haugh 66 Napisano April 12, 2010 U prolazu, 39 postova Lokacija: SOMEWHERE IN TIME Prijavi odgovor kao problematičan ajd sad ovako svako pric svoju pricu, koliko treba biti naduvana prednja a koliko zadnja guma kod R-ova ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssnupi 266 Napisano April 12, 2010 Zainteresovan, 570 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Streetfighter Prijavi odgovor kao problematičan ajd sad ovako svako pric svoju pricu, koliko treba biti naduvana prednja a koliko zadnja guma kod R-ova ? Zavisi od motora do motora... i od tezine vozaca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengurrrr 0 Napisano April 12, 2010 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Beograd/Avala Prijavi odgovor kao problematičan Pa sad, zavisi sta ti hoces, i kako ti se ponasa motor... Meni je prednja na 2.9 a zadnja od 2.2 do 2.5.... Opet zavisi i do gume... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6799 Napisano April 12, 2010 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan sto vise to bolje. ja obe na 3.0 To mozda kad ostavis motor preko zime,a nemas stendere. Naravno da vazi prica,svako po svome.U uputstvu za upotrebu sve pise.Ponekad cak i za odredjeni tip gume Trebalo bi da na lancobranu stoji nalepnica (ili na viljusci) sa pritiscima. Za ulicnu voznju skroz je o.k 2 napred 2,2 nazad,mada vrlo cesto "obaraci" zadnju malo ispumpaju recimo na 1.8-1.9 Kad je nazad i putnik (ca) ili prtljag, dodati jos malo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano April 12, 2010 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan sto vise to bolje. ja obe na 3.0 u jbte...previse je to, pogotovo za prednju gumu. Koji motor je u pitanju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasafilipovic 290 Napisano April 12, 2010 Uploader, 419 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: GSXR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Za SRAD fabrika kaže 2,5 napred i pozadi - hladne gume, naravno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
donmarkoni 23 Napisano April 12, 2010 Svrati ponekad, 299 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan od svih sportih do sad koje sam sretao samo hayabusa i XX idu na 3.0 ostali do 2.8 uostalom na svakom (ako nije skinuto) imas nalepnicu na koliko ide koja guma i kojih dimenzija...obicno na zadnjoj viljusci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssnupi 266 Napisano April 12, 2010 Zainteresovan, 570 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Streetfighter Prijavi odgovor kao problematičan Po meni.. PREDNJA 2.25 ZADNJA 2.5 Za vozaca do 90 KG.. bez suvozaca... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano April 12, 2010 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan R-ovi prednja 2.2 - 2.6 (od najlakšeg ka najtežem) zadnja 2.4 - 3.0 (takodje) Na ZZR-1100 sam držao prednju 2.5 - 2.6, zadnju oko 2.8 - 2.9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milan74-Bgd 12 Napisano April 12, 2010 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan sto vise to bolje. ja obe na 3.0 Uh..od kuda ovakve ideje ??? Pritisak u gumama zavisi na prvom mestu od same gume...pa uslova voznje...i na kraju zelja vozaca sta zeli da "radi" sa tom gumom.... Mnogima su moji pritisci ekstremni...ali 2.1/2.1 za Dunlop Q je potvrdjeno najbolji...za gradsku voznju..i voznju tipa iza Avale..za neke druge zelje i destinacije...drugi su i pritisci ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano April 13, 2010 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan pise ti u servisnoj knjizici, a vrlo verovatno i u korisnickoj knjizici ... Vrednost varira od motora do motora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano April 13, 2010 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan 2.5 prednja 1.8 - 2 zadnja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano April 13, 2010 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan R-ovi prednja 2.2 - 2.6 (od najlakšeg ka najtežem) zadnja 2.4 - 3.0 (takodje) Na ZZR-1100 sam držao prednju 2.5 - 2.6, zadnju oko 2.8 - 2.9 Koliko ja znam ovo su prave mere....... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milan74-Bgd 12 Napisano April 13, 2010 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan 2.5 prednja 1.8 - 2 zadnja Na pravom si putu...samo spusti jos pritisak u prednjoj... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alex r6 193 Napisano April 13, 2010 Drug član, 1192 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R6 Prijavi odgovor kao problematičan BT 002 JA DUVAM 2.0 A ZADNJA 2,1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano April 13, 2010 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan To oko 2 napred i nesto malo preko nazad je za trkanje, ali ako se ne glupiras previse onda 2,5 napred 2,8-2,9 nazad. Ja naduvam zadnju na 3 bara dok se ne dokopam njemacke, a onda stanem pa malo ispustim (2.6-2.7). Manji pritisak jeste bolji grip, ali i potrosnja raste.... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cavalir 352 Napisano April 13, 2010 Never drive faster than your angel can fly, 108 postova Lokacija: Louisville KENTUCKY; EU Motocikl: Harley Davidson, cbr 1000 rr Prijavi odgovor kao problematičan Za moj motor...2.9 zadnja, 2.5 prednja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milan74-Bgd 12 Napisano April 13, 2010 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Za trke moze ici pritisak jos dole...zavisi koji je proizvodjac u pitanju...Ako se vozim, gde znam da cu da obaram..potrosnja mi je ne bitna..tu se ne stedi..bitan mi je grip. Naravno..kada se putuje..pritisci mogu ici i iznad preporucenih fabrickih... Koga mrzi da se igra..neka drzi fabricke... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...