SpaVe 813 Napisano Mart 24, 2007 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Ekipa u sastavu: Cope, Vodeni Zeka, zasad neregistrovani Marko Ajkula i moja malenkost, krenula je u obilazak Sajma automobila. Kod Filmskog grada, onako sve u kompletu, zaustavlja nas marsovac. "Da li su vam u redu vozaèke i saobraæajne dozvole", bio je samo uvod u žalopojku koja sledi. Naime, marsovac je bio sav blatnjav i držao se èudno ukoèeno. Razlog: prvog dana sezone omlatio je sa službenog vozila. "Ne znam šta se desilo! Probam zadnju, propada mi koènica, ja prednju hvata me lišæe i proklizava mi toèak. Leteo sam dobrih desetak metara i sve me boli. Sva sreæa pa nisam pogodio neko drvo. Uvalili mi neispravan motor sa lošom zadnjom gumom... I da mi se desi da padnem prvog dana sezone! Pih!", požalio se ovaj simpatièni mladiæ. Usledilo je nek' si ti živ i zdrav i ponude za otkup službenog mu motora. Sve u svemu veoma simpatièna situacija. Izgleda da smo bili prvi kome je uspeo da se požali. Nadam se da je sa èovekom sve u redu, jer se držao prilièno "usukano" dok smo razgovarali. Motor mu je stajao sa suprotne strane i nisam primetio neka bitnija ošteæenja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Mart 24, 2007 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Mukica... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Mart 24, 2007 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Mukica... Jadnichak... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Cubric Napisano Mart 24, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan A sto vas je zaustavljao, da mu pomognete ili onako, qrca radi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duh 4 Napisano Mart 24, 2007 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha Xt 600 Prijavi odgovor kao problematičan Sreca pa nisam posao sa vama... A gde Vas je tacno zaustavio, da znam da ne beznam vise tuda? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Mart 24, 2007 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan A sto vas je zaustavljao' date=' da mu pomognete ili onako, qrca radi?[/quote'] Zaustavio nas je da bi nam se požalio! Ja sam to takoi protumaèio jer nikom nije ni dokumenta pogledao... Sreca pa nisam posao sa vama... A gde Vas je tacno zaustavio' date=' da znam da ne beznam vise tuda? [/quote'] Baš kod vodotornja u Košutnjaku! Obièno nisu tu, ali danas su bili zbog sajamskog relija! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Mart 24, 2007 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Joj kakva scena Da nije smešno bilo bi tužno ..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Giuliano 4 Napisano Mart 25, 2007 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Toronto, Canada Prijavi odgovor kao problematičan E to mu je za onu kacigu sto mi je pisao dok sam jos vozio Vespu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duh 4 Napisano Mart 25, 2007 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha Xt 600 Prijavi odgovor kao problematičan Sreca pa nisam posao sa vama... A gde Vas je tacno zaustavio' date=' da znam da ne beznam vise tuda? [/quote'] Baš kod vodotornja u Košutnjaku! Obièno nisu tu, ali danas su bili zbog sajamskog relija! A pa opusteno onda, jos nisam isao toliko daleko od kuce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...