Popsy 2907 Napisano April 14, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Elem pošto me je par ljudi pitalo za te utičnice da okačim ovako pa će svi da vide (ako treba na drugo mesto nek micaju admini ;D ;D ;D) Elem ovako... trenutno ima ova dva modela a onaj kao što ja (i ostali imaju treba uskoro da stigne) Model br 1 skroz zatvorena u kućište utičnica - cena 900 & nešto dinara Model br 2 je sličan onome koji svi imamo ali nema veliku maticu koja ide sa zadnje strane već se kači sa tri šrafa za plastiku - cena 500 i nešto dinara Unutrašnjost im je svima ista i pravljene su za brodove ;D ;D ;D prodavnica u kojoj sam ovo našao se nalazi u Radničkoj ulici (kad se ide od Čukaričke padine ka Adi) i to između OMVa i stare Jugopetrolove pumpe (na sred one ogromne zgrade sa desne strane- kad se ide ka gradu) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5771 Napisano April 14, 2010 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ona broj 1 je u stvari utičnica koja nama najviše odgovara zato što se može izvaditi iz kućišta i ima veliku plastičnu maticu otpozadi. Istu takvu sam ugradio Peci Forrestu na Čelindžera Jedino je skoro duplo skuplja od utičnice bez kućišta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano April 14, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Kaže mi lik što radi tamo da je baš zbog nas naručio samo te sa maticom (jedno 100komada) i da čeka da mu stignu ;D ;D ;D ;D ;D a one su iisto nešto oko 500 i nešto dinara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3230 Napisano April 14, 2010 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Prodavnica je 50 metara od mog stana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5771 Napisano April 14, 2010 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan E jedino kad bi našli takve utičnice sa montažom na guvernal (obujmicom) bili bi rešeni naked problemi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gaya 5 Napisano April 14, 2010 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Beograd, Cukaricka padina Prijavi odgovor kao problematičan Bas sam krenuo da trazim gde ima da se kupi. a ova radnja mi je u komsiluku. Sta je rekao prodavac , kad mu stizu ove uticnice sa maticom ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano April 14, 2010 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Popsy, jesi mi kupio ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano April 14, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam, zbog tebe sam i okačio i još neko je tražio @Gaya - reče čovek da je naručio i čeka... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano April 14, 2010 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Da li salju pouzecem, kako da ih kontaktiram? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano April 14, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Popsy vozi Belu Ladju ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivanmc2 4 Napisano April 14, 2010 U prolazu, 25 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki VStrom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan hvala, hvala, ja to trazim po celom gradu, juce u Motolandu pitam prodavce a oni me gledaju dal ih zajebavam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kanarinac76 4 Napisano April 14, 2010 U prolazu, 56 postova Lokacija: Čačak Prijavi odgovor kao problematičan Da li salju pouzecem, kako da ih kontaktiram? i meni je iz Čačka glupo da dolazim za jednu utičnicu.... ili da ugradim dve ;D pouzeće... neki broj telefona ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano April 14, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan kad prođem sledeći put uzeđu mada mogao bi i Zeljkamp da se proseta, njemu je to 50 metara ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5771 Napisano April 14, 2010 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ali njega mrzi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3230 Napisano April 14, 2010 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da me ne mrzi, pogledacu, samo recite sta? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5771 Napisano April 15, 2010 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Da li salju pouzecem, kako da ih kontaktiram? i meni je iz Čačka glupo da dolazim za jednu utičnicu.... ili da ugradim dve ;D pouzeće... neki broj telefona ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cika Kure 177 Napisano April 15, 2010 Svrati ponekad, 392 postova Lokacija: Milwaukee, WI Motocikl: Prodat, do daljeg cetiri tocka :( Prijavi odgovor kao problematičan Jel fali nesto ovima iz Luisa? http://www.louis.de/index.php?topic=artnr_gr&artnr_gr=10032936 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano April 15, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Ne da im ne fali, nego su to najbolje uticnice 12V koje za taj novac mogu da se kupe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano April 15, 2010 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan taj sam i ja mislio... samo ne znam dal da dajem 13€ ili 39€ ili 500din... deluju svi isto... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cika Kure 177 Napisano April 15, 2010 Svrati ponekad, 392 postova Lokacija: Milwaukee, WI Motocikl: Prodat, do daljeg cetiri tocka :( Prijavi odgovor kao problematičan Ne da im ne fali, nego su to najbolje uticnice 12V koje za taj novac mogu da se kupe. Ja sam je ugradio kod mene i nemam primedbi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3230 Napisano April 15, 2010 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan I ja na mom motoru imam ovu iz Louis-a, za sada nemam zamerku. A sada malo o ovim o kojima Popsy prica. Bio sam kod komsije u radnji i rekao mi je da nije problem sa slanjem. Rekao je da na njegovom sajtu ima skoro sve kao u radjni i da mozete preko sajta da kupite sta god hocete a robu salje AKS-om ili City-em i stize na vasu adresu nakon 2 dana. Pitao sam za te sa maticom, rekao je da su vece sanse da ne dobije, tako da preporucuje da kupite ove koje su trenutno u ponudi... Evo adrese i telefona: Radnicka 37/b, Beograd 011/354-7854 063/813-8636 Sajt: www.svetionik.org Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miša bmw 283 Napisano April 15, 2010 Svrati ponekad, 447 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW R 1200 GS, Honda CB 500... Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast, ovo je bilo korisno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Debeli_Zmaj 0 Napisano April 18, 2010 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Beograd, Vračar, Vračar Prijavi odgovor kao problematičan smem li ja kao noob da pitam chemu vam ovo sluzi ? da bi ste neshto napajali iz motora ili da bi ste punili bateriju motoru ili pak varijanta da sluzi kad hotjesh prikljuchish starter neki da kulturno pokrenesh bajk sa praznim akumulatorom :") Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5771 Napisano April 18, 2010 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Za priključenje GPS navigacije, za punjenje mobilnog telefona, kamere, laptopa, za priključenje grejača za leđa, punjenje radio stanice, punjenje akumulatora - dopunjavanje zimi bez skidanja sa motocikla, priključivanje malog kompresora za pumpanje guma...vidiš, ima mnogo primena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano April 18, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Za priključenje GPS navigacije, za punjenje mobilnog telefona, kamere, laptopa, za priključenje grejača za leđa, punjenje radio stanice, punjenje akumulatora - dopunjavanje zimi bez skidanja sa motocikla, priključivanje malog kompresora za pumpanje guma...vidiš, ima mnogo primena. a i kad ti imaš a drugi nemaju možešda se hvališ kako ti imaš ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...