Jump to content

Moto Zajednica

Problem sa brzinama na Tomosu BT

Recommended Posts

• U prolazu, 11 postova

Imam problem sa menjačem na BT50s. Kad pređem preko neke rupe izbaci mi iz brzine ili prebaci u neki viši stepen. Zna li neko u čemu je problem?

Probao sam da nađem neki post preko pretrage koji bi mi pomogao ali nisam našao ništa slično pa sam zato otvorio novu temu.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Hard Enduro, 1532 postova
  • Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01'

U pitanju je onaj klin za bitranje brzian verovatno se pohabao i treba se zameniti to ti je oko 200din

NEgo iz kog si kraja bg

• U prolazu, 11 postova

Sutra ću da odem do majstora pa ću videti sta je tačno problem a i da mu stavim nove gume koje sam uzeo. Hteo sam sam da počnem da se zezam sa motorom pa najzad naučim kako se radi al se plašim da će mi zafaliti alata a nemam ni garažu.

U Denkovoj bašti sam, na Zvezdari.

• U prolazu, 32 postova

Evo ti jedan predlog za zanju gumui,ako ćeš već da se"zezaš"!Ja sam imao nekoliko takvih motora i na svaki sam stavljo široke gume,mnogo je stabilniji a i lepše izgleda!Čini mi se da su bile 110/60/17 ali možeš i neki drugi profil!

post-10176-12879071916074_thumb.jpg

• Hard Enduro, 1532 postova
  • Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01'

Sto se tice glaraze i alata ne brini se ako oces jednom prilikom da ucis malo o popravci svarti do mene meni redovno nesto manjka na motoru tako je to ak prelazim od 80-100km dnevno :P

Takodje imam ortaka dve ulice nize on je prevejani majstor za tomose taj je budzio pravio nove sasije sredjivao...

Samo javi kad hoces da navratis pa cemo nesto vec videti.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja