zivchany 48 Napisano April 5, 2010 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan kao sto pise zekonja na prodaju ... oktobar 2007 tek registrovan vlasnik , 3 kljuca , racun... presao 20000 ... gomila opreme: full akrap , power commander, xenoni , iridijum, pancirna creva , vizir, zadnji blatobran .... tek uradjen servis... zamene me ne intresuju... cena 5300 a moze da bude i manja bez akrapa sa fabrickim auspuhom.... tel 064/11-00-740 beograd Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zivchany 48 Napisano April 9, 2010 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan skupo ili ??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
despic 7 Napisano April 11, 2010 Svrati ponekad, 399 postova Lokacija: bg Prijavi odgovor kao problematičan pa kad te ne interesuju zamene ko jos ima tol'ke pare...realno,tolika mu je cena...akrap 500-600e...pow com 100e...vizir 100,blatobran oko 100 sad sam te malo izreklamirao... sve u svemu,ja ipak da ti ponudim... http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_adsmanager&page=show_ad&adid=17480&catid=32&Itemid=62 pa ti razmisli Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karaula 115 Napisano April 11, 2010 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR600RR Prijavi odgovor kao problematičan gde ima full akrap za 500-600e? da kupim i ja sebi.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zivchany 48 Napisano April 12, 2010 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan pa kad te ne interesuju zamene ko jos ima tol'ke pare...realno,tolika mu je cena...akrap 500-600e...pow com 100e...vizir 100,blatobran oko 100 sad sam te malo izreklamirao... sve u svemu,ja ipak da ti ponudim... http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_adsmanager&page=show_ad&adid=17480&catid=32&Itemid=62 pa ti razmisli hvala na ponudi i na reklami ;D ali motor mora da ide za kes i nista drugo :'( da nije zapelo za pare ne bi se ni prodavao... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joksa 4 Napisano April 12, 2010 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Meljak Prijavi odgovor kao problematičan Na tom motoru je full racing line Akrapovic + power comander = oko 1500 e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
despic 7 Napisano April 12, 2010 Svrati ponekad, 399 postova Lokacija: bg Prijavi odgovor kao problematičan mislio sam samo na lonac...koji je 500-600e... imas u mimoto-u Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano April 12, 2010 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan znachi 3000 kesh bez opreme Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lenmi 4 Napisano April 12, 2010 U prolazu, 58 postova Lokacija: krusevac Motocikl: virago 535 Prijavi odgovor kao problematičan motor je prelep + oprema = moj ukus , da imam sad kes iskesirao bi ti bez razmisljanja , ovako mi ostaje da cekam lepse dane , srecno sa prodajom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lukarsv 0 Napisano April 12, 2010 U prolazu, 12 postova Lokacija: bgd-milano-bec Prijavi odgovor kao problematičan Na tom motoru je full racing line Akrapovic + power comander = oko 1500 e Ja sam ovaj motor provozao prosle god posle skupa u Shapcu, bio je kao nov mada se i sad koliko vidim ne razlikuje, vredi svaki dinar,,, poz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano April 12, 2010 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan gde ima power commander za 100e xaxa pc je oko 250-300 vizir je 70,80 ako je firmiran xenon (valjda aide samo jedan na ovaj motor) je nekih 40tak do 50 iridijum ngk cena varira za r1 su 10tak eura komad , koliko id en aovajmotor, 2 ili 4? kad se kaze servis , sta to znaci, ulje i filter ili nesto vise? inace opasno izgleda, koliko on snage ima u ks? jel ide na zadnji iz mesta ili ipak treba z1000 za to? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zivchany 48 Napisano April 13, 2010 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan gde ima power commander za 100e xaxa pc je oko 250-300 vizir je 70,80 ako je firmiran xenon (valjda aide samo jedan na ovaj motor) je nekih 40tak do 50 iridijum ngk cena varira za r1 su 10tak eura komad , koliko id en aovajmotor, 2 ili 4? kad se kaze servis , sta to znaci, ulje i filter ili nesto vise? inace opasno izgleda, koliko on snage ima u ks? jel ide na zadnji iz mesta ili ipak treba z1000 za to? vizir original kawasaki... bi xenon placeno 160 e ngk iridijum 15 e *4 kom +ruke ulje motul 300v, 20 e litar a ide 4 litre+filter ulja +vazduha sve zajedno 150 e a za zadnji ne bi znao jos nisam savladao te tehnike Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
despic 7 Napisano April 14, 2010 Svrati ponekad, 399 postova Lokacija: bg Prijavi odgovor kao problematičan z ide na zadnji i iz trece Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bahus_Boj 11 Napisano April 14, 2010 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan nemoj da ga prodajes jos 2-3 dana ;) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tibor_ns 17 Napisano April 15, 2010 U prolazu, 63 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSXR 750 2003 , Yamaha Virago 535 Prijavi odgovor kao problematičan z ide na zadnji i iz trece ijuuuu... pa ti si neki strucnjak ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zivchany 48 Napisano April 15, 2010 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan nemoj da ga prodajes jos 2-3 dana ;) pozuri malo ,nemoj predugo da se razmisljas :-\ :-X :-\ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kissellii 1 Napisano April 15, 2010 U prolazu, 66 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM Duke 2 Prijavi odgovor kao problematičan inace opasno izgleda, koliko on snage ima u ks? jel ide na zadnji iz mesta ili ipak treba z1000 za to? skrati prenos (tebi to bar nije strano) pa ce da ide, mada tezak je to motor u odnosu na ostale gole mašine za akrobacije. Lep motor, skroz. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano April 17, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Pa vala kolko se vozis i treba da ga prodas Lep je zekonja ali tolki novci za dva tocka uz ovu Seku, Sablju i Moravu...Motora nikad vise, cene dole pa ko kupuje blago njemu a tebi srecno s prodajom..Pozz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zivchany 48 Napisano April 19, 2010 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan motor je prodat , moze LOCK... novom vlasniku zelim puno lepih i bezbednih kilometara Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...