Jump to content

Moto Zajednica

Neverovatno,ali istinito! Krenuli da dizu i motore paukom!

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 493 postova
  • Motocikl: strom 650 vs aprilia 650

A da ipak sačekamo malo da vidimo da li će pauk odneti neki motorcikl za koji ćemo iz prve ruke dobiti potvrdu vlasnika da nije odnet na njegov zahtev ili zbog komšijske prijave - pre nego što blokiramo grad i izazovemo gnev onih koji ne mogu od nas da parkiraju svoje automobile, premada mi bez ikakvih problema, za razliku od njih koristimo trotoare?

Znam, znam... baš sam partibrejker.

pravo covek zbori

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 62 postova
  • Motocikl: Yamaha YBR 125,Honda Hornet 600

Treba stvarno videti da li ce to odnosenje imati tendenciju da se pretvori u praksu, ili ce ostati usamljen slucaj.

Do sada nam parkiranje nije bio problem, ni sa mestom ni sa kaznama. Pa da ne izlecemo pred rudu bez potrebe, zbog jednog slucaja, dok nismo sigurni. Ako se pokaze da treba, ideje su vec spremne.

Ima dosta drugih nevolja koje nas tiste, kao motoriste, bice na sta da se usmeri ova energija koja je ovih dana pokrenuta.

Slazem se da treba sacekati da se vidi dal ce nastaviti ovako.... Ja sam se zgranula kad sam videla da tovare motor... Da nisam videla rodjenim ocima,ne bih verovala....

• Svrati ponekad, 220 postova

evo ja se prijavljujem za svaku akciju (kojom cemo nervirati vlast i ostale ucesnike u saobracaju  ;D )

samo je problem sto mogu da dodjem sa biciklu  :( ili sa fiat pandom  :-\

• U prolazu, 85 postova

Nadam se da je usamljen slucaj, al' ako nije

po 3 motora na aktuelno parking mesto (obilicev venac, ulica ispod Moskve...) od 8-12 radni dan

Stvarno nema smisla, prvo kazne pa cemo posle da resavamo parking mesta.

Kakav zakon takva drzava :-\

• Drug član, 2150 postova
  • Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor

motor nije ulonjen zbog ne propisnog parkiranja nego zato sto je neko to trazio, mene su cimali u njegosevoj ulici da prepakiram motor na drugu stranu ulice zbog tadasnjeg ministra policije, nije voleo da ima parkiranih vozila na trotoaru kuda on treba da prodje, a baste kafica sa pun muski polni organ ljudi mu nisu smetale

• Svrati ponekad, 312 postova
  • Motocikl: Africa twin CRF 1000L

Prosto je za neverovati, skroz poludeli, a kada ih zoves da ti sklone "pametnjakovica" sa garaze onda ih nema i po 2 sata

Na samom ulazu u Adu, pre rampe ka staroj strani ima resetka, za biciklove okrenuta da mogu da stanu, a druga strana namenjena motociklima gleda u neki betonski binkercic ;D pa ti parkiraj  :D

Lanac valjda nosite zbog sebe a ne zbog pauka ;)

• Drug član, 1558 postova
  • Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500

Mozda je ukraden, pa ga je neko ostavio...

• Zainteresovan, 558 postova
  • Motocikl: 04 Yamaha R1, 15 Kawasaki ZX-14R 30th Anniversary LE, 01 Ducati Monster S4, 21 Vespa Primavera 150 Sean Wotherspoon, 16 Aprilia Dorsoduro 750, 01 Suzuki Hayabusa, 14 Harley-Davidson Road King FLHR, 94 Suzuki RM250

Na svakom javnom parkiralistu (garazi) postoji tabla sa informacijom o zoni,cenama i jasno precrtanom slikom motocikla,sto dalje kazuje da je na svim parkinzima te vrste zabranjeno parkiranje dvotockasa,pa sve i da hoces! Jednostavno,"nije u skladu sa propisima" ;)... PE*ERI!

• Svrati ponekad, 106 postova
  • Motocikl: Honda XL1000V Varadero

Kakva budalastina !!! Ja se slazem, da prvo treba proveriti, da li je ovo slucaj ili praksa, o onda u akciju, kojoj cu se rado pridruziti.

• U prolazu, 77 postova

dobra je fora i garaze da se zauzmu, tu je parkirno vreme neograniceno ;D

Jednom prilikom sam hteo da se parkiram u garazu, krenula neka kisha, a nije mi se ostavljao motor napolju da kisne. Javi se batica na interfonu i kaze ne moze motor u garazu ali zato moze da se napravi red ispred garaze i svako da pita da li moze motor da parkira  ;)

• Security Consultant, 342 postova
  • Motocikl: Aprilja Pegaso

Danas provereno. U Parking servisu. Kazu da nose motore SAMO po prijavi da nekom smeta (garaza,

zelena povrsina, nekog smo zatvorili itd). Mada kazu i da je to extra retko mozda 1-2 godisnje. Pitao sam

i za lanac tj ako je vezan, rekli su mi da imaju neke nadrkane valjda motorne makaze za celik koje seku

bez problema i da ako je prijavljen motor da seku lanac i nose ga. Inace kazu da parkiranje na trotoaru uz ivicu ka kolovozu i

tome slicno ne smatraju prekrsajem i ne nose motore koji su tako parkirani.

