mristicm 0 Napisano Mart 21, 2007 U prolazu, 6 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan http://www.tjmoto.com/strane/proizvodi1.htm http://www.cfmoto.cn/product/moto/index.asp Vec neko vreme sam u nedoumici koji motor (choper) da kupim. Da li Kinroad ili Keeway ili neki polovni Suzuki, Yamahu... Tako trazeci i lutajuci po internetu, naisao sam na domaci sajt www.tjmoto.com koji prodaje kineske motore, i izmedju ostalih modele v3 i v5 koji su mi se jako dopali, pre svega sto imaju 250 kubika i automatski menjac (!), sto mi se jako svidelo, posto motor koji budem kupio ce biti prvi (ne racunajuci Tomos ) Zanima me da li je neko imao iskustva sa nekim od doticnih i da li cena od 2990 eura opravdava njihov kvalitet i ostalo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Mart 21, 2007 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Sad ne znam koliko dugo i kako si vozio taj Tomos, ali ako mene pitas, onda obavezno Japanca. Izbor je veliki. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Mart 21, 2007 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Za 3000E moj BOŽE, šta se sve može uzeti. Molim te nemoj te pare BACATI na novog Kineeeeza! Krenimo od dalje prodajne vrednosti posle samo par dana, pa sve do prodaje posle godinu dve za ispod pola para! Da ne poèinjemo OPET o kvalitetu... :misli: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borko87 43 Napisano Mart 21, 2007 U prolazu, 76 postova Motocikl: Honda CM125, Honda CBR 900 (919) RR Prijavi odgovor kao problematičan Ni slucajno kineza :!: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Mart 21, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan To je previse para za kineza. Za njih je ok sve do 1500 eura, ali 3000 je PREvise! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PROFILER 76 Napisano Mart 21, 2007 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Srbija Prijavi odgovor kao problematičan Meni su oba odvratna . :shock: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHONED 022 7 Napisano Mart 21, 2007 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: STARA PAZOVA Motocikl: Suzuki V STROM 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Svet:BOLJE polovnog japanca ili italijana nego NOVOG kineza!!! Previse para!nedostatak delova i nekvalitetna izrada kao i losi delovi su odlika kineza! pozzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHONED 022 7 Napisano Mart 21, 2007 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: STARA PAZOVA Motocikl: Suzuki V STROM 1000 Prijavi odgovor kao problematičan img]http://i137.photobucket.com/albums/q236/wulfan/DSCF7892.jpg[/img] ovdje se vidi pukotina sa unutrasnje strane za sada postoje dvije opcije: zakrpiti ovaj gumeni dio ili vise ne sastavljati kineza :twisted: To su ,,sitnice'' koje znaju da obraduju kod kineza... Svet:BOLJE polovnog japanca ili italijana nego NOVOG kineza!!! Previse para!nedostatak delova i nekvalitetna izrada kao i losi delovi su odlika kineza! pozzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
КГБ 11 Napisano Februar 9, 2011 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: Дорћол Motocikl: Honda Dylan 150cc Prijavi odgovor kao problematičan људи, а шта мислите о овој понуди сада В3 2007 за 1100 еур - НОВ са залиха јесте 250цц (уби регистрација) али би пре то плаћао за нов мотор него 7000дин за 10 стар Либерти... највише ме код овог чуда брине одржавање и какав је мотор унутра (копија Хонде ?) http://www.polovniautomobili.com/oglas899580/cfmoto_v3/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Februar 20, 2011 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Video sam ovaj motor na jednom skupu i nasmejao se njegovom zvuku ko da je potopljen u vodu motor samo brboce. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
japanx 211 Napisano Februar 20, 2011 Zainteresovan, 501 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan mp3 na tockovima ja ga ne bih kupovao, nije cena sve Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Februar 20, 2011 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan MEni najruzniji motor ubedljivo od sih koji postoje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...