dacha1980 0 Napisano April 13, 2010 U prolazu, 16 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha Majesty 250cc Prijavi odgovor kao problematičan Bio bih vam jako zahvalan kada biste ni pomogli malo oko odlucivanja u kupovini motora !! Honda cb-1 400cc, 16ventila, 58 konja, 1992god. presla oko 50000km ili Kawasaki gpz500 60konja, 1996god. preso 38000km Obadva motora su u ekstra stanju,redovno odrzavani ali bi mi bio potreban savet koji je motor bolji od ta dva (mane i prednosti) sta je bolje kupiti ??? ??? ??? Unapred hvala na pomoci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano April 13, 2010 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Ta Honda je 4cilindra 400cc, ti motori su malo ređi kod nas i za djelove će ti biti malo teže da se snađeš. U klasi Kawom GPZ500 je Honda CB500, mislim da je i cjena malo jača, al po priči je i kvalitetnija. Kawa ti je jeftiniji izbor i dosta je popularna kod nas, ali na dosta mjesta se vidi da su štedili, mada ako je motor očuvan to ti neće predstavljati problem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boldor 64 Napisano April 13, 2010 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: temerin Motocikl: honda CBX 550,Yamaha RD 350 ypvs,MZ TS 250-1,Danuvia 125. Prijavi odgovor kao problematičan Kupi kawasaki,delova ima sve sto ti treba,a za hondu,tesko ces naci nesto ako ti bude trebalo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano April 13, 2010 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Kupi kawasaki,delova ima sve sto ti treba,a za hondu,tesko ces naci nesto ako ti bude trebalo Biću kratak: +1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dacha1980 0 Napisano April 13, 2010 U prolazu, 16 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha Majesty 250cc Prijavi odgovor kao problematičan Pa jel to samo zbog delova toliki problem ??? Posto vidim da i vi vozite Honde ! kako se snalazite za delove ili bas mislite da je problem naci delove za cb1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6682 Napisano April 13, 2010 Ne silazi, 6558 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Pa evo i ja da se pridruzim. Honda je zaista prelepa.Mislim nisam video spravu koja je u pitanju,nego ovako generalno,znam sta je to. Medjutim,moram da se slozim sa svime sto je dosada receno. Kawasaki je u ovoj kombinaciji ipak bolje resenje.S' obzirom na (ne)prilike sa delovima,uopste sa odrzavanjem i eventualnim problemima.Treba ipak i o tome da se razmislja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano April 13, 2010 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Pa jel to samo zbog delova toliki problem ??? Posto vidim da i vi vozite Honde ! kako se snalazite za delove ili bas mislite da je problem naci delove za cb1 Nije problem u tome što je Honda, nego što je 400cc četri cilindra, takve modele ima i Kawasaki i Yamaha i Suzuki, ali su retki kod nas i delovi su skuplji nego za motore od 500cc sa dva cilindra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano April 13, 2010 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Sa pojavom ebaya i interneta ni jedan deo za motor više nije nedostižan ali je pitanje koliko će ti vremena i novca trebati za to. U odnosu na cb1, gpz-a u srbiji ima ko jugića...a i generalno se smatra za vrlo dobar motor p.s. inače honde "bije glas" da su najkvalitetniji motori ali to ne sme da se napiše jer odmah kreće lavina prepucavanja i spama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boldor 64 Napisano April 13, 2010 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: temerin Motocikl: honda CBX 550,Yamaha RD 350 ypvs,MZ TS 250-1,Danuvia 125. Prijavi odgovor kao problematičan Stvar je u tome sto su gpz proiizvodili od 87-e do 2004-te,17 godina ,a hondu cb-1 samo dve godine ako se ne varam,time sam sve rekao.Ne valja uzeti motor, koji su tako kratko vreme proizvodili.Govorim iz iskustva,u ono vreme kupio sam nov kawasaki kr-1s,radili su ga od 90-e do 92. godine.Ako pogledas na e-bay-u neces naci skoro nista za njega,mislim da je isti slucaj i sa hondom cb-1. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano April 13, 2010 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Nije da nema.... http://shop.ebay.de/?_from=R40&_trksid=m38&_nkw=honda+cb-1&_sacat=See-All-Categories ...ali opet, iz praktičnih razloga ja bih se opredelio za kawu. Isto tako ćeš je "lakše" prodati posle par sezona nego hondu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dacha1980 0 Napisano April 13, 2010 U prolazu, 16 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha Majesty 250cc Prijavi odgovor kao problematičan Hvala drugari , hvala puno na savetima znaci kawa lepa drecavo crvena ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dacha1980 0 Napisano April 14, 2010 U prolazu, 16 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha Majesty 250cc Prijavi odgovor kao problematičan Evo slicice od oba motora cisto da ih vidite !! Ali honda je prelepa :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano April 14, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Vidis da nismo sektasi ) Nego ortak je sad pazario