi poput mene nebi nikad ... nebitno ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano April 22, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Dobar recept:"kad ti digne zivac a ti napustish prostoriju ... i milina .. " Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Debeli_Zmaj 0 Napisano April 22, 2010 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Beograd, Vračar, Vračar Prijavi odgovor kao problematičan uz rizik da me opet ''drugarski opomenu'' i ako nemaju osnov u pravilniku dodacu i ovo ... pa koja je alternativa ? da se raspravljash ? dizesh ton ? svadjash ? bacash stvari ? shizish po kutji ? pa to su zenski maniri ... ... ja i ti danas mozemo se svadjamo pobijemo, sutra da ispeglamo odnos i da odemo na pivo ili napravimo roshtilj .. zena je zeni uvek vuk ... ... takvu mrznju i slichno samo kod zena mozesh naitji ... da nebude nesporazuma .. ja sam feminista ! obozavam zene ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano April 22, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Da, zenska zloba i pakost sta mogu da smisle to muski mozak nemoz ni da zamisli.. :-X Take su zene, nemos s njima nemos bez njih Nego ranjenik ziv li si? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uketic 61 Napisano April 22, 2010 Svrati ponekad, 439 postova Lokacija: novi bgd i zvezdara,united blok 70 kineska četvrt Motocikl: TDM 3vd , Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan Pa vidi...ja sam obecao motor i on ce ga dobiti to je sigurno ali to neznaci da cu ja njemu sa njegovih 15g dozvoliti da se glupira u zivotu...znaci motor jesi dobio da uzivas u njemu a ne da se izivljava na njemu jer sam ja kao prvo i osnovno odgovoran za svaku njegovu glupost a onda i ja sam taj koji snosi sve njegove troskove sto mi daje svako pravo da kazem sta i kako se moze...znam ja sta si hteo da kazem Debeli _Zmaju i sve je top lepo ali kad napunis 18g i sam sebi kupis motor i sipas corbu itd. pa onda imas svo pravo na njega ali do tada si samo klinac....pa vidi , kacigu vec ima i znam da nije neka marka no nemogu sve odjednom...i da , bas zato sto se svaki klinac koji dobije motor ku_ci i sve to shvata kao zjbnciju e bas zbog te preventive se mora znati neki red...zato i sedim ovde pokusavajuci da naucim nesto od vas i da predupredim sva njegova srnja koja moze napraviti iako sam svestan da dok ne njbe nece nauciti jer to tako uvek ide u zivotu...kako se osecas uketic tj. jel ti bolje ? Pa pazi i ja imam dete iako je mala moja ćerka već gleda motore po ulici nemogu da je odvojim nekad od motora za par godina i mene čeka kupovina motora detetu, treba znati postaviti se ali računam ako vidi da ja nosim opremu da će hteti i ona .normalno. Koleno je puno bolje nego pre tri dana ali trba jedno 2-3 nedelje minimum da iskuliram. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uketic 61 Napisano April 22, 2010 Svrati ponekad, 439 postova Lokacija: novi bgd i zvezdara,united blok 70 kineska četvrt Motocikl: TDM 3vd , Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan Da, zenska zloba i pakost sta mogu da smisle to muski mozak nemoz ni da zamisli.. :-X Take su zene, nemos s njima nemos bez njih Nego ranjenik ziv li si? E mene kad žena iznervira ja samo izadjem i na motor fijuuuu,mislim da od toga najviše popizdi ;D ;D Sad moram da trpim i gledam dicovery :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Debeli_Zmaj 0 Napisano April 22, 2010 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Beograd, Vračar, Vračar Prijavi odgovor kao problematičan evo ti si ozenjen covek .. reci .. nije li totalno nesvrsishodno svadjati se sa zenama ... sad je ionako tvoje zadnja kad si kutji ‚‚da draga‚‚ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uketic 61 Napisano April 22, 2010 Svrati ponekad, 439 postova Lokacija: novi bgd i zvezdara,united blok 70 kineska četvrt Motocikl: TDM 3vd , Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan evo ti si ozenjen covek .. reci .. nije li totalno nesvrsishodno svadjati se sa zenama ... sad je ionako tvoje zadnja kad si kutji ‚‚da draga‚‚ Apsolutno nedam nikad da me uvuče u raspravu i svadju,samo zapalim auuu gde ode ova tema bolje i ovo nego da me premeste u drugu temu,sve je prošlo super što više dani prolaze sve više sam svestan toga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano April 22, 2010 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Juce ujutru je slicno nastradao moj burazer, na kruznom toku na Dedinju, usao je iz pravca Dragise Misovica, klinac u raspalom jugu iz pravca VMA, ali sa 80-90kmh, naravno izgubio je kontrolu, i pravo na burazera, koji se bukvalno bacio na patos da ga ovaj ne ubije... I naravno, pobeze... Najbolje, sto je po pandurima burazer kriv, jer je jugo izlazio iz kruznog toka, a to sto je isklizao kroz dve trake, i pobegao, jebiga, NN lice... Oteklo koleno, ugruvao se, motoru uglavnom nista... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano April 22, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan E zato svako od nas treba svako jutro da se zahvali Bogu, Budi, Dalajlami ne bitno.. na zdravlju i sreci da u ovoj bedi jasemo dva tocka i jos zivi i zdravi.. Vidim i vecina Vas ima dece, ako to je lepo samo jako tesko ih je izvesti na pravi put u danasnjoj ludnici od Serbedzakstana.Mnogo ranije sazrevaju a starosna granica za decija sranja se stalno spustaju.To dokazuju analize gudrovine po OSNOVNIM skolama..Tacnih podataka se ne secam ali sam se zgranuo pa zar osnovci da znaju za sve od reda..Po klubovima smrcu klinci od 12-13 godina , jos mu se ni koska nije razvila a od brade ni b..Al vec zna da smota, razvlaci i trazi tetku..Kakva li ce njihova deca biti? @#$%^@ bi jos reko ali necu je.es off daj pivo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano April 22, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Poslah odgovor pre no sto sam procitao ali nazalost se nadovezuje..Opet dobro je dok se mrda, ljudi nemojte da se lomite kad vas lepo molim Svaki bre dan nesto..A u Engleskoj to ovako rade ako niste videli...E Srbijo mila http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=53410.msg802512#msg802512 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uketic 61 Napisano April 22, 2010 Svrati ponekad, 439 postova Lokacija: novi bgd i zvezdara,united blok 70 kineska četvrt Motocikl: TDM 3vd , Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan Jbte šta se ovo dešava,Laziću pa jel ti buraz dobro ovako,jel bio kod doktora? A klinci su posebna priča jedino što me vadi kada moja ćerka zdravlje bože poraste,što sam u kajblou koji je uvek bio pun gudre i sada je, prošao sve ulične škole gledao kako mi drugari propadaju i umiru od dopa....pa takve stvari vrlo dobro prepoznajem na vreme za nedaj bože... Moja generacije su duvale džidžu sa 20-21god sada je ta granica čak i ispod 13 godina što je strašno...i normalno je da imaš gomile manijaka po ulici koji te mogu pregaziti kao Lazićevog burazera. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano April 22, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Da ljudi su toliko u svojim ludostima, mislima , paklenim planovima kako napraviti pare kako ovo kako ono..Zene seru, vozaci ko u Kanzasu i op bum jaoj nisam te vido..ti mamu pa de gledas..Jel treba da se umotamo u svetlece one kineske ukrase za jelku? Ili ko traktor zutu rotaciju..Jednu napred, jednu nazad. Jedino nam preostaje da PREDVIDIMO da bodala moze da promeni traku ili nas isece jer smo u mrtvom uglu.ili vec..Bolje malo sirena ili kocnica nego urgentni.Danas me je tako autobus iseko da nisam legao na sirenu i kocnicu i ja bi u urgentni..Uopste me nije vido 350 kg sa fenjerom..U takvim situacijama moram da zaurlam i da mu sve zivo i ..uff iznervirao sam se ,a to ne valja.. Lazicu izvestavaj sta se desava, dobro je da nije crna hronika poslednja sahrana me je skroz poremetila.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano April 22, 2010 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Burazer je dobro, osim kolena, al` posto nije dobio bolovanje, nije strasno... Nadrkan, jer verovatno nece nikad na`vatati kamikazu iz Juga, niko nije video tablice, a pri tom ce morati da se drnda sa sudijom za prekrsaje ni kriv ni duzan... Na motoru, malo iskrivljen guvernal, polomljen levi retrovizor, par ogrebotina... Vozio ga je kuci posle posla, tako kljakav... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...