dex 0 Napisano April 15, 2010 U prolazu, 0 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan 1. Marushin 888 Kintaro,crveno bela, (japanska) NOVA , dupli D ring, trokompozitna, vadiva unutrasnjost, ... 130 E 3. HJC ZF-9 , M velicina, Integralna trokompozitna kaciga izradjena od Fiberglassa/Spectra/Kevlara "Nylex" vadiva i periva anti alergiska unutrašnjost Vizir otporan na magljenje, jako malo nosena, kao nova 90E (uz kacigu ide originalna kutija i tamni vizir) od danas na 80 E ! ! ! Sve kacige su licno moje ! Dejan 063-258-280 (iskljucivo na tel. jer sam retko ovde) Pancevo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MPKosa 21 Napisano April 17, 2010 U prolazu, 22 postova Lokacija: Nis Motocikl: Ducati M900ie Prijavi odgovor kao problematičan Evo pre 10 minuta mi stigla kaciga (SHARK RSI) i mogu samo da kazem da izmedju nje "polovne" i nove nema nikakve razlike (osim u ceni ;D)! Dejanu svaka cast, maksimalno korektan momak. Pretpostavljam, tj 100% sam siguran da su i preostale 2 kacige u istom stanju i da ce buduci vlasnik biti odusevljen. Potpis: Zadovoljan Kupac ;) ;) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...