takvu kawu za 5 glava i uz neke intervencije prodavace je za 750euroa..Pritom je casa eto cisto da znas i srecno s kupovinom pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasamajstor 54 Napisano April 14, 2010 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1200ST Prijavi odgovor kao problematičan Sta ce mu delovi za Hondu kad se nekvari ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dacha1980 0 Napisano April 14, 2010 U prolazu, 16 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha Majesty 250cc Prijavi odgovor kao problematičan Vidis da nismo sektasi ) Nego ortak je sad pazario takvu kawu za 5 glava i uz neke intervencije prodavace je za 750euroa..Pritom je casa eto cisto da znas i srecno s kupovinom pozz Nisam najbolje razumeo tvoj tekst ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano April 14, 2010 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Evo slicice od oba motora cisto da ih vidite !! Ali honda je prelepa :D Nebih rekao da je Kawa ruzna...meni se cak vise svidja.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano April 14, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Sala na racun ovih gore sto voze Onde a preporucuju Kawe..ccc Dobro ti vele a 50000 nije malo i vec moze da te saceka veliki servis..Ja sam moju uzeo sa 8k pa se ne sekiram..Pogledaj temu Umrla mi Honda .od kolege Sergio..Imas takve od nasih clanova Negro 950e i bivsa Bokiliceva 1200e.Ozbiljan motor nije za slabasne a mozes na kraj sveta.. A stavio sam ti reper za cene da znas jel to tvoje skupo ili jeftino..Nisi nam stavio koliko sta kosta pa ako to sto gledas je npr. soma dacu ti tel. pa idi pogledaj ovu kawu..Za 750 sedi i vozi.. Lepu si kategoriju odabrao za buduci motor samo dobro razmisli zasta ce ti motor sluziti.Trenutno nikad povoljnija situacija za one koji kupuju..Motora je puno uslo i vise nego sto treba pa cene padaju jer pare stoje a i slabo se kupuje sta..Polako, za svoje pare uvek mozes da biras.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dacha1980 0 Napisano April 14, 2010 U prolazu, 16 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha Majesty 250cc Prijavi odgovor kao problematičan Cena za kawu je 1800eura 96god za Hondu 1700eura 92god A neznam od tog tvog druga za 750 to je stranac verovatno ? ili se varam ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano April 14, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Sad zvao da proverim to mi je dobar drugar i ne trguje motorima ali ih puno voli ima garazu na Vidikovcu i ponekad mora nesto i da proda. Motor je 83 fabricko stanje lep kao lutka i na BG table je. Od ulaganja akumulator i registracija a ja idem u petak na pivo tamo pa cu okaciti slike i postaviti oglas seljak jos slabo koristi net a i skoro je postao cale..Da napomenem da sam preko njega dosao do Honde(naravno bez provizije)..Ima tu jos neki Suzuki 250 i nesto od 500 cc sto sredjuje godinama..Sad vidim da si iz Nish ali nije preko sveta dodji na pivo pa taman u subotu na protest! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano April 14, 2010 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Ako je to ovaj realno ni ne vrjedi više http://www.promobile.rs/Kawasaki-Z-500-69-vid12581-vehicle.htm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano April 14, 2010 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Pored te honde ovo cudo ne bi ni pogledao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dacha1980 0 Napisano April 14, 2010 U prolazu, 16 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha Majesty 250cc Prijavi odgovor kao problematičan Sad zvao da proverim to mi je dobar drugar i ne trguje motorima ali ih puno voli ima garazu na Vidikovcu i ponekad mora nesto i da proda. Motor je 83 fabricko stanje lep kao lutka i na BG table je. Od ulaganja akumulator i registracija a ja idem u petak na pivo tamo pa cu okaciti slike i postaviti oglas seljak jos slabo koristi net a i skoro je postao cale..Da napomenem da sam preko njega dosao do Honde(naravno bez provizije)..Ima tu jos neki Suzuki 250 i nesto od 500 cc sto sredjuje godinama..Sad vidim da si iz Nish ali nije preko sveta dodji na pivo pa taman u subotu na protest! Ali taj kawasaki nije kao ovaj model !! ovaj dizajn pocinje od 96god . 95god pa nanize mi se nesvidja bas sa onim kockastim farom :-\ Inace naravno da nismo na kreju sveta mozda bi mogao da dojem i na protest ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dacha1980 0 Napisano April 14, 2010 U prolazu, 16 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha Majesty 250cc Prijavi odgovor kao problematičan Pored te honde ovo cudo ne bi ni pogledao Pored koje honde cb1 ? ili na koje cudo si mislio ?!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano April 14, 2010 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Motori iz naslova Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dacha1980 0 Napisano April 14, 2010 U prolazu, 16 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha Majesty 250cc Prijavi odgovor kao problematičan Sto sta hvali Kawasakiju ??? ??? Neko objasnjenje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...