Maki 288 Napisano April 11, 2010 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan DakleM, posto sminker od juce ima novu radnu uniforomu.... ... a oni "mogu jos" slajderi su otisli sa prethodnim kombinezonom, potrebni su mi novi. Ako neko zna gde imaju da se nabave kod nas molim da mi javi, da ne narucujem ove iz Louisa, jerbo mi se voza sledeci vikend, a ove sto sad imam su istroseni do balcaka. Toliko. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedja1 2 Napisano April 11, 2010 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ih kupio u 3t-racing od BERINGA. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano April 11, 2010 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ih kupio u 3t-racing od BERINGA. Koliko novaca? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano April 11, 2010 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Vidim, nezvanicni distributer iz Kragujevca opet radi! Lepo je odelo, a ako saznas gde u Bgdu imaju slajderi za tebe-javi da ti kupim i posaljem.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano April 11, 2010 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Radi covek, nema zajebancije! Ako nadjem slajdere u Bg dolazim po njih, pa idemo da ih "zalijemo"! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano April 11, 2010 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Mozda gospoda u Markosu imaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mik 73 Napisano April 15, 2010 Svrati ponekad, 227 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Sta su slajderi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano April 15, 2010 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Sta su slajderi? To je ono što se nalazi izmedju Makijevog kolena i asfalta kad je u krivini. Nacicemo ti te slajdere negde u Bg, to ce ti biti odlican izgovor da nas posetis! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mik 73 Napisano April 16, 2010 Svrati ponekad, 227 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Jel' moze to da se fiksira preko nekih turistickih moto-pantalona? Kako to uopste izgleda? (Ako imas neku sliku , posalji mi na: grasulic@nadlanu.com) P.S. Maki je zlikovac! Kad ja obaram krivinu, uvek izmedju kolena i asfalta ostavljam dovoljno prostora da tu moze da se provuce neko zbunjeno prase ili jagnje! A Maki to ne radi! Posvadjacu se sa Makijem! (Sala!) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dragan S 1 Napisano April 16, 2010 In memoriam, 103 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Koje boje ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano April 16, 2010 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan P.S. Maki je zlikovac! Kad ja obaram krivinu, uvek izmedju kolena i asfalta ostavljam dovoljno prostora da tu moze da se provuce neko zbunjeno prase ili jagnje! A Maki to ne radi! Posvadjacu se sa Makijem! (Sala!) Maki je huligan i nemoj da obracas paznju na njega! ;D Kiro, porucio sam slajdere vec, pa kad mi stignu saljem ti ih za BG i dolazim po njih! Koje boje ? Crne, pa cu ih po starom dobrom obicaju prefarbati u sminker- belu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano April 16, 2010 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Kiro, porucio sam slajdere vec, pa kad mi stignu saljem ti ih za BG i dolazim po njih! Šta si sve u stanju da uradis, samo da se dokopas prestonice... ;D Nego, poved`de nam ONU snajku... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano April 16, 2010 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Kiro, porucio sam slajdere vec, pa kad mi stignu saljem ti ih za BG i dolazim po njih! Šta si sve u stanju da uradis, samo da se dokopas prestonice... ;D Nego, poved`de nam ONU snajku... Ako mi das neku u zamenu! ;D ;D ;D (samo da ne budemo ubiveni kad ONE ovo vide! ;D ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mik 73 Napisano April 16, 2010 Svrati ponekad, 227 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan E sto nisam mlad kao sto sam nekad bio mlad dok sam bio mlad! Pa da "huligan" Maki ( ) moze da mi bude uzor, i kad mu dorastem do kolena da pevam od srece. A ovako truo ne smem bas ozbiljno da se upustam u neke egzibicione voznje. Nego (ipak) gde ste otkrili te slajdere? Ima negde u BG? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano April 17, 2010 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Treba i meni dVa para...... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano April 17, 2010 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Nego (ipak) gde ste otkrili te slajdere? Ima negde u BG? Najpovoljnija varijanta su Vanucci iz Louisa, 20e crni, dosta su debeli i ne trose se brzo, ima i jeftinijih, al ti vec ne vrede nista... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mik 73 Napisano April 17, 2010 Svrati ponekad, 227 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Prelist'o ja to malo pa vidim da bi mi vise odgovarali Probiker - jer imaju i "adaptere". Mada moralo bi to da se proba. Al' samo da se nije utrpao Louis ! E zato nista od svega! Meni je u zivotu, i privatno i sluzbeno, na nos izasla i svapska proizvodnja i svapska usluga, od svabekanja vise nista ni na poklon ne bi' uz'o (a nedaj boze dao pare!!!) ! Dosta mi je tog stradanja! (U ovom slucaju taman i po cenu da kupujem kineske na buvljaku, za skatebord-ere i rolere!) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano April 21, 2010 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan Opa nekate odelce lepo sluzi i da ga nikada neogrebes osim na kolenu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano April 21, 2010 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Opa nekate odelce lepo sluzi i da ga nikada neogrebes osim na kolenu. Hvala drug moj, prvi lep vikend idemo do Iriga da zalijemo i da se izdivanimo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano April 24, 2010 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan Opa nekate odelce lepo sluzi i da ga nikada neogrebes osim na kolenu. Hvala drug moj, prvi lep vikend idemo do Iriga da zalijemo i da se izdivanimo! Vazi druze,a mogli bi smo "Na kraj sveta''tamo nismo bili prosle godine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...