KNELE 14 Napisano Mart 25, 2007 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Kula Motocikl: BMW R 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi da vam se pohvalim kupih konacno motor Suzuki GSXR 600 SRAD 98 god motor je O.K. Ali sada imam pitanje za sve koji nesto znaju o carini i porezu.Znaci konkretno me zanima ako neko zna da li je puno oko 650 EUR carine i poreza za njega koliko mi traze pojedini ljudi koji se time bave.Motor je jos uvek nije odjavljen ima 33 000 km na satu 80 kw.Znaci zanima me konkretna cifra za koju bi se on mogao ocariniti i platiti porez,ukoliko ima neko ko barata ovim informacijama ja bi mu bio puno zahvalan na pomoci.Znam da je o ovim stvarima bilo reci ko zna koliko puta ali...Unapred hvala svima i pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Stronser Napisano Mart 25, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan nemoze se zavrsiti sa tako malo para treba napraviti ulaz odjaviti ga itd dobro proveri sta je taj ko ti je racunao Mislio da nebude zabune ? sretno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Mart 25, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan otprilike bi mene toliko kostao porez da ga uvezem u hrvatsku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rale 1 Napisano Mart 25, 2007 In memoriam, 92 postova Lokacija: Novi Beograd (fontana) Prijavi odgovor kao problematičan ja sam za moj pre metar dana dao 400eura,pritom da sam castio speditera i carinika da ne menjaju prvobitnu vrednost napisanu u fakturi.ako neko moze da ti zavrsi za te pare(mada sumnjam),davaj pare. mada kao sto rece kolega prvo se raspitaj jos jednom.pozzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...