sszgo 10 Napisano Maj 25, 2010 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan to moze da se desi samo na ktm-u i to ako ima otvorene izduve Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZZ 424 Napisano Maj 25, 2010 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Luzern Motocikl: Kawasaki VN800A Prijavi odgovor kao problematičan Slichno kod jednog lika u Vladichinom Hanu. Josh se lik toliko iznervirao kad je morao da otvara agregat da mu je pozlilo. Kazi mi ko je? Ja sam iz VH ;D Meni pozadi otvorene cunke od 10cm prechnika...ponekad tako punomatom skidam ono crno garavo :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6451 Napisano Maj 25, 2010 Enduraš, 6403 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Punjenje auspuha vodom uopste nije stetno. Uvak kad perem motor napunim auspuh do vrha i ostavim tako. Sav gar i prljavstina se otkiseli do sledece voznje, pa kad upalim motor sve to izadje sa vodom napolje. Posle dolivam i ulje u masinu kroz auspuh, tako mi je lakse i pristupacnije, a ulje ne moze da se isprlja od garezi jer se ona otkiselila. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Maj 25, 2010 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan HAHAHAH kakve fix ideje imate jbt. E bez uvrede al vi Beogradjani imate bas neke fix ideje. 15 eura za ono sranje? hahahaha Ja sam dok sam prao auto iz fazona punio crevom auspuh sa vodom i posle kad sam upalio sam davao gas da vidim kako izlece napolje PS: zadnji lonac na mom autu kosta oko 1500dinara i bio je za zamenu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shoma 83 Napisano Maj 25, 2010 Zainteresovan, 534 postova Lokacija: Bač Motocikl: Yamaha XT600 2kf Prijavi odgovor kao problematičan Punjenje auspuha vodom uopste nije stetno. Uvak kad perem motor napunim auspuh do vrha i ostavim tako. Sav gar i prljavstina se otkiseli do sledece voznje, pa kad upalim motor sve to izadje sa vodom napolje. Posle dolivam i ulje u masinu kroz auspuh, tako mi je lakse i pristupacnije, a ulje ne moze da se isprlja od garezi jer se ona otkiselila. Ja jos dodam i malo ferija (cini cuda cak i u hladnoj vodi) da bolje skine garez, al samo onaj sa ukusom jabuke onaj sa limunom nevalja nista Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Maj 25, 2010 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Punjenje auspuha vodom uopste nije stetno. Uvak kad perem motor napunim auspuh do vrha i ostavim tako. Sav gar i prljavstina se otkiseli do sledece voznje, pa kad upalim motor sve to izadje sa vodom napolje. Posle dolivam i ulje u masinu kroz auspuh, tako mi je lakse i pristupacnije, a ulje ne moze da se isprlja od garezi jer se ona otkiselila. Ja jos dodam i malo ferija (cini cuda cak i u hladnoj vodi) da bolje skine garez, al samo onaj sa ukusom jabuke onaj sa limunom nevalja nista A ja sam jedne godine 6 godina tako prao auspuh,i zardjao mi je menjac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6451 Napisano Maj 25, 2010 Enduraš, 6403 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan i za to ima leka, elem, kad god menjam ulje dodam u masinu 300 gr antirost-a i nemam problema sa rdjom. Neki kazu da pomaze i dodavanje peska (masina se ispeskari iznutra), al to jos nisam probao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Maj 25, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan aco faco ;D nisam znao da ce da bude ovako dobra i poucna tema kad sam je otvarao ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Maj 25, 2010 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Aco kolko peska treba ocu ja da ispeskarim radilicu. Jer mora Dunavac ili moze i zuti pesak? Cuo sam da je extra da se uz to doda Domestos da ubije sve poznate bakterije u ulju da ne bi se ulje ubudjalo ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Maj 25, 2010 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan i za to ima leka, elem, kad god menjam ulje dodam u masinu 300 gr antirost-a i nemam problema sa rdjom. Neki kazu da pomaze i dodavanje peska (masina se ispeskari iznutra), al to jos nisam probao. To valjda fabricki odrade na ktm-u da duze traje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Domi 2 Napisano Maj 25, 2010 U prolazu, 28 postova Motocikl: dominator650 Prijavi odgovor kao problematičan i za to ima leka, elem, kad god menjam ulje dodam u masinu 300 gr antirost-a i nemam problema sa rdjom. Neki kazu da pomaze i dodavanje peska (masina se ispeskari iznutra), al to jos nisam probao. To valjda fabricki odrade na ktm-u da duze traje bolje da citam ovo sto se lupa nego da gledam evroviziju ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6451 Napisano Maj 25, 2010 Enduraš, 6403 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan ne lupa se sad, kasnije prolupa kad se ocisti od rdje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shoma 83 Napisano Maj 26, 2010 Zainteresovan, 534 postova Lokacija: Bač Motocikl: Yamaha XT600 2kf Prijavi odgovor kao problematičan "kabouter buttplug" u Rotterdamu. Sto ti je kultura zapada, a! auu koliki su im onda izduvi na tom zapadu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kum_Mixer 117 Napisano Decembar 5, 2012 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Srpska Crnja Motocikl: Honda Transalp 600v Prijavi odgovor kao problematičan Ja napravio od cepa za kadu. Znaci kao da mi je auspu pravljen po tome, jos ima lepo one male kuglice niklovane za koje se povuce kada hocu da izvadim. tako eto ako neko hoce da proba, za male pare ima cepove za auspuh Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matory 85 Napisano Decembar 5, 2012 U prolazu, 80 postova Lokacija: Novi Bečej Motocikl: YAMAHA 850 TDM Prijavi odgovor kao problematičan Ako mogu čizme, mogu i izduvi. E sad malo je problem ako je samo jedan :-) inije baš dugotrajno rešenje. A da će da zapuši hermetočki to sigurno. Ima i novijih modela od ovog. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...