Rođo 0 Napisano April 12, 2010 U prolazu, 13 postova Lokacija: Zagreb Prijavi odgovor kao problematičan Prije par dana sam se vratio iz Egipta. Informacije i mali putopis si možete pogledati na http://www.motori.hr/forum/index.php/topic,160230.150.html Neznam kako da to sve stavim na BJBikers forum a da ne pišem sve ispočetka. Tko voli ovako nešto bude vas sigurno malo zabavilo. Pozdrav svima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doctore 300 Napisano April 13, 2010 Svrati ponekad, 312 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa twin CRF 1000L Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast na poduhvatu, odlican putopis! Na svojoj kozi sam osetio kako Turci voze pa mi se cini da se ne poklapam sa Arapskim stilom ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rođo 0 Napisano April 13, 2010 U prolazu, 13 postova Lokacija: Zagreb Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast na poduhvatu, odlican putopis! Na svojoj kozi sam osetio kako Turci voze pa mi se cini da se ne poklapam sa Arapskim stilom ;D Ma turci su mila majka, (mislio sam da su turci katastrofa vozaći) ali bože te sačuvaj Sirijaca, Jordanaca ali daleko najgori vozači su Egipčani. Čudo da nas nisu pregazili. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1297 Napisano April 13, 2010 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Pa ti se već vratio?! ;D Nadam se da je to bio još jedan doživljaj za pričanje unucima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano April 13, 2010 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Procitao sam iz cuga ceo putopis..odusevljen sam entuzijazmom koji ste imali uprkos svim nevoljama koje su vas zadesile tokom puta...Ko kaze da skuter nije za put! Ubedljivo najbolje: 23l x 1$ = 60$ hahahah ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rođo 0 Napisano April 13, 2010 U prolazu, 13 postova Lokacija: Zagreb Prijavi odgovor kao problematičan Pa ti se već vratio?! ;D Nadam se da je to bio još jedan doživljaj za pričanje unucima. Haaa...Haaa...Da unucima? Ako doživim i pra unucima! Koliko puta te u jednom danu namagarče to se nemože zaboravit. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rođo 0 Napisano April 13, 2010 U prolazu, 13 postova Lokacija: Zagreb Prijavi odgovor kao problematičan Procitao sam iz cuga ceo putopis..odusevljen sam entuzijazmom koji ste imali uprkos svim nevoljama koje su vas zadesile tokom puta...Ko kaze da skuter nije za put! Ubedljivo najbolje: 23l x 1$ = 60$ hahahah ;D ;D ;D Ma da na put moraš krenudi sa humorom. Ako čovjek očekuje da sve bude korektno kao i kod nas onda je izgubljen i iživcira se. Par puta mi je malo falilo da mi ruka ne odleti.Jer Arapi nemaju kraja bezobrazluku i drskosti. A ovaj što je htjeo 60US$ za 23 litre goriva malo mi je trebalo da mu ne resetiram mozak, možda onda bude bolje računao.Haaa....Haaa.... A što se tiće skutera?? On je OK, samo da je jači, po Siriji, Joranu i Egiptu netreba ništa brže ali Turska, Srbija, Hrvatska i ostatak Europe trebao bi barem da juri nekih 160 zbog autoputa. Problema nisam nikakvih imao osim što je zadnja guma dobila riseve između profila. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bucko 103 Napisano April 13, 2010 Svrati ponekad, 282 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW GS ADV , Yamaha T MAX Prijavi odgovor kao problematičan Odličan putopis. Hrabre i sreca prati.Meni drugar skoro bio u Kairu i celo iskustvo sažeo u dve reči - KUGA I KOLERA Ti mi nekako dodješ kao Ž.Rakela za skuteraše. BRAVO Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rođo 0 Napisano April 13, 2010 U prolazu, 13 postova Lokacija: Zagreb Prijavi odgovor kao problematičan Odličan putopis. Hrabre i sreca prati.Meni drugar skoro bio u Kairu i celo iskustvo sažeo u dve reči - KUGA I KOLERA Ti mi nekako dodješ kao Ž.Rakela za skuteraše. BRAVO Haaaa....Haaaa....KUGA I KOLERA dobro je rekao ja bi još dodao ŠIBICARI I PREVARANTI. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
