uff 13 Napisano Maj 25, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan moj ktm ne trosi nista na 100km ako mozes toliko dugo da ga guras ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Maj 25, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan moj ktm ne trosi nista na 100km ako mozes toliko dugo da ga guras ;D mogu ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6388 Napisano Maj 25, 2010 Enduraš, 6381 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Navika je cudo ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2409 Napisano Maj 25, 2010 Andragog, 4981 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Husqvarnu nikako ne pomisljaj da kupis, kad god pomislim na gorivo znam da ga nema u rezervoaru!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nick Blue 26 Napisano Maj 25, 2010 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan kad god pomislim na gorivo znam da ga nema u rezervoaru!!! Vrh ! ;D ;D A zamisli 750ccm ili litraš (da ne pominjemo egzotiku preko 1.500ccm) pa kada sabereš registraciju bude baš lepo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bane-shadow 9 Napisano Maj 26, 2010 U prolazu, 31 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Moj transalp 600 potroši sve što sipam,nikako to da rešim ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mx_rider1990 12 Napisano Maj 26, 2010 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: ZR Motocikl: Kawasaki ZX10R Prijavi odgovor kao problematičan Dominator,tacno 5,5L na 100 km pri voznji od 120-130kmh Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nick Blue 26 Napisano Maj 26, 2010 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Moj transalp 600 potroši sve što sipam,nikako to da rešim ;D ;D ;D Javi ako rešiš ima zainteresovanih u Zemunu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cula 83 Napisano Maj 31, 2010 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: novi sad Motocikl: v-strom 1000 Prijavi odgovor kao problematičan moj suzuki freweend trosi 5-6L.druze sto bi rekli motorasi oces voziti masinu ili neces.meni je smesno kad vidim jadnike koji voze audi a4 na pllin ili chir oki sa ratkapnama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6388 Napisano Maj 31, 2010 Enduraš, 6381 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan A sto je jadnik neko ko hoce da se za duplo manje para isto vozi (a4) ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nick Blue 26 Napisano Maj 31, 2010 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan A sto je jadnik neko ko hoce da se za duplo manje para isto vozi (a4) ? Nije jadnik. Jadan je onaj koji kupi velikog potrošača (nebitno da li 2 ili 4 točka) koga ne može da vozi zato što mu je uvek prazan rezervoar. Tema je otišla u off - reč je o štedljivom enduru a ne o ratkapnama za jeep ili plinskom uređaju za A4. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Maj 31, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan A sto je jadnik neko ko hoce da se za duplo manje para isto vozi (a4) ? Nije jadnik. Jadan je onaj koji kupi velikog potrošača (nebitno da li 2 ili 4 točka) koga ne može da vozi zato što mu je uvek prazan rezervoar. Tema je otišla u off - reč je o štedljivom enduru a ne o ratkapnama za jeep ili plinskom uređaju za A4. ne bih se baš sčožio... kako kaže ona narodna svaka budala ima svoju zabavu... ako je njemu to super i meni je, svako nek radi nako kako misli da mu je bolje, samo nek mene ne tera to da radim što se tiče štedljivog endura, i ja sam razmišljao na tu temu kad sam birao motor ali sve do 6l je po meni ok za enduro motor u kategoriji od 500 do 750ccm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6388 Napisano Maj 31, 2010 Enduraš, 6381 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da si bas slabo razmisljao na tu temu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Maj 31, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da si bas slabo razmisljao na tu temu ;D e tebe sam čekao da se javiš ;D ;D ;D ;D ;D žrtvovao sam malo veću potrošnju za bolje performanse Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...