Milos_ca 2 Napisano April 15, 2010 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: Mexico-Cabo San Lucas Motocikl: kawasaki Zx6r, kawasaki Gpz 600r, suzuki Gsxr 750 Prijavi odgovor kao problematičan people treba mi semenik i kolo pumpe za kawu gpz 600r moze li mi ko pomoci hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ca 2 Napisano April 15, 2010 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: Mexico-Cabo San Lucas Motocikl: kawasaki Zx6r, kawasaki Gpz 600r, suzuki Gsxr 750 Prijavi odgovor kao problematičan e da od pumpe za vodu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duh koji hoda 860 Napisano April 15, 2010 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Pecinci Prijavi odgovor kao problematičan people treba mi semenik i kolo pumpe za kawu gpz 600r moze li mi ko pomoci hvala Semering ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ca 2 Napisano April 15, 2010 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: Mexico-Cabo San Lucas Motocikl: kawasaki Zx6r, kawasaki Gpz 600r, suzuki Gsxr 750 Prijavi odgovor kao problematičan da to bas onaj sto ide ispod kola pumpe moj je skroz propao pa mi to treba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ca 2 Napisano April 18, 2010 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: Mexico-Cabo San Lucas Motocikl: kawasaki Zx6r, kawasaki Gpz 600r, suzuki Gsxr 750 Prijavi odgovor kao problematičan ima li ko to ljudi pomagajteeeeeeee ubicu se kao siroce :( :( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tora 7 Napisano April 19, 2010 U prolazu, 17 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jel pase pumpa od gpz900r,raspitaj se pa javi.Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fuego 6 Napisano April 21, 2010 U prolazu, 7 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Daj neke dimenzije tog semeringa, nemoze da kosta vise od 100-200 din... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ca 2 Napisano April 25, 2010 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: Mexico-Cabo San Lucas Motocikl: kawasaki Zx6r, kawasaki Gpz 600r, suzuki Gsxr 750 Prijavi odgovor kao problematičan nije obican semering,nego neki sa nekom jbnm keramikom bem li ga ali nasao sa,ima lik u cacku koji pravi te semeringe,nasao ga je moj cale posto on zna te majstore pa su to napravili tako da to je to ali ipak hvala puno pozzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...