Nemanja Pavlović 0 Napisano April 11, 2010 U prolazu, 38 postova Lokacija: Leskovac/Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, zanima me kakvo iskustvo imate sa ovim motorom, kako se je pokazao, da li je dobar, i kolika mu je cena... Gde moze da se nadje u srbiji?? Svaki odgovor je dobro dosao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano April 11, 2010 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan U svakom Yamahinom salonu ga ima. Bio je i na sajmu. Lepa 125ica za voznju po gradu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12687 Napisano April 11, 2010 Ne silazi, 7360 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan RS125 ti je N1 u toj klasi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja Pavlović 0 Napisano April 11, 2010 U prolazu, 38 postova Lokacija: Leskovac/Beograd Prijavi odgovor kao problematičan RS125?? Zar to nije aprilia??? Ja se interesujem za yzf r125, posto je 4t... a takav motor trazim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karaula 115 Napisano April 11, 2010 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR600RR Prijavi odgovor kao problematičan RS125 ti je N1 u toj klasi zanimljivo kalsiranje.... mislim da mu je konkurent hyosung gt125r, pogledaj... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kineziolog 5 Napisano April 12, 2010 Zainteresovan, 730 postova Lokacija: Kotor Varos (Republika Srpska) - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Motor ko moto, nista mu ne hvali. Ima ga jedan moj poznanik, nekako mi je na oko premalen, ali fino izgleda. Yamaha 125ccm, ne znam kakvih bi ona problema mogla imati ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12687 Napisano April 12, 2010 Ne silazi, 7360 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Zato sto ta Yamaha tesko da ce stici u Aprijiju. Uostalom to su mali R ovi i meni je tu najlogcnije da uzmes ono brze, osim ako neces da to bude cisto za pokazivanje. Izbor postoji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano April 12, 2010 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Yamaha +1 Pouzdan agregat, 4 TAKTA, 4 VENTILA, 1 CILINDAR, potpuno rasterecen motor koji ti ne trosi nikad preko 4l, i ne kvari se.A aprili li li ... ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano April 12, 2010 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Aprilija je kao i svaka cvaja brža, međutim ta otvorena varijanta koja je brža je kratkotrajna i dosta troši (barem 5-6 litara). Bio je u "2 točka" test, sad se slabo sjećam al znam da su nahvalili ciklistiku R125, da je u pitanju dobar početnički motocikl, da ne zaostaje za 2t modelima (koji su limitirani na 15ks), itd. Možda neko ima taj broj pa može da napiše nešto ovde Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...