popaj 475 Napisano April 21, 2010 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Beograd -Kaludjerica Motocikl: Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Sta reci - bravo majstori. Bas lepa tura, jedino je steta sto niste odvojili bar 1 dan za Kapadokiju, posto ste bili na samo par koraka. Zanima me da li ste se raspitali o trajekt linijama koje idu iz Izraela. I da li je uopste moguce uci u Izrael sa kopnene strane? Znam da bi povratak istim putem bio nemoguc, ali ako postoji trajekt linija ka Turskoj ili Grckoj, onda bi bilo bas lepo obici svetu zemlju. Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rođo 0 Napisano April 23, 2010 U prolazu, 13 postova Lokacija: Zagreb Prijavi odgovor kao problematičan Sta reci - bravo majstori. Bas lepa tura, jedino je steta sto niste odvojili bar 1 dan za Kapadokiju, posto ste bili na samo par koraka. Zanima me da li ste se raspitali o trajekt linijama koje idu iz Izraela. I da li je uopste moguce uci u Izrael sa kopnene strane? Znam da bi povratak istim putem bio nemoguc, ali ako postoji trajekt linija ka Turskoj ili Grckoj, onda bi bilo bas lepo obici svetu zemlju. Pozz Ma znam dosta toga smo projurili ali Kapadokiju i ostatak Turske budem jednog dana obišao. Ovaj put cilj je bio Kairo, dosta vremena smo potrošili na granicama i birokraciji. Nisam siguran ali mislim da trajektna linija iz Izraela postoi za Cipar i odande dalje za Europu.Ali vjerujte mi nemam više nikakvu želju za obilazak tih zemalja samo zbog njihove birokracije.Mislim da ću u 10. mjesecu još skoknuti do Tunisa pošto nema birokracije, pokažeš pasoš i već si u Tunisu. Maroko isto nije loš, a do Maroka nema granica jjjjjuuuuhhhhuuuu. Jeino mi je bilo žao što 01.04. nismo svratili na svjetsko prvenstvo Relija koje se održavalo u Jordanu. (mrtvo more) Bili smo toliko iscrpljeni od Arapa da smo samo još htijeli doći doma. Pozdrav. Skoz sam zaboravio da vam odgovorim na pitanje, kopnom u Izrael? Moguće je i to bez ikakvih problema preko Libanona, Za Libanon nije potrebna viza, zapravo viza se dobije direktno na granici. Ali iz Izraela konom? Jedino morskim putem.Mada sam sreo jednog lika u Jordanu (za vrijeme doručka u hotelu) koi je došao iz Izraela i putuje kao i mi brodom za Egipat.Pitao sam ga kako je to moguće zbog pečata u pasoš. On kaže da na ulasku u Izrael ako zatražiš dobješ nekakav papit (putni list) i snjim putuješ po Izraelu i vračaš ga na granici, (to se extra plača) ali zato ti ne udaraju pečat u pasoš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jezda 24 Napisano April 24, 2010 Svrati ponekad, 218 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Sjajan putopis. Inače , moj prvi komšija je 5 godina kao diplomata boravio u Damaskusu u Siriji,i pričao mi je dogodovštine na temu vožnje,čovek je inače pitome naravi,ne bi bio diplomata da nije,ali sa njihovim vozačima je imao par situacija gde je izlazio da šamara! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jezda 24 Napisano April 24, 2010 Svrati ponekad, 218 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Pročitao sam sve,svaka čast i pohvala! +1. Onaj deo sa niškim roštiljem je bio super ;D ;D ;D Najbolja je tica prasica! ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano April 24, 2010 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast, procitao sam ceo i bas me nasmejao. Jos jednom bravo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...