Jump to content

Moto Zajednica

BISAGE UNIVERZALNE

Recommended Posts

• Zainteresovan, 736 postova
  • Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion

Prodajem bisage potpuno nove iz Luisa  velike 2 x 27 litara  malo su glomazne  za motor na slici  cena povoljna. inace su prva liga Iron Horse..Cena  kao u katalogu [/img]

post-9324-12879071766812_thumb.jpg

post-9324-12879071767285_thumb.jpg

post-9324-12879071767632_thumb.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 736 postova
  • Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion

da to su te  svi kazu da su ok  al suvozac nema mesta  za noge oslanja se samo na pete nikako ne mogu da smislim bolji drzac smetaju i zadnji zmigavci  lepse su one za 60 eur jesta da su manje one su 2 x15 litara imaju dimenziju 30x25x15 dok moje imaju42x20x32.  vidi na slici u temi honda sedow.pozdrav

• Svrati ponekad, 474 postova
  • Motocikl: XV 250

Prijatelju ako si mislio na ove :

http://www.louis.de/_40e10bb015946a9705ac6c96d0855d9832/index.php?topic=artnr_gr&article_context=detail&grwgr=520&wgr=220&list_total=19&anzeige=0&artnr_gr=10025564

Odmah da ti kazem i ove smetaju suvozacu.Imam takve bisage i jedina razlika izmedju tih i ovih tvojih je ta sto su tvoje bisage 'dublje'.

Ali duzina im je ista.

• U prolazu, 52 postova

Aj da se i ja ubacim pa da vam neshto kazem ... Bar je meni tako drugar rekao : Te bisage koje ti prodajesh su namenjene za motor sa odvojenim zadnjim sedishtem ... Dal me kontash ? Nije to za tvoj motor gde su oba sedishta salivena u jedno i to zadnje je mnogo manje nego recimo kod mene na mog Princa ... Jel me kontash ? :) Bar je meni tako ortak rekao ... :) Bash smo gledali :) Jer motori sa fabricki odvojenim sedishtima uglavnom dolaze sa nosacima za bisage i sa bisagama... Jer ima vishe prostora za noge ... :)

Mozda ovo nije tacno, nemojte mi (nam) zameriti ... :):):)

• Svrati ponekad, 197 postova
  • Motocikl: Kawasaki VN800A

Aj da se i ja ubacim pa da vam neshto kazem ... Bar je meni tako drugar rekao : Te bisage koje ti prodajesh su namenjene za motor sa odvojenim zadnjim sedishtem ... Dal me kontash

O chemu li ti prichash ???

Demro, daj ti meni br telefona pa da se mi dogovorimo oko preuzimanja, da ih ja namontiram na moje sedishte iz jednog dela kao shto svi rade  ;D

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja