TAZZ 1466 Napisano April 14, 2010 Drug član, 1104 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan NEMAM RECHI! Dušane neka su ti široki putevi Gospodnji! Neka Ti je laka crna zemlja! Mir nađi! P.S. To da li je lik koji je vozio Auto... ovako onako... svima se dogodi da nekad nešto NE vide. Možda ga je dete dekoncentrisalo, možda je dete skakalo po autu, možda ga je žena iznervirala BAŠ u tom momentu. Svima nama se po nekad desi delić sekunde... DELIĆ SEKUNDE.... Nekad se izvučemo... Nekad... Razumete šta oću reći. Čovek koji je vozio Auto će sigurno imati posledice psihičke prirode... Dete koje je bilo u autu... takođe... Žena koja je onako prokomentarisala... takođe... A ako se utvrdi krivica vozača auta... JBG.... MARDELJ, na duže vreme... Znam da nam to neće vratiti našeg drugara Dušana... Neće ga vratiti njegovoj porodici... Ali bilo bi lepo da se zakon primenjuje.. .Prema svima! Izvinjavam se na ovom nastavku posta, razumete zašto sam ga napisao... Dušan je među prvima poželeo dobrodošlicu na BJB meni... tako da me ovo sad... onako baš baš baš... potreslo... Dušane neka te Anđeli čuvaju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano April 14, 2010 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Jao strasno! Zao mi coveka, neka pociva u miru :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tuono 36 Napisano April 14, 2010 ============, 132 postova Lokacija: Trebinje Hercegovina Motocikl: suzuki DL 650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Moje iskreno saucesce porodici i prijateljima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 547 Napisano April 14, 2010 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan saucesce porodici i prijateljima , pratio sam temu od pocetka nadao sam se da ce se covek izvuci iako ga nisam licno poznavao . :'( :'( :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
banditkg 48 Napisano April 14, 2010 Svrati ponekad, 184 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: FAZER 1000 ZAUVEK... Prijavi odgovor kao problematičan TUGA,SIROKI TI PUTEVI GOSPODNJI DULE. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1389 Napisano April 14, 2010 Ne silazi, 6308 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Taman sam se ponadao da sve ide na bolje s njegovim oporavkom, stabilizovao se... Saucesce :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GixxerK6 819 Napisano April 14, 2010 Drug član, 1439 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 SDR V3 Prijavi odgovor kao problematičan Uh, nije uspeo... Dule počivaj u miru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano April 14, 2010 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan zamolio bih NesuXX, da sazna kada je sahrana, da odemo svi zajedno da ispratimo naseg Dusana........tuga do Neba.... Slazem se sa Vladom,to je najmanje sto mozemo da ucinimo za Dusana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djomla 53 Napisano April 14, 2010 Svrati ponekad, 477 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GS 1150 Prijavi odgovor kao problematičan Pocivaj u miru. Nisam te poznavao, ali mi je tesko. Kada sam video da je tema prebacena, nekako nisam smogao snage da je otvorim tamo gde sam pretpostavio da je. Nadao sam se nekako da ces uspeti. Eh, zivote...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1659 Napisano April 14, 2010 Drug član, 815 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7, V-Strom k8 Prijavi odgovor kao problematičan ------------- Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Six 51 Napisano April 14, 2010 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Inđija N45°2.154' E20°4.473' Motocikl: Nema :( Prijavi odgovor kao problematičan Počivaj u miru, Dušane. Najiskrenije saučešće porodici i prijateljima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Velimlje Napisano April 14, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan Saucesce porodici i prijateljima ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gmum44 189 Napisano April 14, 2010 U prolazu, 88 postova Lokacija: bg Motocikl: buell Prijavi odgovor kao problematičan sad je sve... SAUCESCE PORODICI TUGA BOZIJA :'( :'( :'( :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada GS 190 Napisano April 14, 2010 Zainteresovan, 709 postova Lokacija: Banovo Brdo - Beograd Motocikl: BMW 1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Ne secam se da je skoro bilo ovoliko tuge na Forumu...... :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dragan S 1 Napisano April 14, 2010 In memoriam, 103 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Stasno mi je krivo sto je ova tema presla u crnu hroniku,svaki dan sam citao i nedao se boljem. Sucesce porodici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aky 239 Napisano April 14, 2010 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW K1300R, Yamaha X max 300 Prijavi odgovor kao problematičan Neka ti je laka laka crna zemlja. Saucesce porodici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duh koji hoda 929 Napisano April 14, 2010 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Pecinci Prijavi odgovor kao problematičan Saucesce porodici i prijateljima, neka mu je laka crna zemlja :'( :'( :'( :'( :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Herr Bane 21 Napisano April 14, 2010 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: Beograd - Jug Motocikl: Kawasaki GPZ 500s Prijavi odgovor kao problematičan :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( Saucesce porodici i prijateljima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1481 Napisano April 14, 2010 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Ipak.... Saucesce. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano April 14, 2010 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan Nisam se ovome nadao , misli su mi bile uz tebe iako te nisam poznavao ...bas boli ovo kucanje ... :'( Vidimo se kod tebe Dule . Saucesce porodici i prijateljima . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bucko 103 Napisano April 14, 2010 Svrati ponekad, 282 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW GS ADV , Yamaha T MAX Prijavi odgovor kao problematičan Šteta ,ode čovek na pravdi boga a nadao sam se da će se izvuci ,puno nas se molilo za njega. Dušane neka ti je laka crna zemlja a porodici iskreno sučešće Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Njegova klinceza 183 Napisano April 14, 2010 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Ninja ZX250R Prijavi odgovor kao problematičan Poslednjih nekoliko dana se prvi put desilo da se radujem da je neka tema u "Motoristi na drumu". Sad, kad sam se ulogovala i videla da je prebacena u Crnu hroniku..... :'( :'( :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miryu 160 Napisano April 14, 2010 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Bgd Zvezdara Motocikl: Aprilia Atlantic 250 Prijavi odgovor kao problematičan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ilija1973 4 Napisano April 14, 2010 U prolazu, 17 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan Moje iskreno saucesce porodici i prijateljima.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan66 126 Napisano April 14, 2010 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Beograd -Kaludjerica Motocikl: H H-Crni Prijavi odgovor kao problematičan iskreno saučešće porodici i prijateljima...nije tako trebalo da bude. :'( :'( :'( :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...