BRACO 3336 Napisano Januar 22, 2013 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5468 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Sta ima da se na koga lozi, vidi slike dobije poziv i opet ceka da mu neko ovjeri Ma kad je to kod tebe ove godine, makar skok preko Drine pravio. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Januar 22, 2013 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Uhh tek sad videh ovo romanisko pravopisno prepucavanje pratim temu! mogu da se pohvalim da imam hanpijesacke krvi, ko zna za Jerote, majcino mi devojacko prezime Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Januar 22, 2013 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan auf lepote... :takoje: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Januar 22, 2013 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Sto ce da se pojavljuje kad kuci ima sve sto mu treba I ti imas kuci sve sto ti treba, al do sada nisi ni jednu voznju preskocio. Al nije nicija do zore gorela, pa nece ni tvoja. Ozenicemo mi tebe ... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Januar 22, 2013 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Sta ima da se na koga lozi, vidi slike dobije poziv i opet ceka da mu neko ovjeri Ma kad je to kod tebe ove godine, makar skok preko Drine pravio. Prosvercovase sklelom celu RS i Srbiju, a ne mogu jedno sokocalo od sto kila. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Januar 22, 2013 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Sto ce da se pojavljuje kad kuci ima sve sto mu treba I ti imas kuci sve sto ti treba, al do sada nisi ni jednu voznju preskocio. Al nije nicija do zore gorela, pa nece ni tvoja. Ozenicemo mi tebe ... Kralju :care: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Januar 22, 2013 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan I tebe cemo medo, i tebe!!!! :D 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6438 Napisano Januar 22, 2013 Enduraš, 6399 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Enduro provodadzija Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Januar 22, 2013 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Aco, nemoj da ofujes temu :D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3336 Napisano Januar 23, 2013 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5468 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Muzika sa ....... planinie(njen naziv je trenutno zauzet) 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1040 Napisano Januar 23, 2013 Drug član, 3004 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan ODLICNO!!!! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6438 Napisano Januar 23, 2013 Enduraš, 6399 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Sto volim sto se Braco aktivirao 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3336 Napisano Januar 23, 2013 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5468 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Kad smo vec kod sounda.. Evo nase gore list, nije mogao a da ne zabiljezi..rodjen u selu pored Sokolca koje takodje pominje u novoj pjesmi..inace poceo pjevati u kafani pored moje kuce I dan danas kazu ljudi koji su mu se obracali da je nudio svima pomoc i vecini pomogao.. http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=fgWo0qBInTk#! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KEZA 33 Napisano Januar 23, 2013 U prolazu, 75 postova Lokacija: Sokolac Motocikl: SUZUKI RM 250, CAGIVA 125 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast Bracane Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koma 736 Napisano Januar 23, 2013 Zainteresovan, 795 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan A i njega sam zvao ali nije dosao, pretpostavljam zna da bi ga stalno cekali pa mu neprijatno. neprijatno mi je stvarno sto nisam dosao ali ne zato sto nisam hteo nego nisam stigao.. a ove godine dolazim sigurno, barem kao pesak i jagnjeca brigada jer znaju ljudi koliko sam uobrazen, prepotentan, pun sebe, sto bi rekao narod "fensi" Pozdrav za celu ekipu :takoje: 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3336 Napisano Januar 23, 2013 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5468 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan A i njega sam zvao ali nije dosao, pretpostavljam zna da bi ga stalno cekali pa mu neprijatno. neprijatno mi je stvarno sto nisam dosao ali ne zato sto nisam hteo nego nisam stigao.. a ove godine dolazim sigurno, barem kao pesak i jagnjeca brigada jer znaju ljudi koliko sam uobrazen, prepotentan, pun sebe, sto bi rekao narod "fensi" Pozdrav za celu ekipu :takoje: Sa Danetom se jednom cuh i eto ti ga k'o vampir u po noci kontam vi ista ekipa kad ono treba preko ambasade da se urgira Salim se naravno, kod nas ti je kao na nasim slavama..ne zove se, vrata su uvjek otvorena!poz Nego jel neko odslusao video sa prethodne strane? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yz125 0 Napisano Januar 23, 2013 U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan Auuuu... DJe je ovaj rastao??? Pjeva mali ko ista! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6438 Napisano Januar 23, 2013 Enduraš, 6399 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Dobra muzika, 2t lepse peva, al se 4t lepse vozi Nego Braco, sta bi sa onim tvojim govecetom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3336 Napisano Januar 23, 2013 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5468 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Govece je vec preko godinu dana u vlasnistvu jedne djevojcice iz Visokog Vidjeh nove gume i roze kapice na ventilima. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3336 Napisano Januar 23, 2013 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5468 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Govece je vidjelo dobrog zezanja, sluzilo dobro, pomalo se kvarilo..prirodno za tako staru makinu... Evo teme o njemu, malo da se otrese prasina .. http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/33890-govece-u-dvoristu-xt600z/ a sad maltretiram ovo Zasad se dobro brani 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yz125 0 Napisano Januar 24, 2013 U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan A, kako slusa novo telence, (H)? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3336 Napisano Januar 24, 2013 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5468 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Za sad se ne buni, vidi da ce biti Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Januar 26, 2013 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Sad kad vidim slike sa ovog off rouda nesto me jeza hvata! Aj sto ovaj moj fency konj nije video blato nego sam se ja poslednji put u sumi zadesio kad sam po Japagama brao borovnice al bez motora. Plasim se da ce, ako se okurazim, glavno pitanje za mene biti: ima li jagoda?! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Januar 26, 2013 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan To je hard off.. tamo ti, a ni ja nemamo šta da tražimo sa kravetinama.. Predposlednja fotka ozgo me podseća na moj neslavni hard off prešle godine.. Uskokovićeva Jaruga.. dugo ću je pamtiti 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vance2hines 17 Napisano Januar 26, 2013 U prolazu, 29 postova Motocikl: Suzuki gsx R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...