Jump to content

Moto Zajednica

Marsovci zaustavljaju! :)

Recommended Posts

• Drug član, 1085 postova
  • Motocikl: Beta Xtrainer

Ekipa u sastavu: Cope, Vodeni Zeka, zasad neregistrovani Marko Ajkula i moja malenkost, krenula je u obilazak Sajma automobila. Kod Filmskog grada, onako sve u kompletu, zaustavlja nas marsovac. "Da li su vam u redu vozaèke i saobraæajne dozvole", bio je samo uvod u žalopojku koja sledi. Naime, marsovac je bio sav blatnjav i držao se èudno ukoèeno. Razlog: prvog dana sezone omlatio je sa službenog vozila. "Ne znam šta se desilo! Probam zadnju, propada mi koènica, ja prednju hvata me lišæe i proklizava mi toèak. Leteo sam dobrih desetak metara i sve me boli. Sva sreæa pa nisam pogodio neko drvo. Uvalili mi neispravan motor sa lošom zadnjom gumom... I da mi se desi da padnem prvog dana sezone! Pih!", požalio se ovaj simpatièni mladiæ. Usledilo je nek' si ti živ i zdrav i ponude za otkup službenog mu motora. Sve u svemu veoma simpatièna situacija. Izgleda da smo bili prvi kome je uspeo da se požali. Nadam se da je sa èovekom sve u redu, jer se držao prilièno "usukano" dok smo razgovarali. Motor mu je stajao sa suprotne strane i nisam primetio neka bitnija ošteæenja. :D

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1085 postova
  • Motocikl: Beta Xtrainer
A sto vas je zaustavljao' date=' da mu pomognete ili onako, qrca radi?[/quote']

Zaustavio nas je da bi nam se požalio! Ja sam to takoi protumaèio jer nikom nije ni dokumenta pogledao... :lol:

Sreca pa nisam posao sa vama... :) A gde Vas je tacno zaustavio' date=' da znam da ne beznam vise tuda? :)[/quote']

Baš kod vodotornja u Košutnjaku! Obièno nisu tu, ali danas su bili zbog sajamskog relija! :lol:

• Svrati ponekad, 438 postova
  • Motocikl: Yamaha Xt 600

Sreca pa nisam posao sa vama... :) A gde Vas je tacno zaustavio' date=' da znam da ne beznam vise tuda? :)[/quote']

Baš kod vodotornja u Košutnjaku! Obièno nisu tu, ali danas su bili zbog sajamskog relija! :lol:

A pa opusteno onda, jos nisam isao toliko daleko od kuce :)

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja