zeljkotopalov 0 Napisano April 17, 2010 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da li moze da se stavi agregat od Honde cb400 u ram od Sprint Princa 125ccm? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano April 17, 2010 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj, u taj ram može mašina od 250cc kineza i to je to. CB400 nije nešto jak, ali je prejak za taj ram, čak i kada bi mogao da stane Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano April 17, 2010 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da moze !!! moze da stane shta god ti padne na pamet samo su prepravke vece ili manje ... pogledaj temu http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=35622.180 umesto 50ccm kinez 125ccm Honda , naravno sve ojachano i upasovano ko fabrichki ... ili ti sve moze sa pravim majstorom ... ako mene pitash samo napred , i kad vec menjash motor daj malo i po estetici , odma viljushka felna i guma 195/65/17 p.s. ako ti treba broj majstora pitaj mene ili Markodjurovic Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano April 18, 2010 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Sve se moze, ali nije bas neka polazna tacka... Na princu ipak to ne bih preporucio, nije bas "zilav" motor, posebno za taj agregat bez malo ozbiljnije prerade. Sa druge strane, sa Raptorom bih se rado poigrao na ovaj nacin, stavljase na njega i 750 agregat ako se ne varam, ali je on vec mnogo bolje izrade, mnogo cvrsci, sa boljim kocnicama itd... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzax 35 Napisano April 20, 2010 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: Novi banovci Motocikl: CB 500 Prijavi odgovor kao problematičan Vidis i meni je bas taj motor padao na pamet Ma bilo bi to ok uz neke modifikacije... Koliko se krece masina ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljkotopalov 0 Napisano April 20, 2010 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan Procurelo mi ulje na levom semeringu . Koji je navoj srafa na radilici koji drzi magnet. Da li neko zna? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...