demro.st 435 Napisano April 18, 2010 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem bisage potpuno nove iz Luisa velike 2 x 27 litara malo su glomazne za motor na slici cena povoljna. inace su prva liga Iron Horse..Cena kao u katalogu [/img] Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kolja 0 Napisano April 19, 2010 U prolazu, 12 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan koliko je to para, da li moze da se stave na Drag Stara i da li zahtevaju neke nosace. Hvala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
suzukiford 0 Napisano April 20, 2010 U prolazu, 0 postova Lokacija: Zajecar Prijavi odgovor kao problematičan jel mozes da napises cenu da nebi trazio u katalogu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
elektromica 10 Napisano April 21, 2010 U prolazu, 22 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Suzuki gsx250 Prijavi odgovor kao problematičan Da li su to ove bisage? http://www.louis.de/index.php?media=katpdf&topic=artnr_gr&artnr_gr=10025553 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano April 21, 2010 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan da to su te svi kazu da su ok al suvozac nema mesta za noge oslanja se samo na pete nikako ne mogu da smislim bolji drzac smetaju i zadnji zmigavci lepse su one za 60 eur jesta da su manje one su 2 x15 litara imaju dimenziju 30x25x15 dok moje imaju42x20x32. vidi na slici u temi honda sedow.pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
El Muerte 355 Napisano April 21, 2010 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XV 250 Prijavi odgovor kao problematičan Prijatelju ako si mislio na ove : http://www.louis.de/_40e10bb015946a9705ac6c96d0855d9832/index.php?topic=artnr_gr&article_context=detail&grwgr=520&wgr=220&list_total=19&anzeige=0&artnr_gr=10025564 Odmah da ti kazem i ove smetaju suvozacu.Imam takve bisage i jedina razlika izmedju tih i ovih tvojih je ta sto su tvoje bisage 'dublje'. Ali duzina im je ista. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano April 22, 2010 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan ako ims kada svrati u kisac pa da osacujemo pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sasa1986 0 Napisano April 23, 2010 U prolazu, 52 postova Lokacija: Jabuka (pored Panceva) Prijavi odgovor kao problematičan Aj da se i ja ubacim pa da vam neshto kazem ... Bar je meni tako drugar rekao : Te bisage koje ti prodajesh su namenjene za motor sa odvojenim zadnjim sedishtem ... Dal me kontash ? Nije to za tvoj motor gde su oba sedishta salivena u jedno i to zadnje je mnogo manje nego recimo kod mene na mog Princa ... Jel me kontash ? Bar je meni tako ortak rekao ... Bash smo gledali Jer motori sa fabricki odvojenim sedishtima uglavnom dolaze sa nosacima za bisage i sa bisagama... Jer ima vishe prostora za noge ... Mozda ovo nije tacno, nemojte mi (nam) zameriti ... :) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZZ 424 Napisano April 23, 2010 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Luzern Motocikl: Kawasaki VN800A Prijavi odgovor kao problematičan Aj da se i ja ubacim pa da vam neshto kazem ... Bar je meni tako drugar rekao : Te bisage koje ti prodajesh su namenjene za motor sa odvojenim zadnjim sedishtem ... Dal me kontash O chemu li ti prichash ??? Demro, daj ti meni br telefona pa da se mi dogovorimo oko preuzimanja, da ih ja namontiram na moje sedishte iz jednog dela kao shto svi rade ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sasa1986 0 Napisano April 23, 2010 U prolazu, 52 postova Lokacija: Jabuka (pored Panceva) Prijavi odgovor kao problematičan http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=34747.0 Imash na ovoj temi slike istog motora kao i mog ... A i imam samo ovu jednu sliku mog motora sa mojom devojcicom na njemu ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano April 24, 2010 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan PRODATO ZAMENJENO THE END Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sasa1986 0 Napisano April 27, 2010 U prolazu, 52 postova Lokacija: Jabuka (pored Panceva) Prijavi odgovor kao problematičan Kupljeno Zamenjeno The End Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...