Krce 242 Napisano Mart 25, 2007 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: uzice Motocikl: Harley big twin Prijavi odgovor kao problematičan Evo slika od pre pola sata show do jaja odusevili su me madari i finci. Mogu ameri samo da sanjaju ideje koje se radaju u coper sceni evrope. Morate u galeriju ovaj image sack nemogu da provalim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krce 242 Napisano Mart 25, 2007 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: uzice Motocikl: Harley big twin Prijavi odgovor kao problematičan Evo slika od pre pola sata show do jaja odusevili su me madari i finci. Mogu ameri samo da sanjaju ideje koje se radaju u coper sceni evrope.Morate u galeriju ovaj image sack nemogu da provalim Ako urednici mogu da prebace slike iz galerije na post direktno bilo bi dobro ... hvala :shock: :shock: :shock: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 163 Napisano Mart 25, 2007 Zainteresovan, 776 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da može Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Mart 25, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Za moj ukus su Ameri ipak bolji... napominjem za moj ukus!!! Vise mi se svidjaju njihove cistije linije... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1973 Napisano Mart 25, 2007 Aktivirao se na času, 3281 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: Tamić XL-1000V Prijavi odgovor kao problematičan Ali ovaj beli je TOTALNA perverzija!!! :prayer: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krce 242 Napisano Mart 25, 2007 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: uzice Motocikl: Harley big twin Prijavi odgovor kao problematičan Ajde jos neko da ovo prebaci iz galerije pa da brisem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Mart 25, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde jos neko da ovo prebaci iz galerije pa da brisem Koliko vidim ovi su linkovi ka imageshacku... sto je laband postovao... tako da slobodno brisi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krce 242 Napisano Mart 25, 2007 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: uzice Motocikl: Harley big twin Prijavi odgovor kao problematičan Ajde jos neko da ovo prebaci iz galerije pa da brisem Koliko vidim ovi su linkovi ka imageshacku... sto je laband postovao... tako da slobodno brisi... Da ova tri a imam jos petnestak u galeriji... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 163 Napisano Mart 26, 2007 Zainteresovan, 776 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Pokusaj sam evo uputstva Morate prvo otvoriti novi Internet Explorer i otiæi na sajt www.imageshack.us i dodati sliku na njihov sajt (tako što æete kliknuti na dugme Browse, izabrati sliku koju želite i onda kliknuti na dugme host it!). Kada ste uspešno dodali sliku na imageshack sajt, iskopirajte jedan od gornja tri ponudjena linka i to paste-ovati u tekst vaše poruke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krce 242 Napisano Mart 26, 2007 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: uzice Motocikl: Harley big twin Prijavi odgovor kao problematičan Ma nema sansi nista ne kapiram j..ga :? :? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Mart 26, 2007 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan aaaaa nisu losi nimalo voli to kad su ovako mean Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...