andrejp 24 Napisano Mart 25, 2007 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Razoèaran, oèekivah veæi sjaj "...ti stara kad ne bi vidjela da je nakrivo..." Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
snoopuza 3 Napisano Mart 26, 2007 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Prijedor Prijavi odgovor kao problematičan Uh jeb........... ako smijem da primjetim da je rad u potpunosti uredan. Boja se uhvatila linija kao majmun, ne odaje utisak debljine i "oklopljenosti". Mislim da konaèno imamo gdje ofarbati motor a što se tièe boje, gore dole, kao i oko sjaja, uvijek æe biti da je ono što nije bolje od onoga što jeste. Koliko god da biraš "bolje" ostane . To je nam u duši i da nema ove smušenosti nebi smo se osjeæali dobro. Pohvaljujem vlasnika zbog toga što je izašao iz opanaka sive boje a majstora za èini mi se stvarno kvalitetan rad. Mislim da je jedino izduvna grana malo sramežljiva pa bije trebalo manuti nekom vatrostalnom bojicom. Ja sam taj problem riješio nekom bojom na kojoj piše da ne gori do 600 stepeni. Iskrena èestitka obojici, i majstoru i gazdi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Mart 26, 2007 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan andrejp još ti samo fali zlatan zub i harmonika i onda si pravi! :mrgreen: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrejp 24 Napisano Mart 26, 2007 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Zlatan zub? Jeftino je to - interesuju me samo karbonski implanti! PS: samo da vas svecano obavestim da je Strom Sekta dobila jos jednog clana, moj drugar Voja kupio je upravo novog Stroma 1000 K7 i stize mu za dve nedelje... cestitam vlasniku! PS2: da pomenem konto sjaja boje, motor jos nije poliran, to sledi za sve nedelje kada se lak odnosno boja u potpunosti stvrdne. Dodace malo na presijavanju, medjutim ja ne bih ni zeleo da motor bude "extreme gold" PS3: Foto session zakazan za nastupajuci vikend, uskoro neke sexy slike... takodje najavljujem da ce slikice imati i neke fine devojcice da upotpune lepotu motora, hehehe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojan.p 164 Napisano Mart 26, 2007 Zainteresovan, 575 postova Lokacija: New York Motocikl: 2018 BMW C650 Sport Prijavi odgovor kao problematičan @ Andrejp: Štaa? Juèe je Zlatni Strom u tajnosti testiran?? Švrækao sam se po gradu tamo-vamo, išao i na tajne lokacije u Str. Bana, Adi i Ušæu, ali od testiranog modela ni traga ni glasa.. :ninja: Da nije kojim sluèajem bio oblepljen trakama i zamaskiran, kako dolikuje supertajnim novim modelima prilikom on-road testiranja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrejp 24 Napisano Mart 26, 2007 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan @Bojan.P: naravno da je testiran na supertajnom poligonu daleko od ociju nestrpljive javnosti zeljne da vide najvecu atrakciju ovogodisnjeg auto sajma u Genevi, Parizu i Beogradu tek kada bude sve spremno, dozivece svoju premijeru u Straje Baje... medjutim, ove godine ce uglavnom biti vozen na long distance turama van Srbije: 27.april-2.maj prva tura, rutu objavljujem sledece nedelje, ko hoce da se pridruzi slobodno - treba vam samo Sengen viza i nesto malo para... :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shvaba 17 Napisano Mart 26, 2007 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan JAAAAOJJJJJJJJJ Neznam dal da placem il da se smejem,ipak sam na njemu pola sveta obisao.... O ukusima se ne raspravlja....rece mujo i nastavi da jede govna... :baeh: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daco 11 Napisano Mart 26, 2007 Svrati ponekad, 274 postova Lokacija: bijeljina i prasnjavi drumovi Prijavi odgovor kao problematičan dobar je ali da je dvije decenije stariji bio bi jos bolji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Mart 26, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan Andrej pogledaj pod "kupujem",covjek mijenja "zlato za zlato" :kul: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrejp 24 Napisano Mart 26, 2007 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan O ukusima se ne raspravlja....rece mujo i nastavi da jede govna... pa sto jedes? :mrgreen: :finger: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Mart 27, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan O ukusima se ne raspravlja....rece mujo i nastavi da jede govna... pa sto jedes? :mrgreen: :finger: Ne obracaj paznju na zle jezike... motor ti zlata vredi!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...