• Podržavam 1

• Zainteresovan, 501 postova

dobra je fora i garaze da se zauzmu, tu je parkirno vreme neograniceno ;D

Jednom prilikom sam hteo da se parkiram u garazu, krenula neka kisha, a nije mi se ostavljao motor napolju da kisne. Javi se batica na interfonu i kaze ne moze motor u garazu ali zato moze da se napravi red ispred garaze i svako da pita da li moze motor da parkira   ;)

moze i ova varijanta.. svi dodjemo i parkiramo automobile u garaze a motore isteramo na ulice tako da napravimo nesnosnu guzvu.. svako od nas ima najmanje jedan automobil..

• Mangulica, 321 postova
  • Motocikl: SUZUKI BANDIT 400

rekli su mi da imaju neke nadrkane valjda motorne makaze za celik koje seku

bez problema i da ako je prijavljen motor da seku lanac i nose ga.

ali verovatno nisu rekli da po zakonu nemaju prava da unistavaju dobra (u ovom slucaju lanac) i da mogu biti tuzeni ako do toga dodje

• Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500

Ma gde smeju da seku... Pre par godina pukne cev na okretnici 28-ice u Cingrijinoj, pocne da tone bandera od el mreze, za banderu zakatancena prikolica, vlasnik odsutan, 2 dana su se gnezdili sta da rade, ceo kraj je bio bez vode, dok na kraju komsija nije cvikno lanac i pomerio prikolicu...

• Svrati ponekad, 140 postova

Ovo se sve svodi na rekla kazala.

Na koj nacin ga odnese kad nema adekvatno vozilo za transport motocikla a ni za podizanje istog .

Sa ovim sto imaju moze samo da ga osteti a ako sece obezbedjenje to je klasicna kraca .

To je covek verovatno transportovao do majstora ili je neko njihov morao da ga preveze do majstora .

• Bicker, 156 postova
  • Motocikl: HONDA Transalp XL700V 2011

Pitajte bilo kog onog ciku sto prolazi i sto naplacuje parking, za motore se ne placa parking....samo da je uredno negde parkiran.... da nije na sred necega,

i sto neko ovde kaze ne nose motore osim ako nije neko prijavio IZ KO ZNA KOG DEBILNOG RAZLOGA>......

Tako da nemojte slucajno da placate parking za motor..... ;D

• Svrati ponekad, 448 postova
  • Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :)

Ovo mozemo da resimo za 2 dana 8) 8)

Evo ovako:

Skupimo se nas 50-ak parkiramo se na po jedno parking mesto u centru grada i uredno platimo parkiranje ;)

Evo da vec napravimo spisak za akciju:

1. Shejtan

2.

Samo me zanima gde to ima slobodnih 50 parking mesta u bilo koje doba ?  ;D

Zato ja parkiram bike najdalje 150m od ociju :)

• Security Consultant, 342 postova
  • Motocikl: Aprilja Pegaso

Ma gde smeju da seku... Pre par godina pukne cev na okretnici 28-ice u Cingrijinoj, pocne da tone bandera od el mreze, za banderu zakatancena prikolica, vlasnik odsutan, 2 dana su se gnezdili sta da rade, ceo kraj je bio bez vode, dok na kraju komsija nije cvikno lanac i pomerio prikolicu...

Ja prenosim sta su meni rekli. Kad sam ih  bas to i pitao odgovor je bio ‚‚jebiga drzava je to...‚‚

Veruj mi da ne sumnjam da bi isekli lanac, meni prete iz SBB-a sto vezujem za njihov pojacivac signala u zgradi da ce mi iseci lanac.

Poenta je, a vi se uvek hvatate za nesto drugo, da NE NOSE motore osim ako nije neko prijavio motor! A vi opet izvucite iz konteksta sta vam odgovara i pretite parkiranjem, ometanjem u saobracaju a uvek ce biti svi junaci nikom ponikose!

U sustini, mogu da urade sta hoce, mislim na drzavu, bas zato sto se ne zna ni ko pije, ni ko placa, tesko da bi na sudu dobio odstetu za presecen lanac... >:( A sto se tice SBB-a, posto se kacis na privatnu svojinu, mogu oni tebe da tuze... Takodje, tesko da bi dobili na sudu bilo sta... ;)

• Svrati ponekad, 370 postova
  • Motocikl: Honda cbr 600 f2

A ja se nadam da je vlasnik trazio da mu prebace neispravan motor ;)

pa neverujem bas da je trazio pauka da mu preveze neispravan motor jer za 8800 dinara moze da plati kombi pet puta da ga pretera neko...8800dinara su oni meni uzeli da mi prenesu motor kad sam imao udes nit me je ko pitao nit sta....ovo je ipak srbija

• Zainteresovan, 503 postova

Ponekad tako lupamo da to nije normalno...

Proveri malo da li se obaziru na to da li će da unište nešto ako je u pitanju veći interes (požar, poplava, spašavanje života i imovine)

Naravno uništeno se nadoknadjuje

• U prolazu, 62 postova
  • Motocikl: Yamaha YBR 125,Honda Hornet 600

A ja se nadam da je vlasnik trazio da mu prebace neispravan motor ;)

pa neverujem bas da je trazio pauka da mu preveze neispravan motor jer za 8800 dinara moze da plati kombi pet puta da ga pretera neko...8800dinara su oni meni uzeli da mi prenesu motor kad sam imao udes nit me je ko pitao nit sta....ovo je ipak srbija

Nije,znam lika...verovatno ga je neko prijavio,jer se tu parkiramo vec duze vreme...al stvarno ne znam kom debilu moze da smeta motor,a lepo ima mesta da prodje pored...  >:( >:( i da..uzeli su mu "samo" 13000din..  >:(

Nije valjda platio...? >:( >:(>:( >:(>:( >:(>:( Trebalo je samo da se odveze...

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja